Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

De super redding voor de huid

Clinique een dochteronderneming van de Estée Lauder Corporation, is een van de bekendste cosmeticafabrikanten ter wereld en werd opgericht in 1968. Het bekende merk heeft er vanaf het begin voor gezorgd dat het bedrijf natuurlijke en hoogwaardige producten voor huidverzorging, maar ook make-up en parfum aanbiedt. Het bijzondere aan het productassortiment Clinique is dat het grotendeels ecologisch, parfumvrij en op allergieën getest is. Dit is in de Clinique eerste plaats gericht op mensen met een gevoelige huid en al diegenen die hoge eisen stellen aan hun cosmetische en huidverzorgingsproducten. De producten van het bedrijf Clinique zijn aangepast aan verschillende behoeften en huidtypes, zodat elke potentiële klant het juiste parfumproduct, de juiste make-up of de juiste huidverzorgingslijn kan vinden.

Het assortiment voor make-up en parfum is geselecteerd en dus niet verwarrend groot. Het wordt echter al snel duidelijk dat alle cosmetische producten voor ogen, lippen en handen, evenals alle geuren, altijd gemaakt zijn van natuurlijke ingrediënten en nooit volledig voorbijgaan aan de verzorging. De parfumproducten zijn meestal verfrissend en verkwikkend en besproeien een natuurlijk frisse geur. Hoewel er ook make-up en parfum zijn, Clinique ligt de nadruk duidelijk op gezichtsverzorging. Desalniettemin zijn er ook veel lichaamsverzorgingsproducten verkrijgbaarClinique . De beste voorbeelden zijn verzorgende en rijke douchegels, deodorants, zonnebrandmiddelen en bodylotions. Naast de vrouwenzorg, die op grote schaal Clinique wordt aangeboden, wordt er ook rekening gehouden met mannelijke klanten: sommige Clinique bieden aftershave, deodorant en ook uitgebreide antiverouderingsverzorging voor mannen, die ook vertegenwoordigd zijn voor de meest uiteenlopende huidbehoeften.

Clinique De oorspronkelijke Continuous Rescue zorglijn van Continuous Rescue was een van de bestsellers en werd in 2013 Super Rescue hernoemd. De textuur van het rijke huidverzorgingsassortiment, dat vooral gericht is op de vette en licht vette huid, is echter niet veranderd. Het Super Rescue assortiment verzorgt en beschermt de huid 24 uur per dag en 7 dagen per dag, d.w.z. dag en nacht, afhankelijk van het product. De ingrediënten van de lijn beschermen de huid tegen schadelijke invloeden en voorkomen zo dat deze te snel uitdroogt en veroudert. Tegelijkertijd vermindert de lijn ook de optische en interne tekenen van stress, matteert de huid en maakt ze er gelijkmatig, fris en jeugdig uit.

alle klanten beoordelen positieve
Clinique Super Rescue
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
Toppriduct!
Zeer hydraterende creme, vind hem heerlijk en ben erg tevreden. Ik gebruik de creme vrijwel iedere dag, trekt snel in en is vooral geschikt voor de wat drogere huid.

De olijfgroene verpakking blijft ingetogen

Clinique Super Rescue s-serie combineert een elegante en moderne uitstraling met een duurzaam en bewezen effect. Niets minder dan schoonheid en elegantie staat voorop, zowel wat betreft de effectiviteit van de lijn als het verpakkingsontwerp. Desalniettemin zijn de producten in het assortiment bedoeld om minder te scoren met hun uiterlijk dan met hun interieur. Het is dus niet verwonderlijk dat alle producten opvallen met hun mooie maar eenvoudige buisjes in glanzend olijfgroen met zwarte letters en sluitingen, maar steel niet de spreekwoordelijke show uit hun inhoud.

Duurzame hydratatie voor de huid

Kan de huid worden gematteerd en tegelijkertijd worden beschermd tegen uitdroging? Ja, dat kan je wel. Dit is al jaren bewezen Clinique met de Super Rescue -serie, die twee zeer lastige huidproblemen onder controle krijgt: het matteert de huid en voorziet haar desondanks de hele dag van vocht. Bovendien beschermt het de huid urenlang tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De Super Rescue lijn bevat ook een innovatieve nachtcrème, die altijd gebruik maakt van een effectief antioxidantencomplex en beschikbaar is voor verschillende huidtypen. Er zijn bijvoorbeeld de Antioxidant Night Moisturizer combinatie tot vette huid crème, die is gespecialiseerd in vette huid, de Antioxidant Night Moisturizer droog tot combinatie crème voor de droge huid en voor de gecombineerde huid, evenals de Antioxidant Night Moisturizer zeer droge tot droge crème voor de droge en zeer droge huid.

Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.