Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Voor nauwkeurige ooglidstreken

Wie op zoek is naar een extreem smalle en filigrane eyeliner voor een succesvolle oogmake-up, moet eens naar de serie Clinique Skinny Stick kijken. Deze nieuwe eyeliners maken het mogelijk om de ogen te accentueren en fascinerende effecten te bereiken. De eyeliner van Clinique Eyeliner wordt gekenmerkt door een ultra-nauwkeurige punt, waarmee de wimpers tot op de millimeter nauwkeurig kunnen worden getraceerd. Het gebied rond de ogen kan perfect worden gemarkeerd en de wimperlijn lijkt voller en natuurlijker. Het effect houdt lang aan en is bovendien weerbestendig. Bovendien voedt en beschermt Clinique Skinny Stick de eyeliner de wimpers. Het fijne haar wordt versterkt en geregenereerd met plantaardige actieve ingrediënten. De wimpergroei wordt bevorderd, zodat u al na korte tijd een vollere en langere wimpers kunt verwachten. Bovendien zijn de wimpers bedekt met een fijne laag die ze beschermt tegen uitdroging en schadelijke invloeden van buitenaf.
Dankzij de perfect aangepaste vorm kan de eyeliner eenvoudig en snel worden aangebrachtClinique . Het vlekt of verkruimelt niet. De Clinique Skinny Stick eyeliner wordt met fijne, korte streken aangebracht om de bovenste wimperlijn te accentueren. Eerst wordt het potlood dicht bij de wimpers geplaatst en vervolgens wordt het buitenste derde deel van de rand van het ooglid aangebracht.
Met de potloden van Clinique Skinny Stick u kunt u verschillende looks en effecten bereiken. Voor natuurlijke ogen teken je een dunne lijn, voor glamoureuze effecten een dikkere lijn. Clinique Skinny Stick is verkrijgbaar in vier modieuze en spannende kleuren. De eyeliner is dermatologisch en oogheelkundig getest en is ook geschikt voor de gevoelige ogen en de gevoelige huid. Ook voor een perfecte oogmake-up op de praktische eyeliner van Clinique Skinny Stick .

Een slank ontwerp

Hiermee Clinique Skinny Stick kunnen fascinerende effecten worden bereikt om de oogmake-up af te ronden. Maar ook het verpakkingsontwerp is overtuigend. De moderne eyeliner van Clinique Eyeliner is verkrijgbaar als een slank potlood, waarvan de kleur overeenkomt met die van de meegeleverde eyeliner. De fijne punt maakt het mogelijk om zeer nauwkeurig te werken, zelfs met dunne lijnen. De pen kan veilig en netjes worden afgesloten met een dop. De compacte eyeliner past comfortabel in elke handtas en is daarom ideaal voor op reis of onderweg. De eyeliner is te Clinique Skinny Stick herkennen aan de smalle pinnen en het Clinique logo.

Een zorgzame ooglidlijn

Voor een succesvolle oogmake-up heeft u absoluut een hoogwaardige eyeliner nodig. Bijzonder aan te bevelen is de Clinique Skinny Stick . Deze moderne eyeliner Clinique heeft een extreem fijne punt waarmee zelfs de kleinste details uitstekend en schoon kunnen worden uitgewerkt. Bovendien overtuigt de pen met een zachte en aangename textuur die lang meegaat en niet verkruimelt of vlekt. Het oogoppervlak en de wimperlijn kunnen worden benadrukt met de eyeliner. Fascinerende effecten worden mogelijk. Omdat de eyeliner in verschillende sterktes kan worden toegepast, heeft u de keuze tussen een glamoureuze of een natuurlijke afwerking.
Er is ook een grote keuze aan modieuze kleuren. Het Clinique Skinny Stick is verkrijgbaar in de varianten 01 Afslanken Zwart, 03 Slim Sable, 04Olive-Tini, Clinique Skinny Stick 05 Skinny Jeans. Zo kunt u de eyeliner perfect afstemmen op de look en outfit.
De verzorgende en beschermende werking van Clinique Skinny Stick . De eyeliner wikkelt een fijne film rond de wimpers, zodat deze voortdurend van vocht worden voorzien en goed beschermd zijn tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De plantaardige actieve bestanddelen versterken de wimpers en stimuleren hun groei. Zo kunt u al na korte tijd genieten van langere en vollere wimpers. Bovendien zijn de pennen gemakkelijk te hanteren en bijzonder schoon in gebruik. Ze zijn oogheelkundig en dermatologisch getest. Ontdek ook voor het aanvullen van uw oogmake-up de potloden uit de verzorgingsreeksClinique Skinny Stick .
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.