Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Een veelzijdige variant van de klassieke lippenstift is de Chanel Rouge Coco Shine collectie. Rouge Coco is de vochtinbrengende serie voor de lippen, terwijl Rouge Allure zeer kleurintensief is en Rouge Allure Velvet mat. Zo wordt de perfecte formule gevonden voor verschillende kleurresultaten en huidtypen. Chanel Rouge Coco Shine is een combinatie van lippenstift, balsem en glans. Chanel Rouge Coco Shine nuances zijn zowel hydraterend en glanzend. De intensiteit varieert van semi-transparant tot helder. Dit maakt het gemakkelijk om de lippenstiften onderweg aan te brengen. Ze geven de lippen onmiddellijk een delicate tint, verzorging en natuurlijke glans.
Het HydraTendre complex heeft een hydraterend effect en zorgt voor een aangenaam gevoel op de lippen. Het effect is gebaseerd op natuurlijke esters, die ook voorkomen in de hydraterende factor van de huid. Daarnaast wordt een afgeleide van weidebittercressolie gebruikt. Het helpt de lippen acht uur lang gehydrateerd te houden. Tegelijkertijd draagt het bij aan de speciale Chanel Rouge Coco Shine textuur, die smelt als een balsem wanneer het wordt aangebracht. Fytoceramiden van plantaardige oorsprong reageren als de ceramiden van het lichaam zelf. Ze maken de lippen glad en hebben een beschermende functie. Chanel Rouge Coco Shine is daarom ook ideaal voor seizoenen waarin de lippen bijzonder worden belast door hitte, kou of andere factoren. Vrouwen met drogere lippen zullen ook de formule met verzorgingsadditieven waarderen.
De speciale Chanel Rouge Coco Shine textuur met was en olie is ontworpen als potlood. Het lijkt echter meer op vloeibare make-up wanneer deze wordt aangebracht. Hierdoor zijn de lippenstiften het perfecte compromis tussen verzorgende balsem en glans. Klassieke lipgloss is vaak kleverig en kan droge plekken accentueren. De Chanel Rouge Coco Shine serie zorgt van binnen naar buiten voor een gelijkmatig resultaat met een even grote glans. De kleuren kunnen alleen gedragen worden. Chanel Rouge Coco Shine kan ook gecombineerd worden met een contour potlood of andere nuances om de kleur intensiever en briljanter te maken.

Het design

Chanel Rouge Coco Shine lippenstiften hebben dezelfde elegante behuizing als de andere lippenstiften van de Franse cosmetica bedrijf. De vierkante vorm ligt comfortabel in de hand en kan ook thuis op de kaptafel worden bewaard. De zwarte, glanzende kunststof wordt aangevuld met een goudkleurige streep. Ook de binnenkant van de mouw is goudkleurig.
Het ingewikkelde CC-logo is in het wit op de bovenkant van de hoed te zien. Chanel Rouge Coco Shine lippenstift zelf draagt ook het Chanel logo. Het heeft een ronde vorm met een bijna gladde top en is daardoor visueel te onderscheiden van andere Chanel lippenstiften. De kleurnuance en het aantal staan op de onderkant van de verpakking.

Het assortiment

Chanel Rouge Coco Shine Lipsticks hydrateren en laten een natuurlijke glans na. U kunt kiezen uit verschillende kleuren, variërend van zeer subtiele, semi-transparante tinten tot meer intense nuances. Naast de meer klassieke afwerking zijn er ook kleuren afgewisseld met delicate glitter. Hierdoor krijgen ze een nog sterker glanzend karakter zonder te kleven. De speciale Chanel Rouge Coco Shine Balsam textuur, die ideaal is om mee te nemen in de vorm van een potlood, smelt alleen bij contact met de lippen. Daarna ontwikkelt het zijn hydraterende werking en briljante glans. Verschillende wassen en plantaardige oliën dragen bij aan de soepelheid. Het verzorgende effect wordt bereikt door het HydraTendre complex. Van nature ondersteunen esters en fytoceramiden de vochtvoorziening van de huid, terwijl weidebittercresolie beschermt tegen vochtverlies. De lippen blijven tot acht uur verzorgd en beschermd. Ze worden zichtbaar gladgestreken en gevoelens van spanning of zelfs gescheurde lippen worden betrouwbaar voorkomen.
Het oranje kleurenspectrum omvat Chanel Rouge Coco Shine Le Rouge Brillant Fondant Hydratant 69 Flirt, perfect voor het voorjaar en de zomer. Een oud roze met banden van Mauve is Chanel Rouge Coco Shine Le Rouge Brillant Fondant Hydratant 54 Boy. Het is een wat koelere toon, die op veel manieren gecombineerd kan worden. Klassieker is het babyroze van Chanel Rouge Coco Shine 78 Intermezzo. Een herfstviolet is de kleur 60 Antigone. De Chanel Rouge Coco Shine 61 Bonheur variant, die ook zeer fijne glitter bevat, gaat in de richting van de braam. Dankzij de gladde textuur is het ook zeer aangenaam op de lippen en versterkt het het glanseffect. Chanel Rouge Coco Shine 80 Suspense is een helderder magentaton met een hogere opaciteit.
Of het nu gaat om Las Vegas of Monte Carlo, casino's combineren vaak elegante garderobe en make-up met rode lippenstift. Chanel Rouge Coco Shine 62 Monte-Carlo is ook een rode tint met glinstering. Een van de donkerste nuances is Chanel Rouge Coco Shine 81 Fictie, een zeer donker bruinrood. De collectie bevat ook bruine naaktinten, zoals de donkere Chanel Rouge Coco Shine 67 Deauville. Chanel Rouge Coco Shine Lip Colors kunnen alleen of in combinatie met de bijpassende Chanel contour potloden worden aangebracht. Zo kan de intensiteit van elke nuance naar wens worden gevarieerd.