Toegevoegde producten
verder winkelen naar kassa
Anna Sui

Anna Sui kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Of het nu gaat om belle époque of traditionele Mongoolse patronen, inspiratie Anna Sui is overal aanwezig.

Geboren in 1955, staat de Amerikaanse ontwerpster Anna Sui bekend om haar kleurrijke, multiculturele ontwerpen en om haar buitengewone geurcreaties. Na de presentatie van haar eerste eigen modecollectie in 1991, lanceerde ze in 1999 haar eerste geur- en cosmeticalijn. Of het nu gaat om Belle Époque of traditionele Mongoolse patronen, inspiratie voor haar unieke mode is overal te Anna Sui vinden. Hetzelfde geldt voor haar parfumcreaties, die ver voorbij de prettige mainstream zijn en overtuigen met hun individuele karakter.

De eerste vrouwengeur van het huis Anna Sui werd gelanceerd in 1999 en wordt nu beschouwd als de klassieke Anna Sui geur bij uitstek. Het betovert met zijn unieke geurcompositie, die de fruitige noten van bergamot, framboos en abrikoos combineert met de flatterende nuances van cederhout, tonkaboon, roos en jasmijn. Het resultaat is een unieke creatie die moderne vrouwelijkheid combineert met de weelderige sensualiteit van vervlogen tijden.

Het modehuis Anna Sui staat bekend om zijn onconventionele en kleurrijke creaties. De parfums van het merk vormen hierop geen uitzondering. In plaats daarvan lijkt Anna Sui parfum de eigenaardigheden van modecreaties te onderstrepen. Meestal zijn de geuren van het huis erg speels, bijvoorbeeld door een fruitige, bloemrijke Sillage, die doen denken aan jonge en zorgeloze tijden - of ze onderstrepen. Anna Sui Parfum voor dames is daarom vaak vooral gericht op jonge vrouwen of vrouwen die jong in hun hart zijn gebleven.

Het merk is over de hele linie zeer pompeus - zelfs als het gaat om Anna Sui parfum. Hier is het echter het ontwerp van de flacons of de reclamecampagnes die de aandacht trekken en de vraag opwerpen: Moet ik Anna Sui parfum kopen? De geuren zijn zeer gevarieerd en zijn soms vrij zacht, soms vrij sterk en soms sterk in het begin en soms zacht in de finale. Daarom moet voor elke smaak de juiste geur worden gevonden. Maar is Anna Sui parfum goedkoop?

Anna Sui Parfum voor dames en waar het allemaal om draait

Anna Sui Parfum kan goedkoop worden gekocht, maar daar komen we later op terug. Als merk Anna Sui is het de uitdrukking van een levenshouding die veel fans delen. Je wilt jong, onconventioneel, extravagant en buitengewoon zijn, maar het Anna Sui is ook de naam van een heel bijzondere vrouw. Een vrouw aan wie we een merk te danken hebben dat deze levenshouding een manier van expressie gaf. Anna Sui die vele jaren later het gelijknamige label zou vestigen, werd op 4 augustus 1952 in Detroit geboren. Sui ontdekte als kind haar passie voor mode. Later verhuisde ze naar de modemetropool New York, waar ze naar Parsons The New School for Design ging. Ze heeft al grootheden als Donna Karan, Tom Ford en Alexander Wang geproduceerd.

Daarna werkte ze lange tijd als ontwerper voor verschillende sportkledingfabrikanten. Maar met creativiteit en passie wist ze beroemde fans en vrienden te vinden. Vrienden zoals de topmodellen Naomi Campbell en Linda Evangelista, bijvoorbeeld, die Sui in de jaren '80 hielpen om hun eigen label te maken. Vanaf dat moment was de opkomst van het huis meteorieelAnna Sui . Ook vandaag de dag nog zijn Anna Sui haar nobele, vrouwelijke en toch zeer speelse meisjescreaties immens populair. Talrijke sterren en sterretjes zweren bij haar parfums en modecollecties en hebben haar tot een van de meest invloedrijke geesten in de industrie gemaakt.

Anna Sui Parfum voor vrouwen en zijn vele facetten

Anna Sui Vrouwenparfum is online in overvloed beschikbaar. Anna Sui Geuren, maar ook de mode van het gewilde en invloedrijke huis, worden altijd beïnvloed door verschillende culturele en alledaagse invloeden. De fruitige topnoten vallen echter steeds weer op, die specifiek worden aangevuld met bloemige elementen in het hart en zachte accenten in de warme basis. Populaire en bekende voorbeelden zijn de klassiekers en klanten van het huis Anna Sui uit 1999, Secret Wish (2005), Flight of Fancy (2005), Flight of Fancy (2007) en Live your Dream uit het jaar 2009. Vele Anna Sui parfums zijn hier ook goedkoop te koop.

Al deze geuren mogen dan wel enkele jaren oud zijn, maar ze genieten nog steeds een toenemende populariteit. Steeds weer zijn er vrouwen die zich laten betoveren door de ongelooflijk frisse en speelse geuren. Maar er zijn ook vrouwen die al jaren trouw zijn aan de klassiekers van het huis. Dit wordt bereikt door de geuren met hun tijdloze composities. De geur Anna Sui bestaat bijvoorbeeld uit een fruitige kop van framboos, abrikoos en bergamot, een bloemig hart van jasmijn, rozen en iris accenten en een basis van sandelhout, cederhout en tonkaboon.

Flight of Fancy daarentegen is boeiender door zijn sprookjesachtige en charmant beschreven Sillage. Deze bestaat uit noten van lychee, java citroen en yuzu in het hoofd, een hart van rozenblaadjes, fresia en kristal amber en een basis van muskus en wit cederhout. Secret Wish heeft onder andere accenten van meloen, ananas en amber dankzij iets speels verfrissends, terwijl Live your Dream zich presenteert met noten van witte peper, jasmijn en muskus, vrij rond en zacht.

Maar ook nieuwere creaties uit de parfumafdeling kunnen overtuigen. Populaire voorbeelden hiervan zijn geuren zoals de geuren uit de Bohéme serie (2014) of de trendgeur L'Amour Rose (2016). Afhankelijk van de Sillage waren deze soms nogal bloemig fris of bloemig zoet, zoals La Nuit de Bohéme, soms fruitig, zoals La Vie de Bohéme en soms fruitig betoverend, zoals bijvoorbeeld L'Amour Rose. De geuren van het huis zijn in de loop der jaren gerijpt, maar hebben hun zeer individuele en meisjesachtige stijl niet verloren, wat het huis Anna Sui en het parfum ervan maakt.

Waarom zou u Anna Sui parfum kopen?

Is Anna Sui parfum goedkoop? En waarom zou je Anna Sui geuren kopen? Omdat Anna Sui parfum speciaal is. Want het zijn niet zelden composities van geuren die ook na een decennium nog steeds ongeëvenaard zijn. Dat hebben we te danken aan parfumeurs als Jacques Huclier (Anna Sui ), Benoist Lapouza (Dolly Girl), Philippe Romano (Flight of Fancy) en Jérôme Epinette (La Nuit de Bohéme). Het zijn slechts enkele van de creatieve en getalenteerde neuzen achter het Sillageen van Anna Sui geuren die we vandaag de dag zo waarderen.

Maar ze zijn niet alleen bekend om deze geuren. We zijn hun vaak een hele reeks verfijnde en onvergelijkbare parfums verschuldigd. Zo werkte Huclier niet alleen Anna Sui met Thierry Mugler, maar ook met hem aan de A*men-lijn. Lapouza heeft al samengewerkt met modehuizen als Davidoff, Kenzo en Gréz, terwijl Romano ook merken als Escada van zichzelf en zijn neus heeft kunnen overtuigen. En hoe zit het met Epinette? Hij creëerde parfums als Fable voor Ellis, Indigo, Raven en Myth for Nest.

Anna Sui Parfum online: Hoe goedkoop Anna Sui parfum kopen

Anna Sui Parfum voor dames staat voor vrouwelijkheid, op een zeer meisjesachtige en jeugdige manier. Toch staan de geuren van het huis voor elegantie en glamour en zijn daarom niet gericht op meisjes of tieners, maar op vrouwen. Echter, voor degenen die hun jeugdigheid en hun jonge kant willen benadrukken. Natuurlijk kan dit u ook uw prijs kosten. Een prijs die echter kan worden verlaagd. Door na te denken over het kopen van Anna Sui parfum online, bijvoorbeeld - u vindt hier veel koopjes.

Momenteel niet beschikbaar lijnen +

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten  ·  Preis auf parfumagic.de (Panda Perfumes Ltd.) vom 16-10-2019 03:56 Uhr und daraus abgeleitete prozentuale Ersparnis

Geld-terug-garantie +

Lijnen +
prijs +
Resultaten filteren
vandaag tot-35%