Meer informatie:

Het concept

De concealer Clinique All About Eyes zorgt voor een frisse blik op de ogen. All About Eyes is een populaire Clinique productlijn. Voedende crèmes en geschikte make-up producten vindt u hier. De huid rond de ogen is bijzonder zacht en dun. Hierdoor is het gevoelig voor de vorming van lijntjes en rimpels. Donkere schaduwen of kleine aderen kunnen ook prominenter zijn hier, als ze schijnen door de dunne huid. De selectie van speciale producten is daarom zinvol. Clinique staat bekend om zijn goed getolereerde formules, die vrij zijn van parfum en altijd allergie-getest. Dit wordt nog belangrijker in de oogcontour, net zoals de producten altijd speciaal getest moeten worden door oogartsen.

Niet alleen dames die contactlenzen dragen moeten er bijzonder belang aan hechten. Veel decoratieve cosmetische producten kunnen afschilferen en fijne deeltjes op de lenzen achterlaten. Dit belemmert het zicht en irriteert het oog. De concealer Clinique All About Eyes is dus ook olievrij, waardoor de textuur snel beweeglijk kan worden. Voor een comfortabeler draaggevoel hydrateert de formule en kan de verschijning van droge rimpels verbeteren. Hij overtuigt door zijn lange houvast en is daarom ideaal voor dagelijks gebruik. Maar het kleine buisje kan ook overal worden genomen voor een verfrissing tussendoor.

Als multifunctioneel product kunnen niet alleen oogringen betrouwbaar worden afgedekt, maar ook andere probleemgebieden in geval van nood snel worden verholpen. Net als de oogcrèmes uit de collectie helpt ook de concealer tegen zwelling. Vooral in de ochtend hebben veel dames oogleden of tassen gezwollen. Dit laat het oog snel slaperig en de ogen duidelijk kleiner in verschijning. Als optische opfrisser verbergt de Clinique All About Eyes Concealer cover crème niet alleen, maar heeft ook een licht verzorgend effect. Een klein beetje is genoeg en de romige textuur kan worden uitgespreid met de vingers, een cosmetische spons of een camouflageborstel. Hierdoor ontstaan natuurlijke overgangen.

Het design

De Clinique All About Eyes Concealer is verpakt in een buisje, omdat het een vrij vloeibare tot romige consistentie heeft. De zeer smalle punt helpt bij een economische dosering. De buis heeft ook het voordeel van het verminderen van het risico van besmetting en lekkage van het product. Het zilverkleurige deksel en de zilveren en witte letters passen bij het klassieke kleurenconcept van Clinique. Door de transparante kunststof zijn zowel de kleurnuance als de actuele vulhoeveelheid altijd zichtbaar. De zeer compacte vorm past ook in de handtas, zodat de teint onderweg snel ververst kan worden. De textuur is zowel onder als boven Foundation aan te brengen.

Het assortiment

De Clinique All About Eyes Concealer onderscheidt zich door zijn lange levensduur en een extra portie zorg. De romige formule werd ontwikkeld met speciale aandacht voor de behoeften van de oogzone. De gezwollen ogen en donkere schaduwen maken de hele teint er moe en bleek uitzien. Een betrouwbare dekcrème is daarom een goede basis voor een perfecte make-up. De Clinique All About Eyes Concealer 01 Light Neutral heeft een lichte beige tint, terwijl de Concealer 03 Light Petal afkomstig is uit het medium kleurbereik en de Clinique All About Eyes Concealer 04 Medium Petal geschikt is voor vrouwen met donkerdere huidskleuren. In feite is het niet verkeerd dat oogkijkers voor een iets lichtere versie kiezen.

Dit neutraliseert schaduwen en zorgt voor een natuurlijk ogende highlight. De textuur is vrij van olie en parfum. Zoals alle Clinique producten, is het getest op allergieën en ook gecontroleerd onder oogheelkundig toezicht. Daarom kunnen ze ook zonder aarzelen gebruikt worden door dames met gevoelige ogen. De huid rond de ogen is bijzonder zacht en daardoor gevoelig voor droogheidsrimpels of de vorming van eerste lijntjes. De concealer is daarom verrijkt met hydraterende componenten. Dit zorgt voor een zeer aangenaam draagcomfort, extra verzorging en verbetert de duurzaamheid. Omdat make-upproducten snel kunnen bezinken in de fijne rimpels en deze zo nog meer accentueren.

Door de smalle opening op de buis kan de dekcrème optimaal gedoseerd worden. Het kan gemakkelijk worden gefineerd met de ringvinger, omdat deze automatisch de minste druk op de huid uitoefenen. Het desbetreffende afdekproduct Clinique All About Eyes kan zowel onder als boven de make-up worden gebruikt, zodat het ook geschikt is om onderweg snel te verfrissen. Het kan alleen worden toegepast voor een zeer natuurlijke look. Deze eenvoudige stap alleen al geeft een frisse teint. Oogmake-up is ook effectiever omdat donkere schaduwen en roodheid betrouwbaar worden gecompenseerd.

Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.