Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De Clinique Chubby in the Nude Foundation richt zich op gebruiksgemak en een goed getolereerde formule. De Chubby Sticks zijn een echte bestseller van het merk. Tegenwoordig zijn er intensievere lippenstiften, maar ook oog- en huidproducten van de originele lippenbalsems.

Allen zijn verpakt als een breed pennetje. Dit vergemakkelijkt het gebruik en is ook zeer praktisch voor verfrissingen op de weg. Vooral make-up kan moeilijk te transporteren zijn door zijn vloeibare texturen of complexe verpakking. Niet alleen op langere tochten, maar ook na het sporten of tijdens een lange dag wilt u vaak uw foundation opfrissen.

Als pen past de Chubby in de Nude zelfs in kleine cosmetische tassen en kan dankzij de robuuste koffer niet afbreken. De textuur is zeer romig en bereikt een natuurlijk tot middelmatig dekkend vermogen. Toch voelt het licht aan als een veer op de huid en kan het optimaal gefineerd worden. De olievrije textuur is geschikt voor alle huidtypen.

De kleurkeuze beperkt zich niet alleen tot make-up, maar biedt ook een keuze uit highlight- en contourkleuren. De subtiele gradaties van licht naar donker maken het mogelijk om de contouren van het gezicht te definiëren en te benadrukken. Het smallere puntje van het potlood is ideaal voor het contourleren van nog fijnere gezichtscontouren zoals de neusbrug of onder de wenkbrauwen. Desgewenst kunnen de kleuren direct met de vingers, een cosmetische spons of een funderingsborstel worden gefineerd tot de overgangen naadloos zijn.

Zelfs voor beginners zijn de gemakkelijk verblindende texturen met natuurlijke afwerking gemakkelijk te gebruiken. Crèmetexturen kunnen vaak gemakkelijker worden gefineerd dan poeder en bezinken zich niet op droge plekken van de huid.

Het speelse ontwerp van de Chubby Sticks nodigt u niet alleen uit om te experimenteren met kleuren voor ogen en lippen, maar ook om nieuwe make-uptechnieken voor de teint uit te proberen. De Foundation Sticks worden, zoals alle Clinique producten, natuurlijk ook zeer goed verdragen. De formule zonder olie is ook geurvrij. Alle cosmetische producten zijn op allergieën getest en daardoor ook geschikt voor gevoelige huidtypen.

Het design

Kenmerkend voor de Clinique Chubby van de Nude Foundation is ook de uiterst praktische potloodvorm. De Chubby collectie begint met lipproducten. Ondertussen zijn er echter veel verschillende make-up varianten in de vorm van een potlood. Dit vereenvoudigt de toepassing en is bovendien ruimtebesparend en praktisch tijdens het rijden.

Glanzend zilver werd gekozen als accentkleur voor de bovenkant en het deksel, in overeenstemming met de typische Clinique stijl. Het midden van de mouw weerspiegelt dan de betreffende kleurnuance. In het wit staan het merklogo en de volledige productnaam erop. Door middel van een eenvoudig draaimechanisme kan de kabel naar behoefte steeds verder worden losgeschroefd.

Het assortiment

De Clinique Chubby in de Nude Foundation Sticks zetten het uiterst populaire principe van de Chubby Sticks voort. Het succesverhaal begon als een lippenbalsem. Vandaag de dag zijn de spreekwoordelijke make-up potloden niet alleen beschikbaar voor de lippen, maar ook als oog- en teint make-up.

In de naakt verwijst naar de funderingen en geeft hun zeer natuurlijk uitziende afwerking. Naast de aanpassing aan de individuele huidskleur biedt het kleurenspectrum ook de mogelijkheid om nuances voor accenten en contouren te selecteren. In tegenstelling tot veel poederproducten zijn de kleuren zeer natuurlijk en harmonieus op elkaar afgestemd.

De zeer lichte textuur is gemakkelijk verblindend en creëert onzichtbare overgangen. De potloodstift kan eenvoudig steeds verder worden losgeschroefd. Het is smal genoeg om het product toe te passen op kleine gebieden van de huid zoals de neusbrug of de wenkbrauwboog. Bovendien is een slijper niet meer nodig. Desgewenst kan de kleur direct met de vingers of met een applicator worden vervaagd.

Verschillende nuances en ondertonen zijn beschikbaar. Op basis van het kleurnummer kan de helderheid of duisternis grofweg worden afgelezen. In het zeer heldere spectrum bevindt zich Clinique Chubby in de Nude Foundation Stick 02 Abundant Alabaster, een vrij neutrale toon. De Chubby in Nude Foundation Stick 06 Intense Ivory is daarentegen iets geler en ook iets donkerder. Deze nuances kunnen ook worden gebruikt als highlight voor een gemiddeld tot donkerder teint.

Vrouwen met een lichte teint kunnen kiezen uit vele donkere variaties voor contouren. In het midden is er Chubby in de Nude Foundation Stick 07 Capacious Chamois en de neutrale beige uit Clinique Chubby in de Nude Foundation Stick 09 Normous Neutral. Iets warmer is de Chubby in de Nude Foundation Stick 14 Voluptueuze Vanille. De Clinique Chubby in de Nude Foundation Stick 15 Bountiful Beige is daarentegen veel donkerder en iets goudkleuriger.

Alle Clinique producten zijn 100% parfumvrij en allergisch getest. Dit garandeert een zeer goede tolerantie, zelfs voor gevoelige huidtypes. De formule van In the Nude is ook vrij van olie, waardoor het geschikt is voor alle huidtypen. De romige textuur is ook goed voor de drogere huid, omdat het, in tegenstelling tot poeder, niet bezinken op ruwe plekken en benadrukt ze.