Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Clinique verpakkingen - een heerlijk omhullende vrouwengeur.

Clinique Wrappings is een sprankelende, stralende geur voor vrouwen, die haar dragers omhult met een feelgood aura vol frisheid en harmonie. Prachtig vrouwelijk en zeer elegant, de vrouwengeur Wrappings van het Amerikaanse merk Clinique combineert groene, bloemige, houtachtige en kruidige noten met het mediterraanse akkoord van een verkwikkende zeebries. Fijne ingrediënten zoals basilicum, salie, jasmijn, rozen, hyacinten, vetiver, eikenmos en cederhout zijn meesterlijk gecomponeerd om een stijlvolle geur te creëren voor een moderne vrouw. Clinique Wrappings presenteert een rijke, uitzonderlijke geurcompositie met een tijdloze en zeer populaire geur. De geur opent met een aromatische frisse top noot basilicum, salie, artemisia, lavendel, macis en aldehyden.

Harmonisch en bloemig, het hart van de geur ontvouwt de noten van cyclamen, rozen, jasmijn, hyacint, iris en kruidnagel. In de basis, eikenmos, leder, muskus, vetiver, patchouli, cederhout en een marien akkoord ronden de geur heerlijk af en geven deze een modern karakter.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Clinique Wikkels straalt puurheid, sensualiteit, harmonie, frisheid, warmte en een aangenaam karakter uit. Deze prachtige elegante, luxueuze en stijlvolle vrouwengeur kan in elke situatie gedragen worden, of het nu gaat om alledaags werk, vrije tijd of speciale gelegenheden. Het droomachtige parfum verwent de zintuigen lange tijd en verrijkt elke dag opnieuw met een langdurig welzijn.

Maître parfumeur Elie Roger creëerde Clinique Wrappings

De fascinerende geur klassieke Clinique Wrappings is gemaakt door de Franse parfumeur Elie Roger. Elie Roger heeft in de loop van zijn leven veel fantastische geuren ontwikkeld. Echter, slechts een paar geuren zijn gesigneerd en bekend bij zijn naam, zoals Estée Lauder en andere bedrijven niet eerder gericht op de parfumeurs die ze gemaakt.

Elie Rogers creaties zijn onder meer Clinique Wrappings (1990) en andere bekende geuren, zoals Estée Lauder Knowing (1988), Karl Lagerfeld KL Homme (1986) en Balenciaga Ho Hang Club (1987).

Elie Roger was een heerlijk creatief en zeer getalenteerd parfumeur met de ziel van een kunstenaar. Zelf zei hij ooit: "Als parfumeur moeten we veel fantasie hebben. Soms moeten we dromers zijn. Elie Roger creëerde inderdaad dromerige geuren, waaronder Clinique Wrappings. Geweldige parfums die vandaag nog steeds zowel vrouwen als mannen inspireren en fantasie en schoonheid in het dagelijks leven brengen.

Elie Roger werd geboren in de parfumstad Grasse, waar hij in 1946 begon met zijn opleiding tot parfumeur. In 1971 trad hij in dienst bij Firmenich in New York en leidde hij de beroemde parfumeur Annie Buzantian op, die in 1972 bij Firmenich kwam werken. In 1978 werd Elie Roger benoemd tot meester parfumeur. Na halverwege de jaren tachtig voor Firmenich in Parijs te hebben gewerkt, keerde Elie Roger in 1986 terug naar New York en werkte daar tot zijn pensionering in 1991. In 2001 ontving de uitstekende parfumeur de Lifetime Achievement Award van de American Society of Parfumers voor zijn levenswerk. Elie Roger overleed op 19 november 2010. Zijn ongelooflijke geur creaties met hun onmiskenbare stijl zijn uitgegroeid tot tijdloze moderne klassiekers.

Clinique verpakking flesje: comfortabel & vrouwelijk elegant

Het merk Clinique cosmetica presenteert het flesje Eau de Parfum Wrappings als elegant, vrouwelijk en harmonieus als de populaire geur van binnenin. Een natuurlijke spray in een esthetische, stevige fles gemaakt van matglas. Het geparfumeerde water schemert fris en helder door het glas. De slanke en tegelijkertijd ronde vorm van de fles wordt naar boven toe smaller, wat doet denken aan het vrouwelijke silhouet van de vrouw. Onder het hoge cilindrische en goudkleurige kapje zit een gouden spuitmachine met een verfijnde verstuiver verborgen. Dit zorgt voor een fijne nevelspuit en laat het parfumwater gelijkmatig en discreet op de huid vallen.

Due naar zijn aangename vorm en constructie, de Clinique Wrappingsfles is zeer comfortabel vast te houden en maakt elegante handling mogelijk. Het merk presenteert de geurnaam Clinique Wrappings in eenvoudige elegantie met terughoudendheid, maar zeer stijlvol aan de onderkant van de voorkant van de flacon. Net als het licht is het uitzicht op de Clinique Wrappings van Eau de Parfum Clinique dus ongehinderd door de bijna vrije fles direct op de Clinique Wrappings van het Eau de Parfum.

Niets vult je leven... zoals Clinique Wrappings

De fascinerende vrouwengeur Clinique Wrappings werd in 1990 gelanceerd door het merk Clinique. Een tijdloze, frisse en buitengewone geur die vrouwen over de hele wereld nog steeds graag dragen. Bekend om hun verkwikkende, frisse, elegante en speelse geuren, heeft Clinique Laboratories LLC, een dochteronderneming van Estée Lauder Companies Inc., ook een prachtige, levenverrijkende geur gelanceerd voor vrouwen in verpakkingen.

Dit wordt geïllustreerd in een van de reclamefotocampagnes in 1990 met als titel "Niets vult je leven... zoals Clinique Wrappings.". (Niets voldoet aan je leven zoals Clinique Wrappings.). Deze originele campagne bestaat uit twee naast elkaar geplaatste foto's, waarvan de linker foto een aantal lege flessen van het bijna uitgeputte parfum toont, terwijl de rechter foto twee volle of gevulde flessen Clinique Wrappings toont.

De reclamecampagne voor Clinique Wrappings richtte zich uitsluitend op het product. In de campagnes van de jaren negentig werden alleen de Clinique Wrappings Eau de Parfum en de aantrekkelijke Clinique Wrappings Set met Eau de Parfum en Body Smoother lichaamsverzorging op productfoto's gepromoot. Recente reclamecampagnes tonen ook de Clinique Wrappings, die nog steeds worden geproduceerd en waarnaar veel vraag is, alleen met de fles of als geschenkset.

Zoals de merknaam van Evelyn Lauder al suggereert, is Clinique het eerste cosmetische merk ter wereld dat door dermatologen is opgericht om voornamelijk allergie geteste huidverzorgingsproducten en cosmetica aan te bieden. In de wereld van parfums biedt Clinique ook parfums aan die uitsluitend getest zijn op mogelijke allergische reacties, zoals Clinique Wrappings. Deze geur omhult het lichaam met een elegante uitstraling, verwent de zintuigen met magische aroma's en is, zoals alle Clinique geuren, een prachtig compliment voor de huid. Clinique Wrappings heeft inmiddels de cultstatus bereikt.

Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.