Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Bij Clinique belooft de naam nooit het onmogelijke. Dit is ook het geval bij de Clinique Long Last Lipstick serie. Want de speciale kleurpigmenten van deze lippenstiften gaan ultra lang mee. Dit wordt vooral bereikt door een innovatieve technologie die exclusieve kleurpigmenten op de lippen fixeert. De verzorging komt echter niet te kort, omdat deze lippenstiften een romig zacht en soepel gevoel op de lippen achterlaten. Dit is niet altijd het geval, maar Clinique heeft op dit gebied veel moeite gedaan om de duurzaamheid van de kleur niet op te offeren aan de zorg.

In de eerste plaats zijn de olijven, die hun heilzame werking kunnen doen in elk van deze lipsticks. Olijfextract en olijfolie worden hier gebruikt, zodat de tere huid van de lippen van voldoende vocht kan worden voorzien en dit ook behouden blijft. Dit voorkomt volledig het droge gevoel dat sommige sterk gepigmenteerde lipkleuren kunnen achterlaten. Aloë is dan beschikbaar voor nog meer vocht. Extracten van deze cactus, die de wereld van de cosmetica al geruime tijd in spanning houdt, zorgen voor vocht en geven de huid een ontspannen gevoel. Om de talrijke kleurpigmenten zo gemakkelijk mogelijk aan te brengen, zijn microkristallijne wassen beschikbaar om een zachte maar intensieve laag op de lippen te vormen.

Met de Long Last Lipstick serie kan Clinique niet alleen een prachtige verscheidenheid aan kleuren bieden, zorg staat hier ook centraal. Daarom zijn deze lippenstiften geschikt voor alle vrouwen die sterke accenten willen zetten maar nooit zonder een volledig perfecte look willen. Zelfs met droge lippen kan de kleur zijn volledige effect ontvouwen zonder in kleine rimpels te kruipen en een harmonieuze uitstraling te creëren. Want de lippenstiften van de Clinique Long Last Lipstick serie tonen altijd hun volledige potentieel, wat staat voor schoonheid op elk gebied.

Het design

Klinieke lippenstiften zijn altijd een van de meest esthetische schoonheidsproducten geweest. Dit geldt ook voor de Clinique Long Last Lipstick serie. De zilveren container straalt een magie uit waarmee alleen de hoogwaardige inhoud kan concurreren. Een zuiver zilveren tint domineert hier het uiterlijk, dat vooral geaccentueerd wordt door het gestructureerde oppervlak.

Deze lippenstift is veel te mooi om binnen te houden. Ook al is make-up niet absoluut noodzakelijk dankzij de hoogwaardige kleurpigmenten, de Clinique Long Last Lipsticks horen gewoon in je handtas om over stijl en luxe te praten.

Het assortiment

De variëteit van de Clinique Long Last Lipstick serie lijkt geen grenzen te kennen. Van de meest delicate naakttoon tot kleuren die met een gerust hart als dramatisch kunnen worden omschreven, een kleurenpalet dat alle belangrijke trends en klassiekers omvat. Deze onvergelijkbare lippenstiften hebben één belangrijk ding gemeen: ze zijn langdurig en voeden tegelijkertijd.

Voor de lippenstift is daarom alleen de kleurkeuze doorslaggevend. Maar deze opties zijn zeer divers, dus er is al een prachtige selectie op het gebied van naaktonen. Of het nu 03 Creamy Nude of 12 Blushing Nude moet zijn, alleen uw eigen smaak beslist. Voor de naakte look zijn echter ook de beige nuances perfect geschikt, die de dagmake-up een natuurlijke richting geven. De zachte 29 Heidemaan en de onvergelijkbare 91 Perfect Beige zijn waarschijnlijk de mooiste voorbeelden.

Een beetje meer kleur kan geen kwaad, dus het roze gebied van de Clinique Long Last Lipstick serie heeft grote nuances die hun effect niet missen. FA Beauty is zachtaardig en FR Spanish Rose toont een roze dat in elk opzicht opvalt in de mainstream. Roze kan echter altijd een beetje meer. G4 glanzend en G7 Pinkberry bewijzen dit, twee prachtige kleuren die ideaal zijn voor het instellen van modieuze accenten.

Het einde van deze serie wordt dan gevormd door G5 Coral Chic, die al op de grens te rood is. 94 Strandkoraal en FJ Merlot zijn deze lijn al overgestoken, ze laten zien hoe mooi deze klassieke kleur te interpreteren is. En hetzelfde geldt voor de onvergelijkbare G1 Violet Berry, een nuance die nog lang in je geheugen zal blijven hangen.

De Clinique Long Last Lipstick serie kan met deze kleurvariatie in elk opzicht de norm stellen, omdat het elke look mogelijk maakt, van uiterst discreet tot een extravagante stijl.

Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.