Meer informatie:

Het concept

De lippenstiften van de Clinique High Impact Lip Colour serie combineren een rijke kleurbriljantie, hydraterende eigenschappen en tot wel acht uur houvast. Van delicate naaktinten tot sterke, expressieve nuances, er is een collectie die een grote verscheidenheid aan huidskleuren afvlakt. Voor elke gelegenheid kan een geschikte kleur worden gekozen om de make-up af te ronden. High Impact, het bijzonder intensieve effect, is een productgroep van Clinique. Naast lippenstiften zijn er ook cosmetische producten voor de ogen te vinden, zoals mascara en eyeliner potloden. Ze helpen allemaal om een expressieve look te creëren en laten een blijvende indruk achter, zowel in het dagelijks leven als bij speciale evenementen.

De lipkleuren van Clinique High Impact Lip Colour hebben een zeer romige textuur. Het is eenvoudig te verdelen en kan afhankelijk van de gewenste kleurintensiteit en dekkracht verschillend worden aangebracht. Een zachtere uitslag wordt verkregen door licht dabberen. Vooral bij dramatischere kleuren kunnen de lipcontouren met behulp van een kwast heel precies worden geschilderd. Een geschikt contourbal verbetert ook de duurzaamheid. Maar de High Impact lip kleur kan ook duren tot acht uur op zichzelf. Dankzij zijn hydraterende en verzorgende eigenschappen is het zeer aangenaam op de lippen. Met een geïntegreerde zonbeschermingsfactor SPF 15 beschermen ze ook het gevoelige lipgebied tegen schadelijke UVA- en UVB-straling.

Twee van de basisprincipes van het merk Clinique zijn 100 procent parfumvrije formules en grondige testen op allergene stoffen. De make-up kenmerkt zich dan ook door een goede compatibiliteit. Het is dermatologisch getest en daardoor ook geschikt voor vrouwen met een gevoelige huid. Maar zelfs normale huidtypen kunnen baat hebben bij de allergie geteste formules. Vooral lipproducten kunnen snel en onbewust worden geabsorbeerd, zodat een optimale compatibiliteit een groot pluspunt is. De kleuren zijn beschikbaar in zowel satijnen als satijnen glanzende afwerking voor vrouwen die de voorkeur geven aan licht glinsterende en glinsterende lippenstiften. Er zijn al meer dan twintig verschillende kleurnuances, die afhankelijk van het seizoen en nieuwe trends voortdurend worden geactualiseerd en aangevuld.

Het design

Het Clinique High Impact Lip Colour gamma is gemakkelijk te herkennen aan zijn zilverkleurige omslag. Het combineert licht matte en reflecterende passages, wat resulteert in een zeer hoogwaardige en elegante uitstraling. Meerdere reliëfgroeven zorgen voor een interessant reliëf en zorgen er tegelijkertijd voor dat het deksel gemakkelijker kan worden verwijderd. Bovendien is het gestructureerde oppervlak minder en meer gevoelig voor vingerafdrukken. De kleur van de lippen als zodanig heeft een afgeschuinde bovenzijde. Dit nestelt zich perfect in de vorm van de lippen, zelfs zonder verdere borstels. Hierdoor is de High Impact Lip Colour de ideale metgezel om onderweg snel je make-up op te frissen. De miniatuurspiegel bovenop de dop helpt hierbij.

Het assortiment

Een echte bestseller onder de lippenstiften is de Clinique High Impact Lip Colour Series. Het brede kleurenpalet, de hydraterende ingrediënten en de romige en daardoor aangenaam te dragen textuur maken het de favoriet van veel dames. Het kleurenspectrum bestaat uit meer dan twintig verschillende nuances, die zijn afgestemd op verschillende gelegenheden, stijlen en teint. Clinique High Impact Lip Colour 02 Nude Beach begint als Nudeton. De satijnen glans geeft de beige-rose dat zekere iets. Clinique High Impact Lip Colour 03 Metallic Sand is nog bruiner en daarom ideaal voor vrouwen met een donkerdere teint. Clinique High Impact Lip Colour 16 Honey Blush is een warme pastakleur met een hoog bruin gehalte, Clinique High Impact Lip Colour 05 Go Fig is iets rozeer dan de binnenste werking van een vijg en Clinique High Impact Lip Colour 24 Nagenoeg Violet heeft een zuiver satijnen afwerking. Ondanks de naam is de toon slechts zeer subtiel lila en voornamelijk rosé.

Clinique High Impact Lip Colour 28 Plum Nude is ideaal voor donkerdere huidtypen of als trendkleur in herfst en winter. De rosé-beige heeft een lichte portie pruim en is daardoor over het geheel genomen iets intenser. Zeer vrouwelijk en romantisch is de toon Clinique High Impact Lip Colour 22 Pink Style. Het lichte glanseffect zorgt ervoor dat de lippen er gladder en gelijkmatiger uitzien. Een andere bestseller is Nuance Clinique High Impact Lip Colour 23 RSV Pink. Ze brengt een frisse rosaton op de lippen en complimenteert zowel discrete dag make-up en meer uitgebreide feestlooks. Een koelere toon met een paarse hint is Clinique High Impact Lip Colour 25 Zeer Levendig. Ondanks de naam is het niet zo intens als de gelijknamige aalbes, maar kan zeer goed gedragen worden als een alledaags geluid.

Het roze van Clinique High Impact Lip Colour 09 Citrus Rose is fris in de zomer. De Clinique High Impact Lip Colour 17 Rosette doet denken aan palissander. Een opvallender variant is Clinique High Impact Lip Colour 27 After Party. De rijke bessentoon kan met behulp van een geschikte lipliner en bij het aanbrengen met een lippenseel worden versterkt. Zo verfrissend als een cider is Clinique High Impact Lip Colour 14 Cider Berry, een medium bessentoon met roze. Een donkerdere rooskleur is Clinique High Impact Lip Colour 20 Rose Spectrum, terwijl Clinique High Impact Lip Colour 18 Magenta Rose een hoger aandeel violet heeft. Een donkerder magenta is Clinique High Impact Lip Colour 19 Extreme Pink. Maar zelfs wie het liever minder extreem en meer geschikt voor dagelijks gebruik vindt, kan de romige textuur slechts zachtjes aanbrengen om een lichtere dekkracht te verkrijgen.

De Clinique High Impact Lip Colour 04 Pure Posh kleur is een roodachtig spectrum. Met licht oranje ondertonen doet hij denken aan baksteenrood en heeft ook een satijnen glans. Nog bruiner is de kleur Clinique High Impact Lip Colour 13 Flamenco. Een topverkoper in de Clinique High Impact Lip Colour 15 Orange Burst lippenstift collectie is de gedempte oranje. Klinique High Impact Lip Colour 07 Sassy Spice is een grote chili rood. Het is terecht een van de meest populaire kleuren in de gehele collectie. De Clinique High Impact Lip Colour 11 Perzik Pop toon doet denken aan waterijs of lolly. Dit maakt de gedempte koraaltint perfect voor de warmere seizoenen. Een kersenrood dat rood en roze combineert is Clinique High Impact Lip Colour 12 Red-y-to-Wear.

Alle nuances overtuigen door hun grote schittering van kleur en zijn min of meer glanzend afhankelijk van de afwerking. De verf gaat tot acht uur mee zonder de lippen uit te drogen. Zoals alle Clinique producten is Clinique High Impact Lip Colour getest op allergene ingrediënten onder dermatologisch toezicht. Bovendien zijn er geen geuren toegevoegd voor een betere tolerantie.

Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.