Meer informatie:

Lange greep en matte kleur - De Chanel Le Rouge Crayon de Couleur Mat collectie

De collectie Chanel Le Rouge Crayon de Couleur Mat debuteert voor het eerst in de herfst- en wintercollecties van 2018. Ze zien er elegant uit, zijn duurzaam en geven zelfs klassieke kleuren een moderne, nieuwe look. Zelfs naaktinten zien er interessanter uit, zodat zowel in het dagelijks leven als bij speciale gelegenheden matte lippenkleuren kunnen worden gedragen. Daarnaast is er een speels jumboformaat. De le Rouge Crayon is een praktische pen met een draaibare afleiding die gemakkelijk mee te nemen en te gebruiken is. Met één draai ligt de mijn op de juiste lengte. De smallere punt is geschikt voor de contouren van de lippen. De bredere kant vult het dan in één keer perfect. Een deksel beschermt de pin tegen afbreken en vervuiling. Achter de complete matte look zit de Italiaanse Lucia Pica, die niet alleen de voorkeur geeft aan lipproducten maar ook aan nagels, ogen en de hele teint. Het is belangrijk dat de huid niet wordt uitgedroogd door de textuur. Want dan zien de kleuren er onregelmatig uit en voelen vooral de lippen broos aan. Zo werd een formule met wassen ontwikkeld voor het lipjumobostick. Het is niet vettig, niet klevend en zeer fijn. Hierdoor glijdt de toepassing gelijkmatig. Geselecteerde oliën van plantaardige oorsprong ondersteunen de gladde en fijn smeltende toepassing. Zuivere kleurpigmenten zorgen voor briljante en goed dekkende resultaten. De formule belooft tot vier uur lang houdbaar te zijn. De kleur kan dan snel worden ververst. Het resultaat moet zelfs waterdicht zijn. Tegelijkertijd is de pen multifunctioneel. De meeste nuances zijn optimaal als blush, zodat een harmonieuze, coherente look ontstaat. Strooi gewoon een beetje van de kleur van de lippen op de wangen en blinken goed uit. Dit bespaart een extra cosmetisch product in uw handtas, op reis of thuis. De kleuren variëren van rood en roze tot naakt en donkere bessen.

Lipkleur in jumboformaat - Verpakking van Chanel Le Rouge Crayon de Couleur Mat

De Chanel Le Rouge Crayon de Couleur Mat zijn zogenaamde jumbo lippenstiften. Het formaat is erg populair omdat het makkelijk te gebruiken, gemakkelijk mee te nemen en leuk te gebruiken is. Als een groot krijt, is er een lood aan losschroef. Het versmalt aan de voorkant en maakt het dus mogelijk om de kleur van de lippen precies aan te brengen. De vorm is optimaal om de lippen met slechts één toepassing te vullen. Dit maakt het een trouwe metgezel op de weg en een snelle make-up opfrisser. Een ander hoogtepunt is het gebruik van de kleur als blush. Het lood wordt beschermd door een dop en kan in de zak worden gedragen. Het zwarte ontwerp is elegant en toont het CC-logo van Chanel op de bovenkant. Naast het gedetailleerde opschrift in het wit, heeft elke pen een kleurrijke banderol aan de bovenkant. Het vertegenwoordigt de respectievelijke nuance. Zelfs met meerdere lippenstiften is het onderscheid gemakkelijk te maken.

Mat, intens en langdurig - de Chanel Le Rouge Crayon de Couleur Mat serie

De Chanel Le Rouge Crayon de Couleur Mat tilt de matte lip trend naar een hoger niveau. Als pen in jumboformaat kan hij moeiteloos onderweg worden gebruikt. Met één draai wordt de afleiding op de juiste lengte gedraaid. De preciezere kant is geschikt voor het contouren van de lipvorm. Met de bredere kant kunnen de lippen in één keer gevuld worden. Zuivere pigmenten zorgen voor een gelijkmatige en ondoorzichtige inktafgifte. Veel matte formuleringen hebben een drogende werking en zetten zich dan vast in fijne rimpels of op een droge huid. De Couleur Mat lippenstiften van Chanel bevatten wassen en plantaardige oliën. Zo wordt de textuur glad en soepel. Het versmelt met de lippen voor een comfortabel draaggevoel. De verf moet maximaal vier uur meegaan en tegelijkertijd waterdicht zijn. De jumbo pen kan gemakkelijk meegenomen worden voor verfrissing. De matte nuances zijn altijd elegant en zijn verkrijgbaar in neutrale naaktinten en dramatische rode of bessen tinten. Ze kunnen dag na dag gedragen worden of voor speciale gelegenheden. De toepassing wordt nog mooier als de lippen regelmatig worden gescrubd. Dit creëert de perfecte basis voor langdurige, gelijkmatige resultaten. De Chanel Le Rouge Crayon de Couleur Mat 257 Discrétion is een roze pastakleur. De mix van beige en rosé past bij vele looks en huidskleuren. De Provocatie Chanel Le Rouge Crayon de Couleur Mat 259 is een licht oranje, vurige rode klei. Het is ideaal voor een dramatisch optreden en maakt een statement, zelfs op de rode loper. De Nuance Chanel Le Rouge Crayon de Couleur Mat 265 Subversion is iets meer bewolkt en framboos van kleur. De Chanel Le Rouge Crayon de Couleur Mat 261 Excess is een lichtroze variatie die doet denken aan aardbeien. Een donkerder, overdekt magenta is de Nuance Chanel Le Rouge Crayon de Couleur Mat 269 Impact. De eerder violette bessenvariëteit past goed bij herfst en winter. Ze flatteert ook dames met donkere huidskleuren. De donkerste toon in de collectie is Chanel Le Rouge Crayon de Couleur Mat 267 Impulsion. Het is een donker kersenrood met delen van bruin. Speciaal voor de donkere kleuren kunnen de lippen eerst met het smalle puntje van de elektrode worden uitgetrokken. Indien gewenst kunnen Chanel's klassieke lipliners ook als basis gebruikt worden.