Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Dior Rouge Dior Brillant is een glamoureuze aanvulling op de andere Dior make-up producten. Het concept van deze glanzende balsem is gebaseerd op het vertrouwen dat schoonheid wordt versterkt door glans. Natuurlijk houdt de fabrikant ook rekening met het feit dat de lipverzorging gemakkelijk en met een goede hechting moet kunnen worden gebruikt. De verschillende kleuren zijn echter niet alleen gericht op een gekleurde accentuering. De lippen lijken eerder volumineus en krijgen een goed vasthoudende lichtsterkte voor een expressieve, zelfverzekerde gezichtsuitdrukking. Oliën, vitaminen en reactiverende complexen van werkzame bestanddelen in Dior Rouge Dior Brillant verzorgen bovendien de gevoelige huid van de lippen.

Het concept van briljante kleuren omvat zowel klassieke rode tinten als ongewone nuances voor dat bepaalde iets als een spannende afwerking van een feestelijke make-up. Voor die speciale momenten sieren vrouwen zich met de helderheid van Dior Rouge Dior Brillantkleuren, die willen genieten van het leven en indruk willen maken met hun eigen schoonheid. Onder de gekleurde glans zien de lippen er onberispelijk uit en door het optisch grotere lipvolume worden specifieke accenten gelegd op andere make-upcomponenten.

De doelgroep wenst zich natuurlijk schoonheidsbehandelingen toe, die naast de optische verbeteringen ook veel zorg bevatten. Met de lipglossvarianten van de Dior-serie wordt dit ruimschoots vervuld. Voor wat betreft de leeftijdsgroep spreken de stralend mooie kleuren vrouwen van alle leeftijden aan, van jonge meisjes die net de wereld van make-up voor zichzelf ontdekken tot meer volwassen vrouwen die hun zelfbewuste uitstraling willen onderstrepen.

Het zelfklevende basisbestanddeel van Dior Rouge Dior Brillant is een balsemformule. Deze textuur ligt soepel op de lippen en gaat nog langer mee zonder verlies van glans. Drie verzorgingsoliën houden de huid van de lippen zacht zonder ze uit te drogen. Vitamine E geeft de huid een rijke verzorging en een speciale werkzame stof reactiveert de productie van collageen.

In deze compositie voldoet Dior Rouge Dior Brillant aan de verwachtingen van een vrouw voor zowel een verzorgende balsem als een goed houdbare lippenstift met een goede lichtopbrengst. De glans van de balsem zorgt ervoor dat zelfs smalle lippen volumineuzer lijken, wat de zachte lipcontouren benadrukt.

Het design

De Dior Rouge Dior Brillant vloeibare lippenbalsem is verpakt in een slanke, transparante, lichtgewicht plastic buis. Door deze dikwandige hoes zijn de kleurbriljantie en de fijne glitterdeeltjes goed zichtbaar. Het deksel is zwart en eindigt met een elegante zilveren ring. Diepe abstracte patronen zijn hierin gestempeld.

Een fijn, zwart kunststof staafje wordt direct aan de schroefdop bevestigd. Aan het einde bevindt zich een zachte applicator met een hellende punt. Met hun hulp kan de Dior Rouge Dior Brillant Lip Gloss goed verdeeld worden van het midden van de lippen tot de buitencontouren. De totale verpakking is licht als een veer en ziet er elegant uit, zelfs na langdurig gebruik.

Het assortiment

Dior Rouge Dior Brillant laat qua kleuren niets te wensen over. Brillance et Soin Couleur Couture 263 Swan is een heldere huidskleur met voedende oliën, terwijl Brillance et Soin Couleur Couture 310 Paname de lippen voller en gladder bruin maakt. Brillance et Soin Couleur Couture 359 Miss is een jeugdige zachtroze onder de kleuren van Dior Rouge Dior Brillant. De vloeibare textuur van de balsem ligt zacht op de lippen en houdt ze soepel met verzorgende oliën.

Brillance et Soin Couleur Couture 468 Bonheur is een felroze kleur die nog intenser schijnt als afwerking op een lippenstift van dezelfde kleur. Dior Rouge Dior Brillant zet ook de klassieke kleurenreeks voort die geschikt is voor canvas. Brillance et Soin Couleur Couture 688 Hollywood presenteert zich in sterk roze, terwijl intens donkerrood schijnt met Brillance et Soin Couleur Couture 760 Times Square. Beide sterke nuances zijn een perfecte afwerking voor dior make-ups van dezelfde kleuren.

Brillance et Soin Couleur Couture 766 Rozenroos Harpers, een sterk rood met een klassiek elegante luminositeit, kan precies worden toegepast met de zachte, fijne lip applicator van alle Dior Rouge Dior Brillant balsem varianten. Couturekleurpigmenten in Brillance et Soin Couleur Couture 775 Darling, het klassieke liefdesrood, zorgen voor een nog mooiere uitstraling en geven de lippen een vollere uitstraling.

Het Dior Rouge Dior Brillant assortiment omvat ook Brillance et Soin Couleur Couture 808 Victoire in klassiek, opvallend rood en het klassieke liprood van Brillance et Soin Couleur Couture 844 Trafalgar. Brillance et Soin Couleur Couture 858 Royale, donkerrood met een viooltje, en Brillance et Soin Couleur Couture 999, ongecompliceerd rood, behoren tot de Dior Rouge Dior Brillant Lippgloss kleuren.

Het voordeel van deze vloeibare lippenbalsem ligt in zijn tegelijkertijd goed toevoegende, stralende en langdurige verzorgende eigenschappen. Zelfs als lippenstiftsupplement hebben de werkzame bestanddelen een reactiverende werking op de productie van het collageen van de huid zelf.