Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Met zijn duurzame formule is de Clinique Long Last Glosswear SPF 15 cosmeticaserie erin geslaagd om het enige nadeel van lipgloss te elimineren. Omdat deze lipgloss producten inderdaad langdurig zijn. De Clinique Long Last Glosswear SPF 15 gaat uren mee, waardoor u niet vaak hoeft op te maken. Deze lange levensduur gaat echter niet ten koste van de zorg. Hier is een exclusieve formule ontwikkeld die de lippen zachtjes omhult en een gevoel van rijke verzorging geeft. De delicate huid van de lippen wordt verwend met vochtinbrengende ingrediënten. Deze lipgloss brengt daarom niet alleen kleur, maar ook altijd het zachte gevoel van een verwende huid. Daarom heeft Clinique ook beslist om een hoge zonbeschermingsfactor te gebruiken. De zonbeschermingsfactor 15 beschermt de huid betrouwbaar tegen UVA- en UVB-stralen. Dit is een uitstekende beslissing, vooral als het gaat om de lichte vormen van lippenstiften, want ze moeten ook altijd verfraaien de zomer. Maar dat is niet het einde van de voorzichtigheid van de Amerikaanse schoonheidsspecialist, want pigmentatie speelt bij Clinique een belangrijke rol. De Clinique Long Last Glosswear SPF 15 lijn is uitgerust met een formule waarvoor hoge pigmentatie een absolute vanzelfsprekendheid is. Dit brengt kleur in de look die niet verbergt. Toch blijft de look altijd natuurlijk, de kleur wordt versterkt, maar domineert de look niet. Al deze verzorging en kleur verbergt zich in een microlichte film die de lippen niet afsluit maar het gevoel van hoogwaardige hydraterende verzorging op de lippen achterlaat. Om deze reden is de Clinique Long Last Glosswear SPF 15 cosmetische serie ook geschikt voor veel verschillende huidtypen, omdat de lichte formule van de lipgloss de huid minder aantast dan een conventionele lippenstift. Dit betekent dat alle vrouwen die waarde hechten aan een natuurlijke maar expressieve make-up in elk opzicht kunnen profiteren van deze hoogwaardige lippenkleur.

Het design

Clinique kan esthetiek altijd combineren met een hoog praktisch voordeel. Gelukkig is de Clinique Long Last Glosswear SPF 15 serie geen uitzondering. De container is niet alleen mooi van vorm, maar past ook perfect in de kleinste handtas en maakt een goede indruk in de badkamer of op de kaptafel. Dit wordt aangevuld met een uitstekende applicator die een nauwkeurige aanbrenging van de lipgloss mogelijk maakt. Vooral met de donkerdere nuances is deze precisie een groot voordeel, omdat zelfs bij weinig licht de make-up in een mum van tijd geperfectioneerd kan worden. De Clinique Long Last Lipgloss is een uiterst waardevol schoonheidshulpmiddel in elke situatie.

Het assortiment

Met de Clinique Long Last Glosswear SPF 15 Serie speelt kleurdiversiteit net zo'n belangrijke rol als zorg. De experts van Clinique hebben een reeks kleuren bedacht om de lippen onder te dompelen in het mooiste licht. Het beslaat het hele spectrum van de meest populaire looks. Hier vinden de vrienden van de zachtste naakt nuances hun potentiële favoriete lipgloss, maar ook de sterke look kan de beste ondersteuning bij Clinique vinden. Deze individuele lipglosses hebben echter één ding gemeen: ze verzorgen en hebben een glans die terecht betoverend kan worden genoemd. Daarom worden zelfs zeer lichte kleuren in naakt jasje de blikvanger van de hele make-up. 10 Airkiss is een uitstekend voorbeeld en 33 Cupid's Bow laat ook zien hoe intens het trendy naakt kan zijn. In het middenkleursegment 07 is Bonfire erg populair en heeft de zachte 31 Honey Bunch ook terecht zijn fanbase verdiend. De onvergelijkbare tinten van 21 Bamboo Pink en 22 Adore U voegen nog meer variatie toe aan de medium tinten. Voor nog meer kleur zijn de uiterst aantrekkelijke roze variaties van de Clinique Long Last Lipgloss lijn verkrijgbaar. 12 Kissyfit overtuigt met een heerlijk rijk roze en de verleidelijke 26 Woo Me laat zien dat Shocking Pink ook in het lipgloss-segment gemakkelijk thuis kan zijn. Door de hoge pigmentatie is deze nuance net zo goed mogelijk als donkere tinten. 16 Tender Heart en 28 Devoted zijn daar uitstekende voorbeelden van. Zo worden bruin en oudroze kleuren die ook op het gebied van lipgloss een sensatie veroorzaken. De Clinique Long Last Glosswear SPF 15 serie laat duidelijk zien waartoe een goede lipgloss in staat moet zijn: Het moet voldoende kleur en glans geven, de lippen verzorgen en lang blijven plakken. Elk van deze grote nuances kan op een opmerkelijke manier aan deze vraag voldoen.

Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.