Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Als u op zoek bent naar een uiterst smalle en filigrane eyeliner voor een succesvolle oogmake-up, neem dan een kijkje bij de Clinique Skinny Stick serie. Deze nieuwe eyeliners maken het mogelijk om de ogen te benadrukken en fascinerende effecten te bereiken. De wenkbrauwpotloden van Clinique zijn voorzien van een ultraprecieze punt waarmee wimpers en wenkbrauwen met millimeter precisie kunnen worden getraceerd. Het gebied rond de ogen kan worden geaccentueerd en de wimperlijn ziet er voller en natuurlijker uit. Het effect duurt lang en is ook weerbestendig. Daarnaast verzorgen en beschermen Clinique Skinny Stick wimpers wenkbrauwen en wimpers. Het fijne haar is gestructureerd, versterkt en geregenereerd met plantaardige actieve ingrediënten. De groei van de oogleden wordt bevorderd, zodat na een korte aanbrenging vollere en langere wimpers kunnen worden verwacht. Bovendien zijn de wimpers bedekt met een fijne laag die ze beschermt tegen uitdroging en schadelijke invloeden van buitenaf. Dankzij zijn perfect aangepaste vorm kan Clinique Eyeliner snel en eenvoudig worden aangebracht. Het veegt of brokkelt niet af. Clinique Skinny Stick Eyeliner wordt met fijne, korte strepen aangebracht om de bovenste wimperlijn te benadrukken. Eerst leidt men het potlood dicht bij de wimpers en wijdt zich vervolgens aan het buitenste derde deel van de rand van het deksel. Clinique Skinny Stick pennen kunnen worden gebruikt om een verscheidenheid aan looks en effecten te creëren. Een dunne lijn wordt getrokken voor natuurlijke ogen en een dikkere lijn voor glamoureuze effecten. Clinique Skinny Stick is verkrijgbaar in vier modieuze en spannende kleuren. De eyeliner is dermatologisch en oogheelkundig getest en is ook geschikt voor gevoelige ogen en gevoelige huid. Ook u kunt rekenen op de praktische eyeliners van Clinique Skinny Stick voor een perfecte oogmake-up.

Het design

Met de Clinique Skinny Stick kunnen fascinerende effecten worden bereikt om de oogmake-up af te ronden. Maar ook het verpakkingsontwerp is overtuigend. De moderne eyeliner van Clinique is verkrijgbaar als een slank zwart potlood. Zijn fijne punt maakt het mogelijk om zeer nauwkeurig te werken, zelfs met dunne lijnen. De pen kan goed en netjes worden afgesloten met een dopje. De compacte eyeliner past comfortabel in elke handtas en is daarom ideaal voor op reis of op de weg. De eyeliners van Clinique Skinny Stick zijn te herkennen aan de smalle pennen en het Clinique logo.

Het assortiment

Voor een succesvolle oogmake-up heeft u absoluut een hoogwaardige eyeliner nodig. De Clinique Skinny Stick is bijzonder aan te bevelen. Deze moderne eyeliner van Clinique heeft een uiterst fijne punt waarmee zelfs de kleinste details perfect en netjes kunnen worden uitgewerkt. Bovendien heeft de pen een zachte en aangename textuur die lang aanhoudt en niet brokkelt of veegt. Oogzone en wimperlijn kunnen met de eyeliner worden benadrukt. Fascinerende effecten zijn mogelijk. Omdat de eyeliner in verschillende diktes kan worden aangebracht, heeft u de keuze tussen een glamoureuze of een natuurlijke afwerking. Er is ook een grote selectie van modieuze kleuren. De Clinique Skinny Stick is verkrijgbaar in 01 Afslanken Zwart, 03 Slanke Sable, 04Olive-Tini, Clinique Skinny Stick 05 Skinny Jeans. Zo kunt u de eyeliner perfect afstemmen op uw look en outfit. Ook de verzorgende en beschermende werking van Clinique Skinny Stick moet worden benadrukt. De eyeliner brengt een fijne film aan rond de wimpers zodat ze constant gehydrateerd worden en goed beschermd worden tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Kruiden actieve ingrediënten versterken de wimpers en stimuleren hun groei. Daardoor kunt u zich na korte tijd verheugen op langere en vollere wimpers. Bovendien zijn de pennen gemakkelijk te hanteren en bijzonder schoon in gebruik. Ze zijn oogheelkundig en dermatologisch getest. Ontdek de potloden uit het Clinique Skinny Stick-gamma om uw oogmake-up te vervolledigen.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.