Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Als u op zoek bent naar een krachtige concealer voor oogmake-up, neem dan een kijkje in de Dior Diorskin Star Concealer serie. Het is een moderne concealer met een vloeibare textuur. Ze zijn de beste keuze tegen donkere kringen en worden gekenmerkt door een uniek stretch effect. Met Dior Diorskin Star Concealer kunt u de oogconcealer benadrukken en alle oneffenheden en kleurverschillen elimineren. De concealer van Dior geeft de ogen meer licht, vangt het licht en modelleert de blik. Storende cirkels rond de ogen worden in een mum van tijd geneutraliseerd. Zo maken alle tekenen van vermoeidheid plaats voor een frisse en stralende uitstraling. De medium opaciteit en briljante afwerking van de Dior Concealer zorgen voor fascinerende resultaten.
Zelfs fantasierijke en uitgebreide oogmake-ups slagen zonder problemen met de producten uit de Dior Diorskin Star Concealer serie. Dior Diorskin Star Concealer is parabenenvrij en dermatologisch getest. Dior Concealer is naast de normale huid ook geschikt voor de droge, gemengde, vette en gevoelige huid. Het fascinerende make-up effect ontvouwt zich onmiddellijk en duurt lang. Met de vier verschillende kleurrichtingen kan de concealer van Dior perfect worden afgestemd op uw eigen huidskleur. Bovendien is het aanbrengen eenvoudig, ongecompliceerd en schoon. Met de geïntegreerde applicator wordt een wattenstaafje van de concealer aangebracht op de buitenste ooghoek en de ringen rond de ogen. Vervolgens wordt de textuur met de vingertop licht ingedeukt en gelijkmatig naar buiten uitgespreid. De concealer Dior biedt fantastische kleur- en lichteffecten, een stralende afwerking en een even stralende uitstraling. Perfectioneer uw oogmake-up met de producten van de Dior Diorskin Star Concealer-serie.

Het design

De producten van de Dior Diorskin Star Concealer zorgserie bieden geen soelaas voor een creatieve en fascinerende oogmake-up. Ook het verpakkingsdesign van Dior concealers kenmerkt zich door dat zekere. De tinctuur is verkrijgbaar in compacte en transparante glazen flacons. De applicator maakt gericht, zuinig en schoon aanbrengen eenvoudig. De flesjes kunnen netjes en stevig worden afgesloten met een dopje. Dior concealers zijn ook geschikt voor op reis of onderweg. Dior Diorskin Star Concealer is te herkennen aan de transparante flacons en het Dior logo.

Het assortiment

Vooral lijntjes, rimpels en oneffenheden zijn onaangenaam voor de ogen. Wanneer u donkere kringen rond uw ogen toevoegt, is het tijd voor de hoogwaardige oogmake-up van Dior. De producten van de Dior Diorskin Star Concealer serie tegengaan de tekenen van huidveroudering en maken donkere kringen rond de ogen snel en betrouwbaar verdwijnen. Met stretch- en lichteffecten wordt de oogzone geaccentueerd en optimaal gemodelleerd. De vloeibare textuur kan eenvoudig, snel en schoon met de applicator worden aangebracht.
Het zorgt voor een gelijkmatige huiduitstraling en een stralende afwerking. Dior Diorskin Star Concealer is huidvriendelijk en ook geschikt voor de vette, droge en gevoelige huid en voor de gemengde huid. De concealer van Dior benadrukt met zijn opaciteit de oogcontouren en creëert spannende kleur- en lichteffecten. Een stralende look en een fascinerende blik van de ogen maken de oogmake-up compleet. Tegelijkertijd verfrissen producten uit de Dior Diorskin Star Concealer serie de huid en houden ze elastisch. Met de concealer van Dior wordt de oogzone specifiek benadrukt en kunnen creatieve en uitgebreide oogmake-ups probleemloos worden gerealiseerd. Oogcirkels, lijntjes, rimpels en oneffenheden verdwijnen daarentegen. Geef uw oogconceerruimte meer licht en uitstraling met de verzorgingsproducten uit de Dior Diorskin Star Concealer serie. Deze serie omvat de vier kleurvarianten 03 Sable, Dior Diorskin Star Concealer 02 Beige, 01 Ivoire en Dior Diorskin Star Concealer 04 Miel. Ze maken het mogelijk om een concealer te kiezen die perfect bij uw eigen huidskleur past.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.