Geen resultaten resultaat: resultaten:

Bvlgari Omnia Indian Garnet

De geur +

Gelukige boviene garnalen als parfum - Bvlgari Omnia Indian Garnet van Bvlgari Omnia Indische Garnet

Bvlgari Omnia Indian Garnet is een bloemige, oosterse vrouwengeur die een ware lucky charme in de vorm van een parfum heeft. De eerste noten waren de fruitige topnoten van Siciliaanse mandarijn en oranje, die harmonieus combineren met de hartnoten van osmanthus en tuberoos en de warme amberkleurige basis noot.

Bvlgari Omnia Indian Garnet neemt zijn drager mee op een oriëntaalse geurende reis naar het hart van India . In India wordt de vrouwelijkheid hoog aangegrepen. De hindoegodin Lakshimi belichaamt en symboliseert met haar veelzijdige identiteiten en vormt de kracht en onafhankelijkheid van alle vrouwen ter wereld.

Deze buitengewone cultuur wordt perfect gepresenteerd door de geur Bvlgari Omnia Indian Garnet. Culturen, ruimte en tijd komen in deze geur samen. Omnia Indian Garnet combineert woederige en bloemige elementen en maakt de geur zeer femin, dynamisch en kleurrijk. Bvlgari Omnia Indische Garnet is een eerbetoon aan vrouwelijke schoonheid en is een parfum voor die bijzondere momenten.

Kopnoten:
Siciliaanse Mandarin
Sinaasappel
Hartnoten:
Osmanthus
Basisnoten:
Amber

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Bvlgari Omnia Indian Garnet met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar Mendid van 01. september 2014
Een oriëntaalse droom

Een oriëntaalse droom met een bloemige geur zonder daarbij opdringerig te zijn. Met deze creatie heeft Bulgari wederom een parfum ontworpen dat mij en vele andere vrouwen geel goed bevalt.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-30%1