Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Bvlgari Eau Parfumumée Au Thé Rouge: de oosterse geur met een houtachtige noot.

Eau Parfumumèe au thè Rouge van Bvlgari is een elegante en toch zeer natuurlijke geur. Het is een eerbetoon aan één van de meest gewilde theeën ooit, rode thee. Voor het eerst in een parfum werden rode theevariëteiten gebruikt zoals Red Roiboos Thee & Red Yunnan Thee. Een andere geur uit de Au Thè serie van Bvlgari. De Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Rouge opent met een topnoot van fruitige noten van roze peper, oranje en bergamot. In de hartnoot wordt het theekarakter versterkt met akkoorden van Chinese yunnantee, vijg en roiboo thee. De basisnoot laat een zachte noot met noten en muskus achter. Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Rouge, een parfumerende geur voor mannen en vrouwen.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Sterparfumeur Oliver Polge gemaakt Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Rouge

Bvlgari Eau Parfumèe au Thè Rouge werd gecreëerd door de succesvolle Franse parfumeur Oliver Polge. Zijn vader is de parfumeurlegende Jacques Polge. Oliver Polge ontwikkelde ook geuren zo beroemd als Christian Dior- Homme, Giorgio Armani -Code voor Vrouw en Victor & Rolf- Flowerbomb. Oliver Polge staat erom bekend dat het bijna uitsluitend heldere en lineaire geuren creëert die zowel door vrouwen als mannen gedragen kunnen worden. Met Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Rouge ontwikkelde hij een van zijn meest betoverende geuren.

Flesje Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Rouge brengt nobele accenten.

Leekt alle flessen van Boelgari's Au Thé-serie, het straalt elegante esthetiek uit die zowel mannen als vrouwen aanspreken. De kleuren zijn ook zeer exclusief, een transparante fles met nobele accenten in rood en zilver. Het resultaat is een esthetisch lichtspel dat het karakter van de geur van de Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Rouge prachtig weerspiegelt.

Romantische reclamecampagne voor Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Rouge

De campagne van Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Rouge vertegenwoordigt perfect de verleidelijke en heldere nuances van het parfum. Een echtpaar kijkt boeteling in de verte en geniet van de avondzonsondergang. Het beeld drukt pure vrijheid en passie uit. Het is ook geassocieerd dat Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Rouge is een uniseks geur die kan worden gedragen door zowel vrouwen als mannen dankzij de uitstekende selectie van geurcomponenten.

Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.