Meer informatie:

Het concept

De Clarins Eclat Minute Baume Embellisseur Lèvres combineren zachte kleur, bescherming en verzorging. De lippenbalsem is verkrijgbaar in verschillende delicate tinten en heeft altijd een rijke formule. Zo krijgen de lippen niet alleen een vleugje kleur, maar worden ze ook van vocht voorzien. Boter van wilde mango wordt o.a. ingehouden en rijke sheaboter beschermt en voedt de lippen ook soepel. De lippenstift van Clarins Eclat Minute Baume Embellisseur Lèvres heeft een glanzende afwerking en kan alleen of over een andere lippenstift worden aangebracht.
In tegenstelling tot klassieke lipgloss laten ze geen kleverig gevoel na, maar verwennen ze de lippen met de beste verzorging. Clarins Eclat Minute Baume Embellisseur Lèvres zijn ook ideaal voor zeer warme of koele seizoenen wanneer de lippen erg droog worden. De licht getinte stokjes kunnen ook gebruikt worden in combinatie met uitdrogende lipstick texturen. Bijzonder duurzame lippenstiften overtuigen door hun glans van kleur en goede duurzaamheid, maar kunnen de lippen nog steeds belasten. De Clarins Eclat Minute Baume Embellisseur Lèvres ondersteunen de kleur en de glans en voorkomen onaangename gevoelens van spanning of droge lippen. Deze kunnen ook leiden tot droogheidsrimpels waarin lippenstiften kunnen bezinken. De verzorgende potloden ondersteunen zo ook een gelijkmatiger kleurresultaat.
In de praktische potloodvorm kan Clarins Eclat Minute Baume Embellisseur Lèvres eenvoudig en wanneer gewenst worden aangebracht. Dankzij zijn zeer delicate kleur heeft hij zelfs geen spiegel nodig om een geweldig resultaat te bereiken. Verzorging op basis van plantenextracten is sinds de jaren vijftig de leidraad van het cosmeticabedrijf Clarins. Als familiebedrijf kon het zich positioneren als één van de marktleiders in Europa en wereldwijd. Naast reinigings- en verzorgingsproducten en speciale series zoals ClarinsMen's herenverzorging, is er sinds het begin van de jaren negentig ook decoratieve make-up verkrijgbaar bij Clarins. Ook hier wordt vaak vertrouwd op de toegevoegde waarde van Clarins Eclat Minute Baume Embellisseur Lèvres in de rijke mango- en sheaboter. Zo vervullen veel make-upproducten niet alleen een decoratief, maar ook een verzorgend doel. Vooral vrouwen met een gevoelige huid profiteren van de goede verdraagzaamheid en de rijke formules.

Het design

De Clarins Eclat Minute Baume Embellisseur Lèvres zijn kleurgecodeerd en reflecteren zo hun respectieve kleurnuances direct op de mouw. Dit maakt het makkelijker om onderscheid te maken tussen meerdere producten en vervult ook decoratieve doeleinden tegelijkertijd. Het deksel en de binnenkant van de lippenstift zijn ontworpen in een glanzende gouden tint die past bij het algehele uiterlijk van het bedrijf Clarins. De lippenstift zelf heeft een smalle vorm en een ronde rand, waardoor hij snel kan worden aangebracht. Dankzij hun slanke vorm zijn de lippenbalsems van Clarins Eclat Minute Baume Embellisseur Lèvres met een lichte tint ook gemakkelijk te onderscheiden van de klassieke lippenstiften.

Het assortiment

De Clarins Eclat Minute Baume Embellisseur Lèvres is verkrijgbaar in verschillende tinten. Allemaal hebben ze een delicate tint en zijn daarom ideaal voor natuurlijke alledaagse locomotieven en snelle make-up of lipverzorging. Alternatief kunnen ze dankzij hun semi-transparant karakter en delicate kleurtint ook over andere lippenstiften of contourb potloden worden aangebracht. In tegenstelling tot de typische lipgloss hebben de Clarins Eclat Minute Baume Embellisseur Lèvres een balsamico textuur en laten ze toch een glanzend resultaat na. De rijke formule met mango- en sheaboter voedt en beschermt de droge lippen.
De kleur 01 roos is meisjesachtig en vrolijk roze, terwijl 02 koraal een oranje ondertoon heeft. De toon 03 Mijn Roze is een kauwgom roze en de toon 04 Oranje is een zomers oranje. Clarins Eclat Minute Baume Embellisseur Lèvres 05 Red is ook een klassiek rood dat gemakkelijk te dragen is en vele soorten flatteert dankzij de lichte textuur. Tot slot is er 06 Rozenhout, een meer gedempte rozenhout, dat is een veelzijdige pasta toon.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.