Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

De Clinique Lash Power Flutter-to-Full Mascara geeft de wimpers het gewenste volume. Op het spectrum van Clinique mascara bevindt het zich meer in het natuurlijke bereik. Het is een aanvulling op de klassieke Lash Power inkt, die bekend staat om zijn 24-uurs fixatie. Flutter to Full staat voor veelzijdigheid en flexibel aanpasbare resultaten, variërend van alledaagse looks tot dramatische avondsmake-up. Omdat het een mascara is die stap voor stap aanpasbaar is en daarom een bijzonder verfijnd productidee is. Het onderscheidt zich van vele andere mascara's omdat het in een mum van tijd letterlijk verschillende resultaten kan opleveren. Niveau 1 zorgt voor natuurlijk uitziende wimpers met meer volume en krul. Met een eenvoudige twist kan een andere afwerking worden gecreëerd met de schaal die op de buis is gedrukt. Het hoogste niveau geeft een nog intensere, zwarte kleur en een maximaal volume. De mascara overtuigt door zijn lange levensduur, die veegvast is en ook lange dagen of avonden zonder problemen overleeft. Voor nog meer draagcomfort en gebruiksgemak kan hij nog steeds met water worden verwijderd. De temperatuur moet goed zijn voor 39° Celsius om de mascara voorzichtig te verwijderen. Zoals alle Clinique producten wordt de formule zeer goed verdragen. Het is oogheelkundig getest en natuurlijk 100 procent parfumvrij. Het is geschikt voor gevoelige ogen en ook voor contactlensdragers zonder aarzelen. Met Nuance Black Onyx is er een diep zwart dat echt past bij elke make-up look en veel verschillende soorten. De kleur helpt om je eigen wimpers te definiëren en maakt ze er voller en voller uitzien. Na het selecteren van het gewenste niveau kan het borsteltje met korte bewegingen van de basis van de wimpers naar de punten worden geleid. Kleine zigzagbewegingen helpen om elk haar optimaal vast te pakken en de mascara gelijkmatig te verdelen.

Het design

De Clinique Lash Power Flutter-to-Full Mascara heeft een ontwerp dat typisch is voor mascaramascara, maar heeft een speciale verfijning binnenin. Terwijl de Original Lash Power formule een donkere hoes heeft, glanst Flutter-to-Full in metallisch glanzend en licht reflecterend zilver. Het toont het Clinique merklogo in het zwart, evenals de gedetailleerde productbeschrijving. De borstel heeft normale haren in verschillende lengtes. Als een kegel lopen ze smaller en dus korter omhoog. Dit is ideaal voor mascara, zelfs voor kortere en fijne haren en de onderste wimperlijn. Het onderste deel van het pakket kan worden gedraaid om te kiezen uit de drie intensiteitsniveaus.

Het assortiment

Of het nu voor elke dag is of voor speciale gelegenheden, de Clinique Lash Power Flutter-to-Full Mascara biedt volume op maat. Het innovatieve productontwerp maakt het mogelijk om te kiezen uit drie verschillende niveaus. Op deze manier kunnen individuele looks worden gecreëerd die altijd bij de gelegenheid passen en de oogmake-up perfect aanvullen. Door simpelweg het onderste deel van de mouw te draaien kun je kiezen uit drie niveaus, van natuurlijk tot dramatisch en intens. Het diepe zwart van Black Onyx is ook veelzijdig te combineren. Het plet elke dame en helpt om nog lichtere of fijnere wimpers te definiëren en scherp te stellen. De Clinique Lash Power Flutter-to-Full Mascara vervult zo verschillende functies en is de ideale aanvulling voor het dagelijks leven tot aan speciale gelegenheden. Dit is ook praktisch, omdat met name de mascara regelmatig moet worden vernieuwd om uitdroging van de formule te voorkomen en de toepassing hygiënisch te houden. Clinique's producten zijn allemaal volledig allergie getest en geurvrij voor een nog betere verdraagbaarheid. De Clinique Lash Power Flutter-to-Full Mascara is getest door oogartsen. Het is ook gemakkelijk te gebruiken voor vrouwen met gevoelige ogen en contactlensdragers. De borstel heeft een conische vorm die aan de bovenzijde smaller is. De borstelharen van verschillende lengtes vangen alle wimpers perfect op. De borstel kan goed verticaal worden gehouden om de onderste wimperlijn met de smalle punt te mascareren. De formule belooft tot 24 uur hold zonder vlekken. Toch kan de Clinique Lash Power Flutter-to-Full Mascara bij een temperatuur van ca. 39° Celsius eenvoudig met warm water worden verwijderd. Dit is zeer zacht voor de huid en helpt ook om de tere huid verder te belasten door wrijven of sterke reinigingsproducten. Als u de Clinique Lash Power Flutter-to-Full Mascara draagt voor een discrete daglook, kunt u deze onmiddellijk onder de douche afvegen. Als alternatief kan een vochtig wattenschijfje enkele seconden zachtjes worden aangebracht om de mascara gemakkelijk te verwijderen.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.