Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Duftkerzen van het Annick Goutal brengen van Franse savoir vivre in het huis.

Met de verfijnde Annick Goutal geurkaarsen kunt u de Franse manier van leven ontdekken en uw zintuigen verwennen, omdat daarmee een stukje Franse levenskunst, het legendarische savoir-vivre, in uw huis wordt gebracht. Met de unieke geurcomposities geniet u van onvergelijkbare geurbelevingen en verrijkt u uw huis.
Samengesteld uit sensuele aroma's, de fijnste geuren en elegante boeketten, spreken ze de zintuigen aan en verhogen ze het welzijn. De luxueuze kamergeuren laten u ontspannen en creëren een uitgelezen sfeer. De elegante kaarsenglazen met gouden decoraties in tijdloos design dragen als nobele decoratieobjecten bij aan een unieke sfeer in elk huis.
Annick Goutals geuren zijn zo bijzonder als de oprichter van het beroemde Parijse parfumhuis zelf. Haar buitengewone talent voor de ontwikkeling en samenstelling van parfums wordt weerspiegeld in de edele parfumcreaties tot op de dag van vandaag. Elke geur vertelt zijn eigen verhaal. Gevoelens, passies en herinneringen zijn ermee verbonden en worden onderdeel van ons leven. Met de geurkaarsenserie van Annick Goutal is een stukje luxe gecreëerd dat nauwelijks persoonlijker kan zijn. De edele geurcreaties hebben een inspirerende werking. Ze roepen herinneringen, stemmingen en inspiraties op.
Voor de productie van de exquise Annick Goutal geurkaarsen worden geselecteerde ingrediënten en hoogwaardige actieve ingrediënten gebruikt. De weelde van de kaarsen is niet alleen te danken aan hun buitengewone geuren en decoratieve kaarsglazen in een uniek design, maar ook aan de keuze van eersteklas ingrediënten van hoge kwaliteit. De Franse parfumfabrikant met zijn naam staat voor de uitstekende kwaliteit van de verwerkte grondstoffen.
Het huis Annick Goutal hecht veel belang aan het tonen van de schoonheid en de verscheidenheid van de natuurlijke geuren en aroma's. Het Parijse merk weet, zoals bijna geen andere geurfabrikant, met de geurkaarsen een aangename, elegante sfeer te creëren en een bijzondere intimiteit te creëren in de heerlijke geurbelevenissen. Het maakt ze heel persoonlijk. Daarom is het belangrijk dat Annick Goutal inspeelt op de individuele, verfijnde smaak van haar klanten. Afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren, vindt iedereen precies de juiste geur om te ontspannen en zich goed te voelen in het gevarieerde assortiment van de exquise Annick Goutal geurkaarsen.