Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

Het concept

De afzonderlijke componenten van de Biotherm Homme Age Fitness serie zijn bedoeld om mannen te bereiken die veel waarde hechten aan een goed verzorgde, onberispelijke huid en zich willen omringen met individueel geschikte verzorgingsproducten. Daarnaast is de zorgserie, die is gebaseerd op de meest uiteenlopende componenten voor een complexe behandeling van de verschillende huidtypen, een belangrijke component met betrekking tot gewenste anti-aging effecten zonder cosmetische medische ingrepen. De belangrijkste actieve ingrediënten die worden gebruikt in elk van de producten van Biotherm Homme Age Fitness omvatten alleen natuurlijke ingrediënten, waarvan de meerderheid afkomstig is van de olijfboom. Deze extracten geven aanleiding tot geheel nieuwe innovaties op het gebied van zachte en verzachtende huidverzorging voor mannen.
De vakkundige en uiterst complexe verwerking van de ingrediënten van de olijfboom leverde cosmetische artikelen op die ook aan de hoogste eisen en behoeften van de gestreste mannelijke huid kunnen voldoen. De afzonderlijke toepassingen worden gekenmerkt door het feit dat ze zeer eenvoudig kunnen worden toegepast, snel worden geabsorbeerd en geen smeerresten hebben. Na gebruik voelt de huid veel schoner, steviger en elastischer aan. Dit gevoel is gebaseerd op de revitaliserende, hydraterende processen die diep in de huidlagen van Biotherm Homme Age Fitness cosmetica worden gerealiseerd.
Met deze cosmetische serie Biotherm Homme Age Fitness kunnen mannen zich nu ook uitleven in gerichte en energieke huidverzorging. De selectie verzorgingsproducten kenmerkt zich door een zachte, ultrasnelle toepassing en ook door ingrediënten die perfect integreren in het dag-nachtritme van de mannelijke huid. De huid van mannen is niet alleen onderhevig aan de dagelijkse invloeden van de omgeving en vrije radicalen, die leiden tot vroegtijdige veroudering van de celstructuren. Door de scheerbeurt, die vooral bij mannen met een gevoelige huid bijdraagt aan huidirritaties, hebben ze vaak last van huidirritaties die met de Biotherm Homme Age Fitness Care-serie voorkomen kunnen worden.
alle klanten beoordelen positieve
Biotherm Homme Age Fitness
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
Heel mooi
Ik heb lang getwijfeld maar nadat ik deze geur eenmaal had geprobeerd, kom ik er niet meer los van. Ik gebruik hem nu vrijwel dagelijks.

Het design

Als u iets goeds voor uw huid wilt doen, moet u de huid jong, fris en soepel houden met Biotherm Homme Age Fitness. De glanzende groene flacons waarin de producten van de Biotherm Homme Age Fitness serie verpakt zijn, geven al een eerste indruk van frisheid en natuurlijkheid. De verpakkingen staan voor een geslaagde combinatie van de groene kleur, de keuze aan transparant kunststof, de transparante dop en de verdikte golvende lijn die kenmerkend is voor Biotherm.
Bovendien zorgt een zilveren overgang tussen de dop en het onderste deel van de fles voor een uiterst exclusieve look die, dankzij de puristische, spiraalvormige vorm van de gedraaide lijnen, heel natuurlijk is. De potten, dispensers en spuitbussen garanderen een veilige en schone verwijdering en kunnen na gebruik weer worden afgesloten met een geschikte dop.
Dankzij het compacte verpakkingsontwerp zijn de producten uit de Biotherm Homme Age Fitness serie ook geschikt voor op reis of onderweg. Biotherm Homme Age Fitness is te herkennen aan de groene potten, dispensers en spuitbussen en het Biotherm logo.

Het assortiment

Om een gestresste huid te ontspannen en de eerste tekenen van veroudering tegen te gaan, zijn de huidverzorgingsproducten uit de Biotherm Homme Age Fitness-serie bijzonder aan te bevelen. De crèmes, sprays en lotions reinigen, voeden en regenereren de huid en zorgen in een mum van tijd voor een frisse, gladde en egale teint. De huidcrèmes worden gekenmerkt door een aangename textuur die snel wordt geabsorbeerd en onmiddellijk zijn effectiviteit ontwikkelt. De vochtbarrière van de huid wordt versterkt zodat de huid langer elastisch en soepel blijft.
Daarnaast draagt Biotherm Homme Age Fitness bij aan de natuurlijke regeneratie van de huid en ondersteunt het met plantaardige werkzame bestanddelen. De voedende spray van Biotherm Homme Age Fitness maakt gebruik van hoogwaardige extracten van blauwe en groene microalgen. Samen met andere geselecteerde werkzame stoffen verfrissen en beschermen ze de huid en hebben ze een herstellende werking. Het wordt rondom verzorgd en glad gehouden. Biotherm Homme Age Fitness Spray wordt 's ochtends en 's avonds na het reinigen en scheren aangebracht.
De lotion uit de serie brengt de droge en slappe huid weer in vorm. De balsamico textuur zorgt voor een aangenaam huidgevoel en ontwikkelt een uitstekende effectiviteit tegen rimpels, lijntjes en andere tekenen van huidveroudering. Het effect begint snel en duurt lang. Vooral de oogcontouren worden gladgestreken en aangedraaid met Biotherm Homme Age Fitness Spray. Zeer effectieve microalgeenextracten ontspannen en revitaliseren de huid. Al na een korte inwerktijd wordt de huid merkbaar gladder, gladder en frisser.
Crème, spray en lotion uit de serie zijn dermatologisch getest en kunnen ook worden aanbevolen voor de gevoelige huid. Ook u kunt vertrouwen op Biotherm Homme Age Fitness producten voor een uitstekend anti-veroudering effect: een natuurlijk concentraat verkregen van de olijfboom met behulp van zachte en uiterst gecompliceerde technologieën is de basis voor Biotherm Homme Age Fitness Soin actif Anti-Age. Door de lichtheid van de emulsie kan het perfect gelijkmatig en zeer spaarzaam op de huid worden verspreid. Bovendien ruikt het product heerlijk fris en mannelijk.
De hoogwaardige Biotherm Homme Age Fitness Soin Nuit Fortifant Anti-Age is een moderne vorm van huidverzorging die de huid in staat stelt zo efficiënt mogelijk te herstellen en te regenereren en een jonger uiterlijk ondersteunt. Onaangename huidrimpels, verslapte en gespannen huid is een esthetisch probleem voor veel mannen die er jong en vitaal uit willen zien.
De Biotherm Homme Age Fitness Soin Yeux actif Anti-Age is een uitstekend alternatief voor de producten die tot op heden bekend zijn en verkrijgbaar zijn in de cosmeticahandel. Door regelmatig aanbrengen van dit aangenaam ruikende product kunnen al na korte tijd zichtbaar waarneembare rimpels worden verminderd.