Meer informatie:

Het concept

De trend in lippenstiften neemt geleidelijk af van hoogglans en keert terug naar een matte, verleidelijke afwerking. Ook het kleurenpalet van Clinique Long Last Soft Matte Lipstick volgt dit concept. De matte textuur zorgt voor nauwkeurig aanbrengen en blijft vele uren perfect briljant gekleurd. Dit geeft de lippen een natuurlijke, niet-gepolijste maar extravagante uitdrukking. Natuurlijk omvat het moderne concept van Clinique Long Last Soft Matte Lipstick ook het idee van bescherming en verzorging. Dit beschermt de gevoelige huid van de lippen tegen invloeden van buitenaf en tegelijkertijd voorzien de optimaal verdragen actieve ingrediënten de huidcellen van vocht en regenererende bestanddelen.

Clinique Long Last Soft Matte Lipstick wordt vooral gebruikt door vrouwen die op zoek zijn naar gedetailleerde en duurzame beautyproducten. Deze doelgroep waardeert de lichtechte en veegvaste kwaliteit van de goed kleurende kleurpigmenten. De mat in plaats van de glanzende lippenstift is een van de basisprincipes voor trendsetters die het idee van een natuurlijke en onberispelijke uitstraling willen volgen. Overigens is Clinique Long Last Soft Matte Lipstick in een paar nuances zo subtiel dat ook zonder verdere make-up de lippen bijna onopvallend zijn. Een andere vereiste voor de doelgroep van de serie is de meest natuurlijke uitstraling van de gehele make-up, die met de verschillende kleuren optimaal kan worden uitgevoerd. De kleurbriljantie van de nuances van Clinique Long Last Soft Matte Lipstick wordt gecreëerd door microfijne kleurpigmenten met een goede hechting. Deze pigmenten vervagen niet en zijn gebonden in een textuur die niet vervagen of lopen zelfs na vele uren. De beschermende actieve ingrediënten in de lippenstift zijn o.a. wassen die invloeden van buitenaf optimaal voorkomen. Tegelijkertijd hydrateren plantenextracten de lippen om uitdroging en broosheid te voorkomen. De lippen met Clinique Long Last Soft Matte Lipstick zien er niet alleen permanent soepel uit, maar blijven dat ook. Mensen die gevoelig zijn voor allergieën verdragen de romige texturen zonder parfum ook zeer goed.

Het design

De zilverkleurige hoes rond de Clinique Long Last Soft Matte Lipstick doet denken aan technische componenten. Matte, verhoogde strepen worden afgewisseld met hoogglanzende, diepere reliëfstrepen. Dit ontwerp gaat verder op het deksel. Deze gegroefde verpakking heeft ook een praktisch voordeel. Zelfs met romige of natte vingers kan de hoes gemakkelijk worden gedraaid, geopend en gebruikt. Ten gunste van het elegante algemene ontwerp, doet het omslag van Clinique Long Last Soft Matte Lipstick zonder enige belettering. Alleen op de bovenkant van het deksel en op de basis zijn weinig aanduidingen van kleur, serie en merk.

Het assortiment

De Clinique Long Last Soft Matte Lipstick volgt een trend naar expressieve kleuren en is weg van glans of glitter. De matte afwerking is ook duidelijk zichtbaar op 44 suède. Een huidkleurige nuance die gebruikt kan worden voor een natuurlijke look zonder verdere make-up. Met behulp van de handzaam vormgegeven, zilverkleurige mouw en de afgeschuinde punt maakt het product een gelijkmatige en comfortabele verftoepassing mogelijk. 45 Crimson, een sterk rood met een goede hoeveelheid roze, hecht ook vele uren betrouwbaar aan de lippen. De microfijne kleurpigmenten in het preparaat lopen niet of vervagen niet. Clinique Long Last Soft Matte Lipstick bevat nog een Nuance 46 mat Mandarijn. Deze is sterk oranje en past perfect bij een make-up die ook rijk is aan kleur.

Een bijzonder kenmerk van deze lippenstiftenserie is de romige textuur. Dit houdt de lippen zacht, zodat ze niet uitdrogen gedurende vele uren. Ook geur of verkleuring is uitgesloten. 47 pioen, bloemig, helder roze, staat zo garant voor een uitstekende, vlekkeloze expressiviteit op lange termijn. De verzorgende componenten in de lippenstiften zijn plantenextracten. Ze hydrateren de lippen voortdurend gedurende de goed beschermde periode. 49 Magenta is een lichtroze uit het Clinique Long Last Soft Matte Lipstick assortiment. Deze nuance is kleurrijk genoeg voor een sensationeel elegante uitstraling en voldoende discreet om te dragen in het dagelijkse zakelijke en professionele leven. Zelfs een delicate, vrij lichte teint krijgt met deze nuance een harmonieuze kleurschakering, waardoor het frisse charisma er nog levendiger uitziet. 51 Pruim, een expressief, donker viooltje, één van de klassiekers in de lippenstift, is heel elegant en zeer geschikt voor de avondmake-up. Juist omdat deze tint pas in zijn volledige kleurintensiteit zijn dramatische uiterlijk behoudt, zijn de pigmenten, die goed hechten en urenlang kleurecht blijven, een voordeel voor de toepassing. Zo kan de gebruiker altijd vertrouwen op haar perfecte, matte afwerking zonder er tussenin te hoeven kijken.

Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.