Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Als u op zoek bent naar nieuwe ideeën voor een fantasierijke oogmake-up, neem dan een kijkje op de producten uit de Dior Dior Diorshow Brow Styler Gel zorgserie. De moderne gel van Dior geven wenkbrauwen de finishing touch. Ze kunnen perfect gevormd worden en worden intensief gevoed met plantenextracten. De fijne textuur van de gel zorgt ervoor dat de wenkbrauwen niet aan elkaar kleven.
De wenkbrauwen worden niet alleen benadrukt, maar ook duurzaam van veel vocht voorzien en versterkt. Met de kam applicator kunnen de gels uit de Dior Diorshow Brow Styler Gel serie snel en eenvoudig worden aangebracht. De vorm van de wenkbrauw kan perfect getraceerd en vormgegeven worden zoals gewenst. Het effect van de fijne gel houdt de hele dag aan en geeft de wenkbrauwen stabiliteit, volheid en glans. Een lichte en stralende afwerking zorgt voor een perfecte afwerking van de oogmake-up.
De gels zijn bijzonder licht, zorgen voor een hoog draagcomfort en plakken niet aan elkaar. Dior Diorshow Brow Styler Gel schept de voorwaarden voor een natuurlijke en expressieve look. De wenkbrauwen worden in de ideale vorm gebracht en zijn eenvoudig te definiëren. Ook het heerlijke gevoel van frisheid en de stralende glans van deze wenkbrauwgel van Dior verdienen bijzondere aandacht.
De gel uit de Dior Diorshow Brow Styler Gel serie is dermatologisch en oogheelkundig getest. Ze worden aanbevolen voor alle huid- en haartypen. Het kan te allen tijde snel en eenvoudig worden gebruikt. De Dior wenkbrauw gel wordt over het wenkbrauwpotlood aangebracht. De kam applicator kan gebruikt worden om de wenkbrauwen de gewenste vorm te geven en hun blik te perfectioneren. Om uw oogmake-up te vervolledigen, kunt u ook vertrouwen op de wenkbrauwengels uit de Dior Diorshow Brow Styler Gel serie.

Het design

De gels uit de Dior Diorshow Brow Styler Gel serie verzorgen de wenkbrauwen en brengen ze in perfecte conditie. Ook het verpakkingsontwerp van deze serie is bijzonder succesvol geweest.
De gels zijn verkrijgbaar in smalle zwarte pennen. Ze bevatten een praktische kam applicator die niet alleen helpt bij dosering en toepassing, maar kan ook de wenkbrauwen precies definiëren als nodig is. Met een dopje kunnen de pennen na gebruik netjes en stevig worden afgesloten. De compacte pennen zijn ideaal voor gebruik tijdens het rijden en op de weg. De producten van de Dior Diorshow Brow Styler Gel serie zijn te herkennen aan de zwarte pennen met het Dior logo.

Het assortiment

Als u op zoek bent naar een moderne oplossing voor oogmake-up, moet u Dior Dior Diorshow Brown Styler Gel wenkbrauwgels gebruiken. Deze gels met hun fijne en lichte textuur zorgen voor een aangenaam draaggevoel en blijven niet aan elkaar plakken. De wenkbrauwen kunnen perfect gevormd en gedefinieerd worden met de gel van Dior.
De meegeleverde kam applicator maakt het mogelijk om de gel perfect gedoseerd aan te brengen en de wenkbrauwen naar wens te definiëren. De vorm blijft de hele dag behouden, terwijl plantenextracten de wenkbrauwen voeden en hydrateren. De stralende en lichte afwerking van Dior gels geeft wenkbrauwen een nieuwe glans en een natuurlijke en expressieve look. Daarnaast worden de wenkbrauwen versterkt en versterkt zodat ze beter bestand zijn tegen schadelijke milieu-invloeden.
De vorm van de wenkbrauwen is perfect te traceren en te benadrukken met de gel uit de Dior Diorshow Brow Styler Gel serie. Het resultaat is een innovatieve oogmake-up in perfectie. Dior wenkbrauwgels zijn oogheelkundig en dermatologisch getest en ook geschikt voor de gevoelige huid.
Om perfecte wenkbrauwen te creëren, zijn de gels verkrijgbaar in drie versies: 001 Transparant, Dior Diorshow Brow Styler Gel 002 Blonde en 003 Bruin. Haal je wenkbrauwen in vorm met de moderne wenkbrauwengels uit de Dior Diorshow Brow Styler Gel serie.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.