Meer informatie:

Het concept

Een van de beroemdste mascara's ter wereld is de Dior Diorshow Iconic Waterproof. Ze is echt een icoon van de cosmetica wereld dankzij het enthousiasme van de pers en gerenommeerde make-up professionals. Diorshow is een serie van het traditionele Parijse huis, geïnspireerd door professionals en modellen. Want zelfs backstage make-up en styling moeten perfect passen en vooral ongecompliceerd en snel aan te brengen zijn. Veel trendkleuren, nieuwe texturen en producten worden wereldwijd getest tijdens de Fashion Weeks en zijn ook beschikbaar voor dames thuis. In 1947 maakte Christian Dior zijn debuut en sindsdien is zijn modehuis gestaag uitgebreid. Aan het eind van de jaren zestig werd Christian Dior Cosmetics eindelijk opgericht, wat staat voor luxe cosmetica en zorg series. Het Centrum D'Innovation Dior onderzoekt nieuwe actieve ingrediënten en composities. Het hart van de Dior Dior Show Iconische Waterdichte Mascara is het zogenaamde Lift Model Extrême Complex. Deze bevat latexpolymeren, die onder andere ook in haarlak zitten. Deze bieden ultieme ondersteuning en een waterdichte formulering. Maar ze zijn natuurlijk wel geschikt voor gebruik in de oogcontour en laten toch een vederlicht en niet-kleverig gevoel na. De borstel is vergelijkbaar met de klassieke Diorshow Iconic. Het scheidt de wimpers en geeft ze tegelijkertijd veel volume en een geweldige krul. De dichte borstelharen grijpen en wikkelen elke wimper afzonderlijk, zodat ze van elkaar gescheiden en optisch verlengd worden. Dit wordt gecombineerd met intensief gepigmenteerde kleuren, die de look nog intenser en het oog nog alerter maken. Een goede mascara hoort in elke make-uptas thuis, omdat het zowel natuurlijke als dramatische make-ups aanvult. Vrouwen met zeer lichte, korte of fijne wimpers hebben baat bij het volume-effect en de kleur. Maar donkere wimpers lijken ook meer gedefinieerd en expressief. De waterdichte textuur is ideaal voor vele gelegenheden, of het nu voor zeer actieve dames is, voor vakanties op het water of gewoon voor extreme houvast. De mascara kan voorzichtig worden verwijderd met een make-upverwijderaar op oliebasis, zodat de wimpers niet zwaarder worden belast dan met conventionele formuleringen.

Het design

De Dior Diorshow Iconic Waterproof is verpakt in een volledig zilveren buis met zwarte details. Hierdoor is hij direct visueel te onderscheiden van het klassieke iconische, dat niet waterdicht is. De hals is versierd met de Dior-Allover-Print, die het edele ontwerp afrondt. De borstel is een volumeborstel met zeer dichte haren. Deze scheiden de wimpers tijdens het aanbrengen en wikkelen elk wimpers afzonderlijk in met een product.

Het assortiment

De Dior Diorshow Iconic Waterproof is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De toevoeging Extreme duidt op de intensieve kleurlozing en ook op de lange fixatie. De texturen zijn verrijkt met het Lift Model Extrême complex en latex polymeren. Deze houden de wimpers vast en maken de kleur waterdicht. Het draaggevoel blijft aangenaam, licht en niet-kleverig. De Dior Diorshow Iconische Waterdichte Mascara Courbes Haute Intensité Tenue Extrême 090 Extreme Black is de klassieke zwarte mascara. De waterdichte en duurzame formule is ideaal voor lange dagen en nachten of speciale gelegenheden, tijdens sporten of bij extreem weer. Een alternatief is de Nuance 268 Extreme Blue in blauw. Een subtiele kleurtint onderstreept de natuurlijke kleur van de ogen en zorgt ervoor dat ze intenser lijken. De kleur 698 Extreme Brown is ook een zeer veelzijdig alternatief voor zwart. Bruin complimenteert niet alleen lichtere huidskleuren, maar ook vele soorten en oogkleuren. Het is ook zeer zacht en harmonieus met make-up in naakt of champagne tinten. Dit maakt de bruine mascara ideaal voor een natuurlijke look.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.