Meer informatie:

Het concept

Dior Diorskin Nude Air Tan Powder volgt het concept van natuurlijkheid in zijn zomerverzorging in de vorm van een luchtige make-up poeder. De verschillende tinten liggen niet zwaar op de eigen teint, maar benadrukken de eigen kleur en laten deze in de zomer fris schijnen. Zo kunt u zelfs in bewolkte regenseizoenen een net zo fris uiterlijk creëren als op vakantie. Dior Diorskin Nude Air Tan Poederpoeders bevatten ook micronutriënten die de huid vitaliseren en beschermen tegen invloeden van buitenaf. Zelfs een huid die zonder bescherming gevoelig reageert op zonlicht ziet er resistenter en gelijkmatiger uit, natuurlijk gelooid met de poederverzorging.
Dior Diorskin Nude Air Tan Poederpoeders horen thuis in het beautycasesegment van veel vrouwen die dagelijks veel belang hechten aan gedetailleerde, perfecte schoonheidsverzorging. Deze doelgroep bestaat uit vrouwen met een lichte teint en een gevoelige huid. Poederkleur en bleekheid sluiten elkaar in deze serie niet uit. Integendeel: de bleekheid verdwijnt met Dior Diorskin Nude Air Tan Powder, en een rooskleurige, levendige helderheid schijnt zonder kunstmatig te zijn verzonnen.
De textuur van de fluweelzachte poeders is zo luchtig dat er geen zwaar gevoel op de huid zit. De gepoederde huid ziet er ook zonovergoten uit, maar dan in een eigen kleur die door de nuances intensiever wordt geaccentueerd. Dior Diorskin Nude Air Tan Powder krijgt zijn speciale kleureffect van transparante pigmenten. Hun hoofdkleuren zijn ofwel warm goud nuances of roze tinten. Deze fijne pigmenten kenmerken zich door een lange houdbaarheid en kleurechtheid tegen zonlicht. Dit zorgt ervoor dat het frisse, levendige uiterlijk van de gepoederde teint vele uren betrouwbaar behouden blijft.
Dior Diorskin Nude Air Tan Powder bevat ook een ingrediëntencomplex van mineralen, zoete sinaasappelextract en vitaminen om de huid te verzorgen. Dit heeft een goed beschermend effect tegen stressfactoren en omgevingsinvloeden. De luchtige textuur ligt onmerkbaar licht op de huid, zodat deze onder de poederbescherming nog op natuurlijke wijze kan ademen.

Het design

Dior Diorskin Nude Air Tan Poederpoeders zijn rond en elegant verpakt in een zilveren poederdoos. Deze heeft een extravagant design in reliëflook. De merknaam Dior is bijna terloops afgedrukt in een geometrisch lijnenpatroon met dubbele lijnen die een vierkant vormen. Het poeder zelf is ook aantrekkelijk vormgegeven op het oppervlak.
Het belangrijkste element is de productnaam NUDE in een extra groot lettertype. In de D is de verwijzing naar Dior Diorskin Nude Air Tan Powder aangevuld met een kleine, diep ingeperste AIR. De opgetilde, geëmbosseerde naaktletters worden in de tekstregel extra diep geëmbosseerd met een aangegeven deel van het dekselfragment. Deze verandering van vlakken creëert een optische waarneming van het 3D-verlichtingseffect dat het poeder creëert voor de natuurlijke teint.

Het assortiment

Dior Diorskin Nude Air Tan Powder is een reeks poeders met transparante pigmenten die je huidskleur eerder benadrukken dan veranderen. Deze is te zien op 001 Miel Doré. Deze poederkleur is een gouden glinsterende zandkleur voor een lichte teint. Het zeer fijne poeder verspreidt zich gemakkelijk, zelfs met een penseelstreek, en beschermt de huid tijdens het dragen op betrouwbare wijze tegen schadelijke milieu-invloeden. Het productassortiment van Dior Diorskin Nude Air Tan Powder omvat ook 002 Ambre. Deze nuance is een extreem fijne zomertint in een licht goudkleurige tint. De transparante pigmenten liggen licht als veer op de huid. Door hun lichtheid zijn ze niet herkenbaar als make-up poeder. De huid voelt ook luchtig aan en ademt op natuurlijke wijze.
003 Cannelle uit de poederserie Dior Diorskin Nude Air Tan Powder is een bronzen toon met een roze tint. De elegant vormgegeven poederkop wordt geleverd met een brede en korte poederdons. Dit maakt een eenvoudige, royale verdeling op het gezicht mogelijk. Het poeder is ook zo licht dat het niet te herkennen is als een schoonheid afwerking. Poeder kleur 004 Epice is een zonnebruine kleur met een natuurlijke uitstraling. Deze tint van Dior Diorskin Nude Air Tan Powder beschermt ook de huid zonder er kunstmatig uit te zien. De lichte textuur bevat transparante pigmenten, vitaminen, mineralen en extracten van zoete sinaasappel. Het geeft het voedende werkzame stoffen en bescherming.
Dior Diorskin Nude Air Tan Powder bevat voor een donkerdere, mogelijk al voorgelooide teint 025 Ambre Mate, een sterke zonbruine van grote helderheid. Dit ziet er niet uit als een make-uppoeder, maar verspreidt zich onzichtbaar over het gezicht. De huid kan vrij blijven ademen en krijgt een expressieve, levendige helderheid. Hoewel de micropigmenten goed houdbaar zijn, veranderen ze de natuurlijke uitstraling van de huid niet. De donkerste schaduw van Dior Diorskin Nude Air Tan is 035 Canelle Mate. Dit verbetert ook uw eigen huidskleur zonder het maskeereffect of kunstmatige uitstraling. Oranje extract zorgt voor verfrissing, vitaminen en mineralen voor regeneratie.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.