Gegevensoverzicht Biotherm Homme

Productsoort:
Merk:Biotherm

Beschrijving

Het concept

Biotherm Homme is een hoogwaardig assortiment cosmetische producten dat in winkels en online schoonheidsinstituten verkrijgbaar is en zowel voor de gezichtsverzorging als voor de lichaamsverzorging kan worden gebruikt. Biotherm Homme is ontwikkeld voor cosmetisch bewuste mannen die afhankelijk van hun toepassingsgebied voor hun huid willen zorgen. De werkzame stoffen die in elk product van de Biotherm Homme cosmetica en verzorgingsserie verborgen zitten, zijn puur natuurlijk en behoren tot de bijzonder energierijke huidverzorgende stoffen. Door de zachte extractie en verwerking van deze stoffen behouden ze hun waardevolle inhoud en zorgen ze voor een zachte toepassing voor alle huidtypen. Zelfs klanten met een problematischere huid kunnen deze goed verdragen producten gebruiken. Tot de gebruikte werkzame stoffen behoren vochtinbrengende additieven zoals aminozuren, vitamine E en B5 en suiker. Biotherm Homme bevat ook oligo-thermische componenten met veel mineralen en zuurstof.

Met dit assortiment verzorgingsproducten heeft de onderneming een optimale variëteit aan producten gecreëerd die rekening houdt met de speciale eigenschappen van de mannenhuid. De productontwerpers werken sinds 1985 met als doel een adequate zorgserie te creëren voor mannen van verschillende leeftijdsgroepen. Door de complexe verwerkingstechnieken van natuurlijke, voornamelijk organische, plantaardige stoffen worden de werkzame stoffen direct op de huid aangebracht en kunnen ze direct door de diepere huidcellen worden opgenomen.

Biotherm, het wereldberoemde cosmeticabedrijf, bestaat al enkele decennia en heeft een breed assortiment producten voor mannen en vrouwen op de markt gebracht. De fabrikant, die sinds 1970 in handen is van L´Orèal, raffineert uitsluitend thermisch plankton, suiker, eiwitten en andere natuurlijke structuren tot cosmetica en verkoopt momenteel zijn merkproducten in bijna 70 landen. Biotherm biedt niet alleen huidverzorgingsproducten voor mannen en vrouwen die gebruikt kunnen worden voor gezicht en lichaam, maar ook parfums en geuren en actieve ingrediënten met zonnebescherming.

Het design

Biotherm Homme producten worden voornamelijk verpakt in een economische en hygiënisch schone dispenser of in tubes. Er wordt ook gebruik gemaakt van deodorantrollen, glazen flessen en aantrekkelijke potten. Op de voorkant van de verpakking staat meestal het bekende Biotherm-logo in contrasterende kleuren. Alle bakken zijn versierd met de typische brede golvende lijn die in een zilver-metalen outfit verschijnt.

De naam Biotherm Homme wordt weergegeven in prominente zwarte letters of in duidelijke grijze of witte letters. De merkfabrikant Biotherm koos voor de sluitingen van de individuele verpakkingen dezelfde kleur als voor het logo, terwijl de ontwerpers er bij het ontwerpen van de verpakkingen niet alleen op uit waren de mannelijke en elegante designvorm te benadrukken. De keuze van de kleuren en de stijl van de verpakking moeten ook de krachtige en even charismatische uitstraling van de mannen onderstrepen.

Het assortiment

Ook de huid van mannen heeft passende verzorging nodig. Steeds meer mannen hechten belang aan een goed verzorgde huid en geven de voorkeur aan cosmetische producten van hoge kwaliteit. Biotherm Homme is de populaire verzorgingsserie voor de veeleisende mannelijke huid. Biotherm Homme - voor goed verzorgde mannenhuid De juiste verzorging van hun huid wordt voor steeds meer mannen erg belangrijk. Veel mannen verzorgen hun huid net zo goed als de dames. Biotherm Homme is de zorgserie voor de veeleisende man en zijn huid.

Ontwikkeld in samenwerking met een schoonheidsspecialist uit Marokko, werd de basis gelegd voor het merk Biotherm, dat sinds 1985 de Biotherm Homme cosmetica lijn speciaal voor mannen lanceert. Biotherm Homme vertrouwt op de werkzame stoffen van de natuur. Naast thermisch plankton gebruikt Biotherm diverse plantaardige oliën en thermaal water. De zeer effectieve ingrediënten revitaliseren de huid effectief, voeden en hydrateren. Dankzij de rijke actieve ingrediënten herwint de huid de nodige hydratatie en wordt de droge huid gekalmeerd.

De combinatie van natuurlijke ingrediënten is speciaal aangepast aan de behoeften van de mannenhuid. Mannen hoeven bijvoorbeeld geen producten voor vrouwen te gebruiken om voor hun huid te zorgen, aangezien mannenhuiden andere behoeften hebben dan vrouwenhuiden. De zorgserie Biotherm Homme biedt het complete zorgprogramma voor de mens van de wereld. Of het nu gaat om producten voor het reinigen van de huid, douchegel of gezichtscrème - de actieve ingrediënten van de Biotherm Homme serie geven de huid een fris en ontspannen gevoel.

Het assortiment van Biotherm Homme wordt gecompleteerd met deodorant, handcrème, bodylotion en scheercrème. En voor de volwassen man zijn er anti-veroudering producten uit de Biotherm Homme serie, die de huid meer jeugdigheid en een frisse uitstraling geven. Omdat mannen ook mooi willen verouderen. Bijna elk product voor moderne mannenzorg met hoge eisen is te vinden bij Biotherme Homme. Dankzij de effectiviteit van de zorg en cosmetische producten, wordt Biotherme Homme beschouwd als de nummer 1 in de wereld in de mannenzorg.

Klantbeoordelingen van Biotherm Homme

5 uit 5 sterren — op basis van 12 klant adviezen

De laatste beoordeling van Biotherm Homme DesignShaver de Rasge transparante gel (125 ml) door op

Super product! Hiermee laat de baard zich exact trimmen.

meer 11 Klantrecensies voor Biotherm Homme DesignShaver de Rasge transparante gel (125 ml)

De laatste beoordeling van Biotherm Homme Anti-Feu u rasoir (100 ml) door op

Superverzorgend en zeer aangenaam op de geschoren huid. Minimaal geparfumeerd maar toch heel lekker ruikend. Helaas vaak moeilijk verkrijgbaar.

meer 11 Klantrecensies voor Biotherm Homme Anti-Feu u rasoir (100 ml)

De laatste beoordeling van Biotherm Homme Ultra Confort (75 ml) door op

Ik gebruik deze after shave balsem echt al een hele tijd en ik ben super tevreden. Mijn huid is altijd heel gevoelig geweest, maar met dit product voelt ze een heel stuk beter aan.

meer 11 Klantrecensies voor Biotherm Homme Ultra Confort (75 ml)

Meer producten van Biotherm

Naast Biotherm Homme vindt u in de easyCOSMETIC Beauty-shop de volgende series: