Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Natuurlijke afwerking voor de rode huid - De Clinique Redness Solutions Make-up SPF 15

Dit Clinique Redness Solutions Make-up SPF 15 helpt de rode huid te verzachten en tegelijkertijd een betrouwbare dekking te bieden. Een rode huid kan door vele factoren worden veroorzaakt en heeft gerichte verzorging nodig. De roodheid kan ook worden gestopt met de juiste make-up. Een geschikte formule helpt de teint te verbergen en te neutraliseren. Kleurcorrectie is belangrijk, want roodheid kan niet zomaar met elke make-up worden afgedekt. Redness Solutions helpt bij het creëren van een natuurlijk ogende teint ondanks de hoge opaciteit. Het is een make-up zonder olie die onmiddellijk roodheid verbergt. Een speciale probiotische technologie is als zorgzaam aspect opgenomen. Het ondersteunt de natuurlijke vochtbarrière van de huid. Ze wordt dag na dag versterkt en verzorgd door het dragen van make-up op hetzelfde moment. De formule werkt hand in hand met de Clinique Redness Solutions care. Het merk Clinique biedt een systeemverzorging in 3 stappen en een perfect op elkaar afgestemde serie voor verschillende huidproblemen. Op deze manier kunnen individuele verzorgingsroutines worden gecreëerd die optimaal rekening houden met de behoeften van de eigen huid. Dit Clinique moet goed Redness Solutions Make-up SPF 15 worden geschud voor gebruik. Dan kunnen een paar druppels worden aangebracht op de schone rug van de hand met de smalle opening. De textuur kan naar wens direct met de vingers worden aangebracht en verdeeld. Dit kan helpen om verdere irritatie van de rode huid te voorkomen. Het is ook ideaal op de weg, na het sporten of wanneer je het nodig hebt, snel en ongecompliceerd. Als alternatief kan ook een funderingsborstel worden gebruikt. Vanuit het midden van het gezicht kan de make-up worden aangebracht op de rand, haarlijn en hals. De nadruk moet liggen op de rode gebieden. Een regelmatige make-up remover kan worden gebruikt voor het reinigen. Zo biedt het een uitstekende compatibiliteit voor de huid.

Eenvoudige hantering, ook onderweg - De verpakking van de Clinique Redness Solutions Make-up SPF 15

Je Redness Solutions Make-up SPF 15 kunt dit zien aan Clinique de groene kleur. De munt is kenmerkend voor veel verpakkingen Clinique van het merk. Tegelijkertijd past het bij de eigenschappen van make-up, want groen is de beste concealer van roodheid. In het midden lees je de grote C en de zwarte letters van het merk. Hieronder vindt u de volledige productnaam in druk. De verpakking is vrij smal en heeft een zeer ovale basisvorm. Op deze manier ligt het comfortabel in de hand en kan het gemakkelijk worden ingedrukt als dat nodig is. Dit helpt bij de dosering van de Stichting. Het deksel is in reflecterend zilver en wordt stevig en stevig vastgeschroefd. Dankzij de smalle punt kan de make-up individueel worden gedoseerd. Het kan worden aangebracht op de rug van de hand of direct op een borstel, spons of applicator. Het product zelf blijft beschermd tegen licht door de ondoorzichtige kunststof. In het Clinique make-upassortiment heeft elke variant een gelijkaardig maar toch individueel design dat helpt om in één oogopslag te onderscheiden.

Kalmerende make-up voor de rode huid - De Clinique Redness Solutions Make-up SPF 15 collectie

De roodgekleurde huid krijgt hiermee Clinique Redness Solutions Make-up SPF 15 de optimale combinatie van verzorging en make-up. De formule biedt een goede dekking, wat helpt om de huid in balans te brengen en er gelijkmatiger uit te laten zien. Het helpt om de kleur van een rode huid te corrigeren zonder er als een masker uit te zien. De natuurlijke afwerking is ideaal voor dagelijks gebruik. Tegelijkertijd ondersteunt de formule het algemene welzijn van de huid. Een probiotische technologie versterkt de vochtbarrière van de huid en zorgt voor een hoog draagcomfort. Tegelijkertijd is er een lichtbescherming met SPF 15 meegeleverd. Het beschermt dag na dag tegen schadelijke UV-straling. De make-up werkt hand in hand met de Redness Solutions huidverzorgingslijnClinique . Bij gezamenlijk gebruik kunnen de beste resultaten worden bereikt. Zo is er bijvoorbeeld een reinigings- en vochtinbrengende verzorging en een compact poeder. De vloeibare textuur make-up kan worden aangebracht met een kwast of vingers. De toepassing is even eenvoudig als efficiënt. De teint ziet er evenwichtig uit en is niet geïrriteerd dankzij de formule zonder parfum, parabenen en ptalaten. Voor lichte huidtinten is er de kleur Clinique Redness Solutions Make-up SPF 15 03 Calming Ivory. Ze heeft nogal koele ondertonen. Iets donkerder is de kleur Clinique Redness Solutions Make-up SPF 15 05 Calming Honey. Ook donkerder, maar iets rozeer is de schaduw Clinique Redness Solutions Make-up SPF 15 06 Kalmerende vanille. De formules van het huis Clinique zijn altijd vrij van parfum en allergie getest. De Redness Solutions Make-up bevat ook geen pthalaten of parabenen. Dit voorkomt ook irritatie van de gevoelige en licht gespoelde huid. Tegelijkertijd is de textuur zo ontwikkeld dat zelfs een kleine hoeveelheid van enkele druppels product voldoende is om een optimaal resultaat te bereiken. De huid ziet er natuurlijk geperfectioneerd uit en voelt goed verzorgd aan.

Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.