Meer informatie:

Het concept

Make-up in het klassieke toepassingsgebied verbergt oneffenheden van de huid en bevat ontharders in veel producten, die fijne lijntjes en rimpels visueel minimaliseren. Clinique Repairwear Laser Focus gaat nog verder en zorgt voor de gewenste minimalisatie door verzorgende en stofferende ingrediënten. De huid die met deze foundation wordt behandeld, krijgt zorg voor herstel en bescherming tegen milieu-invloeden, terwijl tegelijkertijd de teint wordt benadrukt. In een tweede stap volgt de textuur van Clinique Repairwear Laser Focus het concept van lichtheid. De foundation ligt als een poeder op de huid en gaat urenlang mee.

De doelgroep van de Foundation Clinique Repairwear Laser Focus bestaat uit alle vrouwen die verstevigende gezichtsverzorging willen combineren met een gelijkmatig dekkende schoonheidsverzorging, bij voorkeur in één product. De gewenste jeugdige teint wordt gecreëerd door de speciale pigmentatie van de vloeibare textuur. Dit verhoogt de helderheid van de huid zelf. Clinique Laser Focus voor reparaties dekt onregelmatigheden zoals gewoonlijk af. Op lange termijn wordt huidbeschadiging bij regelmatig gebruik hersteld. Over het geheel genomen lijkt de celstructuur steviger, zodat fijne lijntjes volledig verdwijnen in plaats van alleen optisch. De doelgroep wil ook een product dat de reeds gestreste huid urenlang beschermt tegen milieu-invloeden. Alle nuances van de Stichting worden daarbij verrijkt met lichtbescherming.

De werkzame stoffen in Clinique Repairwear Laser Focus omvatten intensieve, fijne poederpigmentatie voor de kleuring. Deze pigmenten hebben een goede helderheid, die de teint niet bedekt, maar zijn eigen kleur voordelig benadrukt. De pigmenten zijn gebonden in een vloeibare textuur. Hierdoor kunnen ze gelijkmatig worden verdeeld voor een fijn geporiënteerd uiterlijk. Na het drogen voelt de foundation als een veer licht aan. Het vloeibare deel van Clinique Repairwear Laser Focus bevat plantenextracten. Deze hydrateren de huid zelfs na een lange periode van slijtage en houden de celstructuur gestoffeerd en stevig. Andere actieve ingrediënten zijn het repareren van complexen van actieve ingrediënten en ingrediënten met een zeer goede anti-aging effecten.

Het design

Clinique Repairwear Laser Focus is elegant verpakt in een glazen fles met een zilverkleurig deksel. Door het melkachtig transparante glas is de kleur van de textuur van buitenaf goed te zien. In het deksel zit een borsteltje, waarmee de foundation precies en gelijkmatig kan worden aangebracht. De buitenste vorm van de verpakking wordt gekenmerkt door vierkantige randen en de belettering is net zo eenvoudig.

De grote C van het merk domineert het algemene zwarte lettertype. Onder de fraaie lijnen is de merknaam Clinique opnieuw in dunnere, sterk vormgegeven letters uitgeschreven. De Clinique Repairwear Laser Focus serie is klein maar vet gedrukt onder de lijn om verwarring met andere producten van het merk te voorkomen.

Het assortiment

Met de helderste Nuance All-Smooth Makeup SPF 15 Shade 01 biedt Clinique Laser Focus ook een basis van rooskleurige, frisse glans aan een bleke teint. De gemiddelde opaciteit onderstreept de natuurlijke huidskleur zonder deze kunstmatig of maskerachtig te maken. All-Smooth Makeup SPF 16 Shade 03 is een iets donkerder, maar ook zanderig licht met een rooskleurige glans en een bijzonder kenmerk van de foundation is de samenstelling van lichtgevende pigmenten en verzorgende ingrediënten met een goed anti-aging effect. UV-beschadigingen kunnen de textuur effectief herstellen en nieuwe uit de buurt van de huid houden. Het Clinique Repairwear Laser Focus productassortiment omvat de volgende donkere tint, All-Smooth Makeup SPF 17 Shade 04, die plantenextracten bevat in een vloeibare textuur om de huid continu en intensief te hydrateren. Een lichtscherm biedt ook een effectieve bescherming tegen UV-straling en andere schadelijke invloeden van buitenaf. Zelfs met All-Smooth Makeup SPF 18 Shade 06 beschermt dit de huid vele uren. Andere werkzame stoffen hebben een herstellend effect, zodat bij regelmatige aanbrenging een fijnere huiduitstraling van zichtbaar steviger celstructuur ontstaat.

Om een onberispelijke, gelijkmatige afwerking te verkrijgen met Clinique Repairwear Laser Focus, brengt u de textuur aan met het penseel of de vingers vanuit het midden van het gezicht naar buiten toe. All-Smooth Makeup SPF 19 Shade 07 kan dan gelijkmatig worden aangebracht met de vingertoppen. Als de dekkracht zeer zichtbare huidafwijkingen moet bedekken, kan All-Smooth Makeup SPF 20 Shade 08 een tweede keer worden aangebracht. Na het drogen voelt het nog steeds licht aan alsof het verpoederd is. De actieve ingrediënten tegen de tekenen van huidveroudering minimaliseren fijne lijntjes en maken rimpels minder diep. Zelfs gevoelige huidtypen verdragen de verschillende nuances van de foundation zeer goed. Dit is bijvoorbeeld voordelig voor de rijpe en droge huid. Dit kan regelmatig worden beschermd tegen verdere uitdroging en geleidelijk worden herbouwd met de herstellende inhoud van de textuur. Visueel is binnenkort een fijnere poriestructuur en een over het algemeen steviger celstructuur waar te nemen.

Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.