Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

Een compacte make-up die altijd aanwezig kan zijn. De Chanel Vitalumière Compact Douceur cosmetica biedt een prachtige teintprimer die voor een stralende glans kan zorgen. De lichte en fijne textuur van de Chanel Vitalumière Compact Doucer ligt zachtjes op de huid en versmelt ermee.
Een ander voordeel van deze compacte make-up is het hoge praktische voordeel. Chanel Vitalumière Compact Douceur is verkrijgbaar in een elegante koffer en is ideaal voor het opfrissen van uw make-up overdag of tijdens een lange nacht. Een fluweelzachte teint de klok rond is vanzelfsprekend.
De decoratieve en tegelijkertijd verzorgende stoffen versterken de natuurlijke helderheid van de huid. De Chanel Vitalumière Compact Douceur heeft de fijnste stoffen voor een stralende uitstraling zonder de huid aan te tasten. Integendeel, de voedende ingrediënten van Chanel Vitalumière Compact Douceur zorgen ervoor dat de teint wordt voorzien van alles wat hij nodig heeft. Perziksteenextracten zorgen voor extra vocht, omdat de essentiële vetzuren de vochtbarrières van de huid intact houden. HD-lichtpigmenten daarentegen zijn verantwoordelijk voor de volledige helderheid. Deze hoge-resolutie pigmenten in Chanel Vitalumière Compact Douceur weerkaatsen het licht, waardoor de teint altijd stralend en effen blijft.
Voor nog meer schoonheid uit eigen handen kan de opaciteit gemodelleerd worden. Dit maakt de Chanel Vitalumière Compact Douceur serie zowel geschikt als dagmake-up als als een geweldige metgezel voor de avond en nacht. Het is geschikt voor alle huidtypen en heeft nog meer praktische aspecten te bieden.
Dankzij het rijke kleurenpalet is de juiste make-up voor alle teint en haarkleuren in een handomdraai te vinden. Ook de bediening is eenvoudig en ingenieus, omdat de make-up zowel met sponzen als met borstels kan worden aangebracht.
Last but not least is ook rekening gehouden met de gezondheid van de huid, UVB-bescherming 10 beschermt de huid tegen de schadelijke effecten van de zon. Met Chanel Vitalumière Compact Douceur is een perfecte make-up dan ook geen droom, maar een mooie vanzelfsprekendheid.

Het design

Met de cosmeticaserie Chanel Vitalumière Compact Douceur laat Chanel ook zien dat verpakkingen ook op het gebied van hoogwaardige cosmetica in het middelpunt staan. Zwart laqué en de opvallende Chanel Vitalumière Compact Douceur belettering laten op het eerste gezicht zien dat dit een Franse cosmetica van hoge kwaliteit is.
Het uiterlijk is echter niet alles, een praktisch voordeel is belangrijker bij het verpakken. Daarom is de Chanel Vitalumière Compact Douceur koffer eenvoudig te vullen, waardoor de koffer snel en eenvoudig kan worden bijgevuld met een nieuwe kleur. U kunt de make-up bijvullen of een nieuwe kleur proberen. Deze vrijheid is een van de uitstekende eigenschappen van Chanel Vitalumière Compact Douceur.

Het assortiment

Chanel Vitalumière Compact Douceur laat met zijn vele varianten zien hoe gemakkelijk de make-up kan worden geperfectioneerd. Daarom worden niet alleen verzorgende stoffen gebruikt. De stralende pigmenten zijn ook ondergedompeld in een grote verscheidenheid van kleuren, zodat elke vrouw kan kiezen voor de nuance die kan toevoegen nog meer schoonheid en helderheid aan haar teint. Daarom heeft Chanel Vitalumière Compact Douceur ook rekening gehouden met al diegenen die een porseleinen teint hebben en deze niet onnodig willen verduisteren.
Er zijn drie kleuren beschikbaar, zodat zelfs een lichte teint in al zijn schoonheid kan schitteren. Chanel Vitalumière Compact Douceur Éclat et Confort 20 Beige en Chanel Vitalumière Compact Douceur Éclat et Confort 12 Beige Rosé zijn de lichtere versies en Chanel Vitalumière Compact Douceur Éclat et Confort 22 Beige Rosé heeft sterke tinten. Hierdoor blijft de make-up er licht uitzien en wordt toch een groot effect bereikt. Op deze manier kan de primer perfect worden aangepast aan het uiterlijk van de huid om de teint fluweelzacht en stralend te maken. De uitstraling is wat rooskleurig, maar de kleur blijft discreet op de achtergrond.
Chanel Vitalumière Compact Douceur Éclat et Confort 30 Beige is ook licht van kleur, maar heeft nog meer gele en beige componenten. Het is bijzonder geschikt voor blond haar en zo wordt de belofte waar dat elke vrouw kan vinden wat ze zoekt Chanel Vitalumière Compact Douceur.
Chanel Vitalumière Compact Douceur Éclat et Confort 40 Beige is nog donkerder en vindt een harmonieus midden tussen een lichte en zonovergoten teint. Deze prachtige nuance kent geen grenzen, noch met huidskleur, noch met haarkleur. En ook de donkerdere huidtypen worden verzorgd. De Chanel Vitalumière Compact Douceur Éclat et Confort 50 Beige zijn ideaal voor vrouwen met een donkerdere teint.
De Chanel Vitalumière Compact Douceur is voor iedere vrouw de juiste nuance. Bovendien zijn al deze kleuren ook beschikbaar als navulling, waardoor stralende frisheid elke dag een prachtige realiteit wordt.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.