Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

Het concept

De luxueuze verzorgingslijn voor veeleisende mannen van Biotherm omvat de mineraal deodorant-serie Homme Day Control Déodorant. De parfumvrije stokjes, deodorantverstuivers en scooters van de serie beschermen tot 72 uur betrouwbaar tegen onderarmvochtigheid en zweetgeur. Ze reguleren transpiratie zonder het te stoppen. De lichte textuur van de Biotherm Homme Day Control deodorant-serie kalmeert en verzorgt zonder vet op de huid achter te laten. Perliet, een natuurlijke stof van minerale oorsprong, absorbeert en bindt zweet. Aluminiumzouten hebben een antibacteriële werking en fungeren als geurvernietigers.
De aangenaam poederige verzorgingsfilm van de Biotherm Homme Day Control serie verfrist en maakt de huid soepel zonder resten achter te laten op de kleding. Mineralen en thermisch plankton, gecombineerd met zeer efficiënte zorgformules op basis van natuurlijke actieve ingrediënten, zijn het geheim van de Biotherm Homme cosmetica. Van gezichtsreiniging tot scheren, gezichts- en lichaamsverzorging en peeling: Biotherm Homme laat niets te wensen over.
In het begin van de jaren vijftig ontwikkelden de Franse bioloog Dr. Jos Julien en schoonheidsspecialist Jeanine Marissal de Biotherm-formuleringen op basis van thermisch plankton. Hij ontdekte dat het plankton dat in de Pyreneeën wordt aangetroffen een eiwitstructuur heeft die vergelijkbaar is met die van menselijke huidcellen. Zo kunnen de celbeschermende en regeneratieve eigenschappen die de overleving van micro-organismen garanderen op de mens worden overgedragen. Thermisch plankton- en algenextract spant zich aan, stimuleert de microcirculatie van de huid en reguleert de metabole functies van het bindweefsel. Marinebiologen uit alle delen van de wereld doen vandaag onderzoek voor het hoofdkantoor van Biotherm in Monaco. Van daaruit worden recepten voor mannen en vrouwen van alle huidtypen ontwikkeld, geproduceerd en geëxporteerd naar 67 landen onder de merknaam L'Oréal. Op het platform Waterliefhebbers zet Biotherm zich in voor een actieve bescherming van de oceanen.
alle klanten beoordelen positieve
Biotherm Homme Day Control
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen

Commentaar van
Biotherm Homme Day Control Deodorant
Als je op zoek bent naar een betrouwbare deo-roller kan ik deze graag aanbevelen. Houdt lekker lang aan en is gemakkelijk aan te brengen.
Commentaar van
Superbescherming voor de hele dag
Ik heb de bio-deodorant van Biotherm Homme nu al langere tijd in gebruik en ik ben erg enthousiast. Ook mijn vriendin vind de discrete geur erg aangenaam.

Het design

De deodorants uit de Biotherm Homme Day Control-serie zijn verpakt in sportieve, glanzende mineraalblauwe schroefflessen en -dispensers die passen bij de minerale cosmetische werkzame stof. Het opvallende uiterlijk wordt versterkt door de witte contour van het Biotherm Wave-logo, aangevuld met het bijpassende wit-crimson opschrift met het Biotherm Homme-bordet, de rode dwarsbalk. De dispensers en potten passen zeer goed in de hand en kunnen ook gemakkelijk mee op reis genomen worden. De dosering van de producten is eenvoudig en ongecompliceerd en de verwijdering is spanningsvrij.

Het assortiment

Biotherm Homme Day Control Déodorants zijn de verfijnde mineraal deodorants voor de professioneel en sportief actieve man. Of het nu als deodorantstick antitranspiratiemiddel zonder alcohol, als roll-on antitranspirant of in spray flacon als deodorant verstuiver antitranspiratiemiddel is, de deodorants uit Biotherm beschermen tot 72 uur tegen overmatige onderarm transpiratie en onaangename geuren. Een romige textuur beschermt en verzorgt de huid al tijdens het aanbrengen: de poederige, niet-vette en residu-vrije film ontgeurt de huid en absorbeert overmatig zweet. Mineraal perliet bindt de bevochtiging van de onderarm zonder aan de poriën te kleven, terwijl aluminiumzouten een antibacteriële werking hebben zonder de huid te irriteren.
De deodorantverstuiver Déodorant Atomiseur Anti-Transpirant van Biotherm Homme is bijzonder geschikt voor de gevoelige huid. De parfumvrije vloeistof verfrist en voedt en beschermt tegelijkertijd tegen transpiratie en geuren. De alcoholvrije Déodorant Stick Anti-Transpirant neutraliseert en absorbeert tot 24 uur transpiratie, de in de delicate textuur opgenomen microcapsules lossen op bij contact met lichaamstranspiratie en ontgeuren de oksels blijvend.
De oprolbare antitranspiratiespray is verkrijgbaar in twee versies met en zonder alcohol. De formule met alcohol biedt betrouwbare bescherming tot 72 uur tegen onderarmvochtigheid en -geur, terwijl de alcoholvrije Homme Day Control Déodorant Roll-on Anti-Transpirant zachtjes en poederig zonder irritatie ontgeurt. Voor mannen die houden van de sterk verfrissende deodorant-geur heeft Biotherm Homme de verkwikkende en verkwikkende Force Deo gelanceerd. Als alternatief is de biologische deodorant-serie Homme Day Control Natural Protection met aloë vera en sinaasappelextract verkrijgbaar.