Meer informatie:

Het concept

Clinique: Een merk dat staat voor liefde voor de huid. Vandaag de dag is dit merk vooral bekend om zijn producten - en hun zachte en natuurlijke composities. Vandaag de dag is het huis misschien niet het enige op de markt, maar in de jaren '70 zag de wereld van de cosmetica er nog heel anders uit dan vandaag.

Onder de merken die meer geïnteresseerd waren in ongewone geuren en productontwerpen, was Clinique het eerste bekende label dat huidverzorgingsproducten aanbood die ontwikkeld werden door specialisten zoals dermatologen en schoonheidsspecialisten. Zelfs dan, in het belang van de huid van haar klanten, het huis afgezien van additieven en agressieve en irriterende geuren. Het concept, dat toen nog vrij ongebruikelijk was, bereikte al snel klanten over de hele wereld - en tot op de dag van vandaag heeft Clinique nog niets aan populariteit ingeboet.

En natuurlijk is er de afgelopen decennia iets veranderd, maar ook uitgebreid. Het productassortiment bijvoorbeeld, dat vandaag de dag niet meer een grote verscheidenheid aan producten omvat. Vandaag de dag biedt het Franse merk vele producten die gebruikt kunnen worden voor de verzorging, verwennerij en verfraaiing van een grote verscheidenheid aan huidtypen. Clinique richt zich daarom nog steeds volledig op de klanten van vandaag - en op wat ze nodig hebben en willen voor hun dagelijkse reiniging, verzorging en cosmetische routines.

Maar het merk verloor nooit de huidige trends en de nieuwste innovaties uit het oog. Zo is de Clinique Chubby Stick Shadow Tint for Eyes lijn zowel trendy als innovatief. Het is gebaseerd op de populaire Chubby-sticks van het merk, praktische lippenstiften in handige borduurvorm.

De stijlvolle Clinique Chubby Stick Shadow Tint for Eyes Eyeshadows zijn verkrijgbaar in een slimme potloodvorm, waardoor het kleurenspektakel zeer eenvoudig en nauwkeurig kan worden aangebracht, afhankelijk van de tint. De romige textuur kan gemakkelijk vervagen en wazig zijn, maar wordt zeer duurzaam na het drogen. Dit betekent dat deze stokken kunnen worden gebruikt om een grote verscheidenheid aan uiterlijk en trends te maken in een mum van tijd helemaal niet.

Het design

De Clinique Chubby Stick Shadow Tint for Eyes is gebaseerd op de populaire Chubby Sticks lipsticks en wordt daarom geleverd in een praktische potloodvorm. Ze zijn prachtig dik en liggen daarom heerlijk in de hand. Slijpen is niet nodig, omdat het gezicht van de pen kan worden verwijderd door het uiteinde van de pen te draaien.

Het uiteinde van de Clinique Chubby Stick Shadow Tint for Eyes pen is gemaakt van edel, glanzend zilver, dat een optische eenheid vormt met de zilveren kap. De body van de potloden presenteert zich echter in verschillende kleuren afhankelijk van de nuance en kan daardoor in discreet beige verschijnen, in edelpaars, maar ook in felblauw. De perfecte, compacte vorm van de pen maakt hem ideaal voor onderweg en onderweg.

Het assortiment

Clinique hecht altijd groot belang aan het feit dat al haar producten zijn samengesteld uit waardevolle en huidvriendelijke formuleringen. Daarom doen Clinique crèmes, tincturen en meer vooral een beroep op mensen met een gevoelige huid. Maar zelfs mensen die veeleisend zijn op het gebied van huidverzorging zweren al lang bij de producten van dit gerenommeerde Franse bedrijf.

Naast de kostbare en zorgzame composities is dit echter ook te danken aan het feit dat Clinique altijd in lijn is met de huidige trends. De Clinique Chubby Stick Shadow Tint for Eyes serie is één van deze trends. Handige en praktische cosmetica zijn vandaag de dag immers in trek. Mannen en vrouwen die vandaag de dag steeds meer vraag hebben naar cosmetische producten die makkelijk te gebruiken maar ook gemakkelijk te vervoeren zijn, bijvoorbeeld. En: U wilt producten die qua uiterlijk en design niet in de pas lopen zonder er al te futuristisch of omslachtig uit te zien.

De lijn Clinique Chubby Stick Shadow Tint for Oyes voldoet aan al deze vereisten. De pennen zijn handig, stijlvol, praktisch en kunnen ongelooflijk goed worden opgeborgen in de handtas of make-uptas.

De Clinique Chubby Stick Shadow Tint for Eyes serie is in lijn met de trend en bevat momenteel tinten zoals 03 Fuller Fudge, 04 Ample Amber, 06 Mighty Moss, 07 Pink en andere.

Maar de potloden die een hoog gepigmenteerde oogmake-up creëren, scoren niet alleen in uiterlijk. Zelfs een zijdeachtige textuur kan overtuigend zijn, die in het begin heerlijk en wazig kan worden aangebracht - maar die na het drogen niet zo snel wazig wordt.

Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.