Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

Dior Diorblush is één van de bekendste cosmetische producten van het luxe merk. De hoge kwaliteit van de poeder wordt door vrouwen over de hele wereld gewaardeerd - omdat het niet alleen een licht kleuraccent aan de wangen kan geven, maar ook het gezicht professioneel kan modelleren en een perfecte look kan creëren. Zelfs beginners op het gebied van cosmetica kunnen de afgeschuinde borstel aanbrengen. Door de blush over een groot oppervlak aan te brengen met de brede kant van het penseel ontstaat een natuurlijke look. De blush smelt letterlijk in de huid en brengt rode, koraal-, roze of naaktinten in het gezicht. Als u met de fijne, afgeschuinde kant van de borstel werkt, kunt u uw gezicht formeel modelleren. Toegepast op de slapen en kin, de blush maakt het gezicht lijken meer ovaal.

Als contourpoeder benadrukken vooral de neutrale kleuren de vorm van de jukbeenderen. Het brede kleurenpalet en de unieke poederachtige afwerking maken de Diorblush zo'n populair cosmetisch artikel. Het lichte poeder combineert zich met de huid en voelt zeer licht aan dankzij de nieuwe textuur. Het is zeer gemakkelijk op te bouwen - bij de eerste toepassing is de kleur nog zeer subtiel op de huid. Met elke extra laag wordt de kleur intenser en stralender. Elke vrouw kan dus zelf beslissen of ze alleen licht getinte wangen wil of dat ze meer kleur wil dragen. Een beetje kleur maakt het gezicht meteen frisser en alerter, terwijl een sterkere tint er heel elegant uit kan zien. Dior is een van de beroemdste luxemerken ter wereld en staat verder beter bekend om zijn exclusieve kledinglijnen. De cosmetica van het bedrijf moet ook voldoen aan de hoogste normen en zijn ontworpen voor vrouwen die hun liefde voor stijl niet alleen met hun keuze van kleding te belichamen. Hoogste kwaliteit voldoet aan stralende kleur en een unieke textuur, die de kleur van de blush voegt met de huid.

Het design

De eenvoudige en elegante Dior Diorblush verpakking in donkerblauw heeft een hoogwaardige afwerking. Het zilveren Dior logo is op het deksel terug te vinden. Het logo is ook reliëf op de rouge zelf. De borstel ligt in een apart vakje in de verpakking en is zeer eenvoudig te verwijderen. Door de afgeschuinde opzetborstel is de blush zeer eenvoudig aan te brengen.

Het assortiment

Dior Diorblush is verkrijgbaar in talloze kleurvarianten. Sommige zijn bijzonder geschikt voor contouren omdat ze sterk op de natuurlijke huidskleur lijken. Deze tinten zijn 566 Bruin Milly, 586 Oranje Rivièra, 746 Beige naakt en 849 Mimi brons. Andere bloesems laten een zeer natuurlijke tint achter op de wangen, die je naar eigen smaak kunt opbouwen: 553 Cocktail Peach, 656 Coral Croisette, 756 Rose Chérie, 829 Miss Pink, 889 New Red, 896 Redissimo en 939 Rose Libertine. Daarnaast zijn er vier blushes uit beperkte oplages te koop, die een iets ander design hebben: Glowing Color Powder Blush 889 Pink in Love, Glowing Color Powder Blush 939 Rosebud, Chérie Bow Edition 659 Tender Coral en Chérie Bow Edition 729 Pink Happiness.