Ze zijn hier:
Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Artdeco Cosmetica - professionele schoonheidsproducten voor elk type

Of het nu discreet met naakte oogschaduw en wat mascara overdag of glamoureus met rode kussende mond en verleidelijke wimpers 's nachts: met Artdeco cosmetica slaagt de perfecte verschijning in elke situatie. Waarom is het Duitse schoonheidsmerk zo populair? Artdeco Make-up is verkrijgbaar in een enorme selectie en verschillende kleuren, zodat u niet alleen gegarandeerd make-up kunt aanbrengen volgens uw type, maar ook theoretisch elke dag opnieuw kunt uitvinden.
Dit Artdeco maakt vrouwen absoluut enthousiast - want cosmetica mag niet alleen vermoeide ogen en roodheid verbergen. Cosmetica moet leuk zijn! En dit met name dankzij het unieke "navulsysteem" van ¸ waarmee bijvoorbeeld het persoonlijke oogschaduwpalet volledig individueel kan worden samengesteld. Of het nu gaat om een beproefde klassieker of een nieuwe trendkleur: de beautyboxen zijn net zo uniek als de vrouw zelf. U kunt de hele variëteit aan Artdeco cosmeticaproducten online ontdekken.

Cosmetica die gegarandeerd bij uw huidtype passen

Bieden van hoge kwaliteit cosmetica tegen betaalbare prijzen: Dit is de visie waarmee Helmut Baurecht in 1985 zijn bedrijf Artdeco in Karlsfeld bij München oprichtte. En tot op de dag van vandaag blijft het familiebedrijf deze bewering waarmaken - met grote trots en toewijding. "Mijn ambitie is om met bijzondere producten een optimale prijs-kwaliteitverhouding te creëren en nieuwe ideeën te realiseren", aldus de eigenaar en oprichter van het bedrijf. Zijn ideeën en zijn innovatieve concept van het aanbieden van navulbare beautyboxen zijn zo succesvol dat het bedrijf binnen enkele jaren groeit. Aanvankelijk worden Artdeco cosmetica uitsluitend aangeboden in schoonheidsinstituten en een jaar na de oprichting in diverse parfumerieën.
Reeds in 1987 - slechts twee jaar na de oprichting van het bedrijf - breidde Helmut Baurecht zich uit naar de Europese markt. Vandaag de dag is Artdeco cosmetica te vinden in meer dan 70 landen wereldwijd in geselecteerde winkels en parfumerieën. In de Duitse vakhandel is het label zelfs de onbetwiste marktleider voor decoratieve cosmetica. Het assortiment omvat foundation, concealer, poeder, rouge, lippenstift, lipgloss, mascara, eyeliner, oogschaduw, nagellak en nog veel meer. Daarnaast biedt het cosmetica-etiket alle gebruiksvoorwerpen voor de perfecte make-up.
Naast diverse specials en speciale promoties is de Artdeco cosmetica-industrie altijd in de ban van de navulbare beautyboxen, die gevuld kunnen worden met uw eigen favoriete kleuren. Geen cosmetica meer die niet meer passen bij uw eigen type!

Het assortiment Artdeco cosmetica

Artdeco Cosmetica worden niet alleen gekenmerkt door de beste kwaliteit, maar ook door veelzijdigheid. Funderingen, poeders, lippenstiften en andere zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleurschakeringen, zodat elke vrouw de juiste tint kan vinden - zonder dat ze thuis verschillende schoonheidsproducten hoeft te mengen of compromissen hoeft te sluiten.

Voor de perfecte teint

Artdeco biedt verschillende funderingen, bijvoorbeeld met een liftend effect of olievrij voor de gemengde en vette huid. Daarnaast zijn er bijpassende poeder, concealer en rouge. De hoogtepunten van dit gebied omvatten:
-Camouflageproducten voor het betrouwbaar afdekken van bijvoorbeeld rode aders, pigmentvlekken of ongewenste littekens,
-en de Teint Specials, inclusief fixatieproducten voor de langst mogelijke make-up.

Altijd stralende ogen

Voor een verleidelijke wimperslag heeft een vrouw in principe alleen een echt goede mascara nodig. Alleen donkere mascara kan de ogen en het gezicht veranderen. Maar als u meer nadruk wilt leggen op uw ogen, moet u ook oogschaduw dragen - lichte nuances voor het dagelijks leven, donkere nuances voor de avond - en eyeliner op de bovenste rand van het ooglid. Met Artdeco cosmetica kunt u uw ogen in een zeer gevarieerd maar indrukwekkend licht plaatsen - bijvoorbeeld met wisselende mascarakleuren of oogschaduwen in een trendy chroomlook. De oogschaduwkeuze alleen al is enorm.

Verleidelijke lippen

Een goede make-up volgt meestal het motto: of de ogen of de lippen zijn de focus in het gezicht. Een helderrode lippenstift met grote lipcontouren in een bijpassende tint zorgt voor de beste aandacht. Hier vindt u Artdeco een ruime keuze voor de individueel perfecte rode lippenstift. De lipgloss producten in metallic zijn iets minder dramatisch, maar niet minder opvallend. Voor de discrete, alledaagse look is een delicate roos of nude tint die de lippen in een zachte glans omhult meestal voldoende.

Nagels - sterk en mooi

Goed verzorgde nagels zijn de basis en het einde - of het nu in de vrije tijd of op het werk is. Artdeco Kosmetik biedt verzorgende en bijzonder praktische nagellak- en nagellakproducten - zoals Top Coat voor broze nagels of handige miniflessen voor onderweg.
Wie nieuwsgierig is geworden, kan goedkoop Artdeco cosmetica bestellen - bijvoorbeeld in onze online shop.

Schoonheidsaccessoires helpen bij het aanbrengen

Niet alleen de keuze van het schoonheidsproduct is bepalend voor een mooie make-up, maar ook de manier waarop het wordt aangebracht en de gebruikte accessoires spelen een rol. Borstels, applicators, sponzen en slijpers horen in elke goed gesorteerde cosmetische kast thuis. Om ervoor te zorgen dat de make-up niet onbedoeld "te kleurrijk" wordt, moet u individuele accessoires voor foundation, poeder, oogschaduw, rouge en Co. gebruiken en deze niet met elkaar mengen.

Artdeco Cosmetica: schoonheidsdozen als bestsellers

Met het concept van het combineren van schoonheidsproducten zoals oogschaduw of rouge naar believen en het individueel bijvullen ervan, heeft Artdeco een mijlpaal gezet in de cosmetica-industrie. Tot op de dag van vandaag zijn de beautyboxen onovertroffen en een constante metgezel in het dagelijks leven van vele vrouwen.
De Beauty Box is een magnetisch leeg pallet dat gevuld kan worden met uw persoonlijke favoriete kleuren. Perfect voor onderweg met ruimte voor applicator of borstel en kleine spiegel. De magneet zorgt ervoor dat de afzonderlijke producten niet verschuiven. Als een product leeg is, of als u van kleur wilt veranderen, kunt u gemakkelijk van oogschaduw en blush veranderen - zonder alle andere kleuren te veranderen. De beautyboxen zijn Artdeco verkrijgbaar in verschillende formaten en maten. Ideaal voor de individuele schoonheid - en zeer populair als cadeau - want zo kunt u uw set persoonlijk samenstellen en online Artdeco cosmetica kopen.
In feite is dit concept zo succesvol en even populair dat het bedrijf een van de leidende merken is in de gespecialiseerde handel en Artdeco cosmetica wordt goed ontvangen door zowel particuliere klanten als professionals.

Artdeco Cosmetica zorgen ervoor dat u zich goed voelt

Jezelf elke dag opnieuw uitvinden of je eigen schoonheidsconcept vinden is zo gemakkelijk, maar je kunt nog steeds Artdeco cosmetica kopen voor minder. Het zeer grote assortiment maakt het voor iedere vrouw mogelijk om haar eigen schoonheid te volgen - zonder concessies te hoeven doen aan de kleurnuances. Daarnaast ontvangt Frau hoogwaardige cosmetica tegen aantrekkelijke prijzen. Dit geldt zowel voor het reguliere assortiment als voor speciale aanbiedingen en gelimiteerde oplages zoals uniek vormgegeven beautyboxen. Blader nu door ons assortiment en koop Artdeco cosmetica - comfortabel van thuis uit en gerangschikt volgens persoonlijke wensen.
alle klanten beoordelen positieve
Artdeco
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 27 klant adviezen

Commentaar Peireggived van maandag 29 december 2014
Lipliner Klasse A
Ik heb al veel lipliners uitgeprobeerd, maar deze zachte samenstelling is echt perfect om mooi omrande lippen te creëren. Aan te bevelen!
Commentaar Sagive van maandag 29 december 2014
discrete lipgloss
Met deze lipgloss krijg je een fijne glans en een zacht vleugje van roze op je lippen. De gloss is aangenaam en smaak neutraal.
Commentaar Hateardideft van zondag 28 december 2014
Zwart is altijd goed
Artdeco is een gunstig, maar kwalitatief hoogwaardig merk. De zwarte Kajal gebruik ik dagelijks en ik ben er erg blij mee.

Prijs overzicht

Hier bij easyCOSMETIC kunt u kopen goedkope verschillende Artdeco Producten. Voor een beter overzicht van u voor uw on line bestelling, hebben we hieronder een prijsvergelijking van Producten van Artdeco:

goedkoopste Artdeco product duurste Artdeco product
Artdeco Applicatoren Oogschaduw applicator voor schoonheid vak: € 1,99Artdeco Claudia's Beauty Secrets 6 g No Colour Setting Powder 01 Sheer Cloud: € 31,99