Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

Als u op zoek bent naar nieuwe mogelijkheden voor wimper- en wenkbrauwmake-up, neem dan een kijkje bij de producten uit de Clinique High Lenghts Mascara serie. Het is een mascara die zorgt voor perfect gescheiden wimpers en een fascinerende lengte. Met de kam applicator kunnen de afzonderlijke wimpers precies met de juiste hoeveelheid mascara worden omwikkeld. Op deze manier worden ze tot aan de tips verzorgd en versterkt. De producten van de Clinique High Lenghts Mascara serie zijn in staat om de wimpers nauwkeurig te definiëren en nieuwe impulsen te geven. Ze verhogen ook de volheid en het volume. De aangename consistentie van de mascara moet worden benadrukt. Het druppelt niet en brokkelt niet af, maar overtuigt met een goede hechting en dekkracht. De wimpers zijn bedekt met Clinique High Lenghts Mascara met een fijne beschermlaag die ze beschermt tegen schadelijke weersinvloeden en omgevingsinvloeden. Plantenextracten voeden de wimpers van de wortel tot aan de punt. Ze zorgen voor een snelle en gezonde groei, zodat men tevreden kan zijn over langere en sterkere wimpers. De producten van de zorgserie Clinique High Lenghts Mascara zijn dermatologisch en oogheelkundig getest. Ze zijn ook geschikt voor mensen met gevoelige ogen of een gevoelige huid. De meegeleverde kam applicator blijkt uiterst praktisch en behulpzaam. Clinique High Lenghts Mascara kan worden toegepast door te beginnen bij de wimperlijn en langzaam de kam naar boven te trekken tot aan de uiteinden. Zo kunnen de wimpers naar wens worden gevormd en gedefinieerd. Het resultaat is elastische, sterke en lange wimpers. Ontdek de producten uit het Clinique High Lenghts Mascara-gamma voor wimpermake-up.

Het design

Clinique High Lenghts Mascara biedt lange, sterke en volle wimpers. Dankzij de bijgeleverde geïntegreerde kam applicator is hij schoon, eenvoudig en snel te gebruiken. Bovendien is het gehele verpakkingsontwerp overtuigend. De mascara wordt geleverd in een compacte witte pen. Deze kan na gebruik betrouwbaar en schoon worden afgesloten. Clinique High Lenghts Mascara is ook de juiste keuze voor op reis, omdat de kleine pennen weinig ruimte in beslag nemen. De producten uit het Clinique High Lenghts Mascara assortiment zijn te herkennen aan de witte pennen en het Clinique logo. De perfecte vorm en de kleine verpakking zijn ideaal voor elke beauty bag en zijn ook qua design een mooie blikvanger.

Het assortiment

Goed verzorgde wenkbrauwen en wimpers zijn een essentieel onderdeel van make-up. De producten uit de Clinique High Lenghts Mascara Care-serie zijn bijzonder geschikt voor het vormen van de wimpers. De mascara overtuigt met een aangename textuur die de wimpers zacht en effectief omhult. De gel-achtige textuur druppelt niet en brokkelt niet af, maar zorgt voor een lange houvast en een uitstekend dekkend vermogen. De gecoate wimpers zijn uitstekend beschermd tegen schadelijke weersinvloeden en milieu-invloeden. Clinique High Lenghts Mascara gebruikt kruidensubstanties om de wimpers te verzorgen vanaf de wortels tot aan de punten. De wimpers worden versterkt en hun groei wordt versneld. Daarom kunnen gezonde, sterke en lange wimpers ook na een korte inwerktijd worden gebruikt. Bovendien krijgen de wimpers meer soepelheid, elasticiteit, volume en volheid. Met de geïntegreerde kam applicator kan de mascara uit de Clinique High Lenghts Mascara serie snel, nauwkeurig en schoon worden aangebracht. Voor een fascinerende look kunt u uw wimpers perfect definiëren met de populaire mascara van Clinique. Alle producten van de Clinique High Lenghts Mascara serie zijn getest door oogartsen en dermatologen op hun compatibiliteit. De mascara is verkrijgbaar in 01 Zwart en 02 Zwart/Bruin om de kleur aan te passen. Perfectioneer uw wimpermake-up met de producten uit de Clinique High Lenghts Mascara serie.

Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.