Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Dior Pflege

Dior Pflege kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Dior Verzorging - luxe voor de huid

Vrouwen niet alleen mooier, maar vooral gelukkiger maken: dat is ChristianDior 's bescheiden aanspraak op zichzelf en zijn label toen hij het meer dan 70 jaar geleden oprichtte. Met de hoogwaardige Dior zorg kan elke vrouw het zelf uitproberen. Stralender, steviger, zuiverder, frisser: de verschillende lijnen van de Dior verzorging zijn pure luxe voor de huid en kunnen met alle zintuigen worden ervaren. Ontdek nu online de Dior zorg en ontdek wat het geheim van de schen beauty Dior formule is.

Bloemen als basis voor de Dior zorg

Huidverzorging, gewijd aan de schoonheid van vrouwen, heeft Dior een lange traditie. Vooral bloemen zijn een belangrijke inspiratiebron voor ChristianDior , die het bedrijf in 1946 oprichtte en in 1957 overleed - eerst voor de modecreaties, later ook voor de Dior zorg. Sinds 1992 houdt het label zich intensief bezig met de ontwikkeling van hoogwaardige huidverzorgingsproducten. Hiervoor hebben 250 onderzoekers en biologen de opdracht gekregen om betrouwbare procedures en zorgformules te ontwikkelen die zijn gemaakt van de vele plantensoorten, waaronder zeer zeldzame, in de acht Dior tuinen. Meer dan 200 patenten in huidverzorging bekronen deze verbintenis.

De bestseller: Een essentiële

Het etiket Dior heeft iets speciaals bedacht voor de problemen met giftige en schadelijke stoffen waaraan de huid dagelijks wordt blootgesteld en heeft een bestseller gecreëerd: The One Essential Dior Care met ontgiftende, regenererende en huidversterkende werking. Rode hibiscus wordt hier gebruikt als een booster voor meer jeugdigheid en uitstraling. De plant heeft een ontgiftingseffect dat tot in de diepste lagen van de huid doordringt. Koop nu de Dior zorg en ervaar het effect zelf!

Gouden verzorging: L'Or de Vie

Het "goud van het leven" kan worden gekocht in kleine potten en buizen. L'Or de Vie Dior care is gebaseerd op Yquem wijnsap, dat een positief effect heeft op de eerste tekenen van huidveroudering. Het geconcentreerde plantensap versterkt de huid en geeft haar meer volume en elasticiteit. Tegelijkertijd worden pigmentvlekken geminimaliseerd en lijkt de huid helderder. In 30 jaar onderzoek is Dior niet alleen aangetoond dat Yquem-plantensap antioxidant is, maar heeft het ook bepaalde genen geactiveerd die de huidcellen activeren. Dit maakt de huid mooier, jeugdiger en resistenter.

Koop de Dior zorg nu online! Het huidverzorgingsassortiment omvat ook vele andere huidverzorgingslijnen - waaronder Dior Prestige met rozenextract, Capture Totale, Hydra Life en Dior Snow met UV-bescherming. Het label dekt dus een breed scala aan huidtypen en problemen en biedt voor elke klant de juiste verzorging.

Navulling: Duurzame mentaliteit bij Dior

Maison Dior biedt ook een aantal van haar legendarische producten aan als navulsets. Het bedrijf combineert zo schoonheid, verbondenheid met de natuur en duurzaamheid. De klanten van het label kunnen de verzorgingsproducten zonder aarzeling gebruiken, aangezien het milieu aanzienlijk minder vervuild is met de navulsets. Als u de Dior zorg wilt kopen, moet u er echter expliciet op letten, want u kunt de navullingen alleen apart kopen. Niet alle producten zijn beschikbaar als navulsets.

Dior Bestel zorg goedkoop online

Maak jezelf of een geliefde een grote vreugde: Dit lukt met de hoogwaardige zorg van de christen Dior in elk geval. Ons assortiment biedt een veelzijdig aanbod, waarin u uitgebreid kunt zoeken naar de geschikte producten. Selecteer en bestel goedkoop!

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Dior Pflege met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar Stion1989 van 21. december 2014
Dior Capture Totale Sérum

Hele mooie teint krijg ik van dit serum. Ik heb het van mijn man cadeau gekregen. Zelf zou ik er nooit zo veel geld aan uitgeven.

Commentaar Romen1996 van 27. november 2014
Zeer goed

Deze make-up is de beste die ik tot nu toe heb uitgeprobeerd. Geeft een egale teint en ziet heel natuurlijk uit. Kan ik graag verder aanbevelen.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
18 316
toepassen
vandaag tot-29%1