Meer informatie:

Het concept

Dior Diorskin Forever Compact SPF 25 is een innovatieve compacte make-up die de eigenschappen van een klassiek poeder combineert met de verzorgende componenten van een crème. Dit is een zogenaamd Fusion Wear product, aangezien twee verschillende texturen worden gecombineerd. Poeders kunnen vaak de normale huid uitdrogen, of de huid die gevoelig is voor droogte, en zien er zo snel uit als maskers. Bij een rijpe huid kunnen de producten in fijne rimpels bezinken en moeten ze regelmatig worden ververst. Diorskin Forever Compact daarentegen biedt veel verzachtende, voedende ingrediënten en een lange houdbaarheid, zodat zelfs vrouwen met een gemengde huid of droge huid niet zonder een fluweelzachte finish zitten.
Dior heeft de verzorgende stoffen in een exclusief productieproces kunnen integreren in de poederdextuur. Dit maakt het aanbrengen ook zijdezacht en tamelijk romig, waarbij het eindresultaat een fluweelzachte teint is. Net als klassieke compacte foundations biedt Diorskin ook een gemiddeld dekkend vermogen en is daarom geschikt voor vele huidtypen. Sinds 1969 staat Dior niet alleen voor luxe mode, accessoires en geuren, maar ook voor cosmetica en verzorging. Het Centre d'Innovation Dior werkt aan tal van nieuwe ingrediënten, werkingswijzen en texturen. Op basis van diverse wetenschappelijke en medische studies worden nieuwe producten ontwikkeld. Diorskin is de uitgebreide make-up lijn van Dior met funderingen. Van BB crèmes en poeders tot vloeibare producten, voor elk huidtype en elk gewenst resultaat is er de juiste make-up. Dior Diorskin Forever Compact SPF 25 is een alternatief en een compromis tussen poeder en crèmes. Een matte, fluweelzachte afwerking wordt bereikt zonder dat u hoeft af te zien van een verzorgend effect.

Het design

De Dior Diorskin Forever Compact SPF 25 Fusion Make-Up is verpakt in een elegant ogende poederdoos. Deze heeft een rechthoekige vorm zodat er binnenin ruimte is voor het product en een vak van dezelfde grootte. Daar past een klein sponsje in, waarmee de teint ook onderweg goed ververst kan worden. Een royale spiegel vergemakkelijkt het aanbrengen of de nabewerking. Van buitenaf heeft de blik het klassieke en tijdloze Dior ontwerp. Het CD monogram is te zien in een lichtere tint op het middernachtblauw. Het logo van Dior is bovenaan in het wit gedrukt. Het bijvulprincipe is bijzonder praktisch. Vrouwen die al een blikje hebben, kunnen dit steeds opnieuw vullen. Dit beschermt uw portemonnee en het milieu.

Het assortiment

De Dior Diorskin Forever Compact SPF 25 Foundation is verkrijgbaar in verschillende tinten en met bijpassende vulling. Dit zijn praktische navulverpakkingen met dezelfde hoeveelheid product als de klassieke poedervaten. De pannen zijn echter eenvoudig te verwisselen, zodat de edele verpakking met spiegel en Dior logo meerdere malen gebruikt kan worden. Dit is vooral handig, omdat de meeste vrouwen Stichting dagelijks gebruiken en deze regelmatig moeten bijvullen. Anderzijds is het ook makkelijker en goedkoper om te schakelen tussen de nuances, bijvoorbeeld als er in de zomer een donkerdere tint wordt gebruikt voor de gebruinde huid. De lichtste versies zijn Dior Diorskin Forever Compact SPF 25 Teint Haute Perfection Tenue Fusionnelle 010 Ivoor en de navulling. 023 Perzik en de bijpassende navulling hebben een perzikkleurige ondertoon, terwijl 032 Rosy Beige tamelijk roze is. 040 Honing Beige heeft een warmere, goudbeige tint, terwijl 050 Dark Beige de donkerste kleurvariatie van de serie is.
Alle Fusion Wear Make-Ups hebben een gemiddelde dekkracht en bevatten de verzorgingsmaterialen die uitsluitend door Dior zijn ontwikkeld. Zo wordt de matte afwerking van een poeder gecombineerd met de romige verzorging van een vloeibare foundation. Elke poedervormige pot bevat een geïntegreerde spiegel en een spons, zodat de teint tijdens het bewegen kan worden ververst. De vullingen zijn natuurlijk compatibel met alle Dior Diorskin Forever Compact SPF 25 Teint Haute Perfection Tenue Fusionnelle poederkruiken, ongeacht de kleur.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.