Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie
Dior Herrenparfum

Dior Herrenparfum kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Dior Mannenparfum: heroïsch hedonisme

De filosofie van een Dior parfum voor mannen is duidelijk de momentopname van het moment. De creatieve geesten van Dior maken van parfum voor mannen een accessoire van het heden. In het volgende artikel wordt uitgelegd welke held een Dior parfum voor mannen belichaamt en wat de sillage te maken heeft met een armlengte.

De neus achter het luxe parfum

Edmond Roudnitska is de naam van de man achter de meeste geuren van het huis van Dior. De parfumeur heeft een dynastie van hedonistische helden gesticht: Mensen die het moment beleven met al hun zintuigen en het tot het middelpunt van hun aandacht maken. Voor de parfumerie heeft hij de manier gevonden om lelietjes-van-dalenolie te extraheren. Zijn creaties van Dior parfum voor mannen weerspiegelen durf, inspiratie en een gevoel voor nobele gebaren. Het is geen wonder dat deze man trouwt met een parfumontwerpster en dat hun zoon zich ook toelegt op het creëren van parfums en een neus heeft voor het buitengewone. Het is dus geen wonder dat een mannenparfum van Dior ook geschikt is voor de drager over verschillende generaties.

Van Fahrenheit en Wild Water

Elke Dior mannengeur, goedkoop of exclusief, heeft die ene nuance die hem onderscheidend maakt. Voor de alledaagse held is een ander parfum geschikt dan voor de verleider van de nacht, maar Dior heeft keuzes voor alle behoeften voor overdag. Dior herengeuren zijn online te koop en te koop bij de vakhandel. Een selectie van de meest populaire gamma's:

Fahrenheit: Deze geur is al sinds 1988 een succesverhaal voor Dior. Het is verkrijgbaar in variaties. De basiskenmerken van Fahrenheit zijn onmiskenbaar mannelijk-modern met topnoten van bergamot, kamille, meidoorn en frisse citroen. De hartnoten omvatten het kenmerkende lelietjes-van-dalen-aroma, nootmuskaat, kamperfoelie en serieus cederhout. De basis ontvouwt zich op kruidig-koel leer, muskus, vetiver en tonkaboon.

- Dior Homme: Zo eenvoudig als de naam klinkt, zo weelderig is de mannengeur Dior, die online en offline in verschillende versies verkrijgbaar is. Poederachtige zoetheid met bergamot, salie en rustige lavendel in de topnoot en verslavende cacao, amber en kruidige kardemom in de hartnoot. De basis ontvouwt zich langdurig op leer, patchoeli en ontwakende vetiver.

-Sauvage: De mannelijke extractie van het succesvolle parfum Eau Sauvage uit 1966 neemt de naam, wild water, over. Parfumeur François Demachy zet met dit parfum een nieuwe standaard voor moderne helden. In de topnoot wisselen lavendel en Szechuan peper elkaar af, de hartnoot verrast met Caribische steranijs en ambroxol, en in de basis komen nootmuskaat, muskus en Papoea-Nieuw-Guinea vanille samen.

Wilde wateren in Hollywood

Het gezicht van de campagne voor de Dior mannengeur Sauvage is Johnny Depp. Bijna geen enkel ander mannelijk icoon zou kunnen belichamen waar een Dior parfum voor mannen voor staat. De ster als die extravagante man die cinematografisch onlosmakelijk verbonden is met de amoureuze avonturen van Don Juan en de excentrieke verfijning van kapitein Jack Sparrow. Achter de geur en de campagne zitten opwinding en de wens om irritatie op te wekken. Ondanks de politieke explosie achter de schermen, wordt Sauvage een wereldwijd succes. Misschien niet in het minst omdat het precies de juiste sillage heeft: Een armlengte afstand, want geen held wil ongevraagd zijn neus in ieders zaken steken.

Geschenken voor de gentleman

Wie Dior mannenparfum wil kopen, wordt geconfronteerd met de kwelling van de keuze: heb je liever een frisse alledaagse variant die de opgroeiende dochter uit de badkamer zal stelen voor haar eigen gebruik - of heb je liever een parfum dat vrouwen aantrekt zoals de zon de aarde aantrekt? De geuren voor mannen van Dior zijn net zo veelzijdig en veelzijdig als de mannen zelf. Ze kunnen stedelijk of elegant zijn, nachtelijk of voor slim voor de business class. Een Dior parfum voor mannen is altijd een geschenk voor de gentleman in de man. En daardoor kan man Dior mannenparfum vaak goedkoop kopen.

Beoordeling +

Commentaar van Tine1979
Zeer verfrissend!

Deze deo verfrist en verkwikt. 's morgens opgegroeid heb je de hele dag een heerlijk fris gevoel. Betrouwbaar, ruikt goed en beschermt de okselhuid tegen uitdrogen.

Commentaar van Ciast1987
Zeer fijne geur

De geur is echt helemaal top! Hij is lekker pittig en ook lang aanhoudend. Zonder Fahrenheit kan ik niet meer. De geur heeft iets van vrijheid. Beveel ik graag verder aan.

Commentaar van Romek1996
heerlijk als mijn man deze geur draagt

ik heb deze geur aan mijn man gegeven op zijn verjaardag. Het samenspel van kruidig en fris is echt heel erg lekker, en verleidelijk...

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
16 340
toepassen
vandaag tot-49%1