Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Homme Aquapower is een hoogwaardige huidverzorgingsserie van het gerenommeerde merk Biotherm. De producten van het bedrijf L`Oréal worden in Monaco ontwikkeld en gefabriceerd. De bioloog Lucien Aubert en zijn toegewijde team van onderzoekers zijn verantwoordelijk voor de formuleringen.
Zoals de naam Homme Aquapower suggereert, speelt water een zeer belangrijke rol in de samenstelling van de producten. De basis voor het merk Biotherm werd gelegd door de Franse bioloog Jeanine Marissal, die in de jaren vijftig minerale warmwaterbronnen ontdekte onder de Pyreneeën bij Molitg-les Bains in Zuid-Frankrijk, die een plankton bevatten dat de huid steviger maakt.
Thermisch plankton is nog steeds aanwezig in tal van Biotherm producten. Zuiver wetenschappelijk gezien is dit het micro-organisme Vitreoscilla filiformis, dat de huid van belangrijke voedingsstoffen voorziet en haar zo gezond houdt. De onderzoekers van de biotherm kweken thermisch plankton voor zorg en kosmetische doeleinden voor decennia. De effectiviteit van het micro-organisme is in tal van studies duidelijk aangetoond.
Het heeft lang geduurd voordat de eerste Biotherm producten op de markt kwamen. In 1952 werd voor het eerst plankton uit Franse thermale bronnen in huidverzorgingsproducten geïntegreerd. Het onderzoek bereikte zijn hoogtepunt in 1990. Voor het eerst werd het effectieve deel van het plankton geïsoleerd. Een speciaal biovergistingsproces droeg bij aan het behoud van het zuiverste thermische plankton. In 2000 werd samen met de Stanford Universiteit ontdekt dat zuiver thermisch plankton het vitale enzym van de huid stimuleert en haar afweer versterkt.
Sindsdien heeft Biotherm zich nog intensiever toegelegd op onderzoek naar waterplanten en micro-organismen om klanten een zeer efficiënte huidverzorging te kunnen blijven bieden. De Biotherm Homme Aquapower care serie is ontworpen voor alle mannen die willen profiteren van de positieve effecten van in het water levende organismen en iets goeds willen doen voor hun huid.

Het design

Water en vooral de werkzame stoffen in thermisch plankton spelen een belangrijke rol bij de productie van Biotherm Homme Aquapower producten. Dit is ook terug te zien in het verpakkingsontwerp. De gestileerde golf, met zijn frisse, zilverkleurige glinsterende grijstint of in wit, staat in duidelijk contrast met het zacht gebogen blauwe logo van de vrouwelijke Biotherm productlijn.
Sportief, elegant en krachtig, de verpakking van de Biotherm Homme Aquapower serie voor mannen verbergt vaak een spannend vormgegeven innerlijk leven. De productdispensers in de doos overtuigen door een praktisch en tegelijkertijd zeer aantrekkelijk design. Het frisse turkooisgroene doet ons denken aan de ondoordringbare diepte van de bergmeren en warmwaterbronnen waaruit de hoogwaardige ingrediënten voor de producten van de Homme Aquapower serie worden geëxtraheerd.
De buisjes kunnen ondersteboven worden opgeborgen, zodat de inhoud gemakkelijk kan worden verwijderd, zelfs als de verpakking bijna leeg is. De buitenverpakking is veel eenvoudiger gehouden en ziet er door de blauwgrijze kleurverlopen zeer mannelijk uit.

Het assortiment

Met de Homme Aquapower serie bedient het merk Biotherm een mannelijk en zeer veeleisend cliënteel. Want het is ook belangrijk voor de man van vandaag om er goed verzorgd en aantrekkelijk uit te zien. Homme Aquapower huidverzorging helpt de huid jong en gezond te houden. Het voorziet de volwassen mannelijke huid ook van vocht en tal van belangrijke voedingsstoffen, waarvan de meeste afkomstig zijn van thermisch plankton.
De huidstrongende werkzame stoffen van de micro-organismen die in het water leven, worden gebruikt. De huid wordt soepel en ziet er weer fris uit. Homme Aquapower's assortiment omvat Homme Aquapower Absolute Gel Transparant Hydratant, Homme Aquapower Soin Confort Oligo-Thermal Peau Sèche, Homme Aquapower D-Sensitive Mousse de Rasage, Homme Aquapower Ultra Hydratant, Homme Aquapower D-Sensitive Hydratant Quotidien en Homme Aquapower D-Sensitive Nettoyant.