Meer informatie:

Het concept

De Estée Lauder New Dimension Contouring Serie presenteert het gezicht perfect vanuit elke hoek. New Dimenson is een collectie die speciale verzorging en decoratieve cosmetica combineert om de ideale resultaten te bereiken. De huidverzorging biedt zowel dag- als speciale verzorging zoals intensief effectieve maskers en serums. Ze bevatten verschillende verstevigende en antiverouderende actieve ingrediënten om de huid van binnenuit te beschermen en te verstevigen. Ze bevatten twee of drie nuances om de gelaatstrekken optimaal te benadrukken. De Oogkoffer bestaat uit de Smoothing Base, een Contour Shade en de romige Highlighter. De basiskleur heeft een licht gladmakend effect en is daarom ook ideaal voor de rijpe huid. Het resultaat is een egale primer waarop ook andere oogschaduwen gelijkmatiger kunnen worden aangebracht en beter kunnen hechten. De lichte tint helpt ook om doorschijnende aders of donkere schaduwen te corrigeren om een zeer discrete en natuurlijke look te creëren of om de uitstraling van andere nuances te intensiveren. De omtrekkleur is iets donkerder bruin. Het kan worden gebruikt om oogrimpels te definiëren en te benadrukken om dimensie aan oogmake-up toe te voegen. Door handig met licht en schaduw te spelen, kunnen verschillende functies zoals kleine ogen of slippers ook optisch gecorrigeerd worden. De lichtroze tint dient als highlighter, bijvoorbeeld om onder de wenkbrauwboog of in de binnenste ooghoek te gebruiken. De romige textuur is gemakkelijk te verspreiden en helpt bij het instellen van zachte accenten. Een kleine borstel en een spiegel in het blik helpen ook om aan te brengen op de weg. Er zijn twee crèmekleuren voor de teint, één voor de contouren en één voor het hoogtepunt. Op deze manier kunnen de gelaatstrekken discreet gemodelleerd worden. Beide sets zijn goed te combineren met regelmatige make-up en zijn een veelzijdige aanvulling voor zowel het dagelijks leven als speciale gelegenheden.

Het design

De Estée Lauder New Dimension Contouring combineert niet alleen make-up producten, maar ook zorg. Allemaal hebben ze een uniform kleurenthema in een helder, koel ijsblauw. Daarnaast zorgen zilveren accenten voor een helder en modern design. De pallets voor het contourleren van het gezicht hebben een langwerpige, rechthoekige vorm. Ze zijn zeer compact en combineren niet alleen kleurnuances, maar ook ruimte voor een spons of borstel en een royale spiegel in het blik. De basiskleur is eerder mat plastic wit, terwijl de bovenkant een contrast vormt met het glanzende metallic ontwerp. Het Estée Lauder logo is discreet reliëf aangebracht op het lichtblauwe oppervlak.

Het assortiment

De Estée Lauder New Dimension Contouring Sets bevatten make-up producten om de teint optimaal te laten uitkomen. Het spel met contour- en steunkleuren maakt het mogelijk om de gelaatstrekken perfect in scène te zetten. De combinatie van licht en schaduw kan bijvoorbeeld de jukbeenderen benadrukken, de ogen groter laten lijken of discrete lichtreflecties creëren die de helderheid van de huid benadrukken. De nuances hebben een romige textuur die makkelijk te mengen is. Het compacte blik bevat ook een cosmetische spons. Het deksel bevat een royale spiegel, wat ook erg praktisch is onderweg. De donkerdere, bruinachtige kleur wordt gebruikt voor contouren en kan naar wens worden gebruikt door het voorhoofd, neus of jukbeenderen. Het lichtere beige is de highlighter. Het begint met de Smoothing Base, die een beige toon heeft. Het helpt bij het creëren van een gelijkmatige en gladde basis op het ooglid. Op deze manier kunnen ook andere oogschaduwkleuren beter worden aangebracht en langer blijven kleven. Doorschijnende aderen of schaduwen kunnen ook gemakkelijk worden afgedekt. Met de Contour Shade kan de ooglidplooi worden gedefinieerd. De ogen kunnen in een paar eenvoudige stappen worden geaccentueerd. Vorm en grootte kunnen ook visueel worden veranderd door nieuwe schaduwen en lichtreflecties te creëren. De accentkleur is een roze tint, die weer een romige textuur heeft. Het is aangenaam om aan te brengen en te mengen en creëert subtiele highlights. Het kan bijvoorbeeld gebruikt worden onder de wenkbrauwboog of in de ooghoek zodat de ogen groter lijken. Het trio wordt aangevuld met een dubbelzijdige borstel en een spiegel in de bovenkant van het blik. De beide Estée Lauder New Dimension contouring kits kunnen alleen worden gebruikt om een natuurlijke maar expressieve look te creëren of worden gecombineerd met andere make-up producten.