Gegevensoverzicht Gillette Mach3

Productsoort:
Merk:Gillette
Officiële website:www.gillette.com

Beschrijving

Gillette's scheermesjes en scheermesjes zorgen voor efficiënt scheren op zijn best. Gillette is wereldleider op het gebied van scheeraccessoires en blijft innoveren om het scheren nog grondiger en comfortabeler te maken.

De Mach3 serie van Gillette is gebaseerd op scheermessen met uitstekende bladgeleiding. De messen glijden zachtjes over de huid en zorgen voor een scheerbeurt op het hoogste niveau. De kern van de scheermessen van Mach3 zijn natuurlijk de unieke scheermesjes. Gillette heeft een geavanceerde bladtechnologie voor nog beter glijden en grondigheid. De afzonderlijke bladen zijn flinterdun en veerkrachtig. Voor een fijn en glad scheerresultaat gebruikt Gillette een driebladig systeem dat zich optimaal aan het huidoppervlak aanpast.

De meskop is flexibel en beweeglijk, zodat ook moeilijke plaatsen probleemloos kunnen worden bereikt. De messen glijden betrouwbaar en schoon over de huid, die wordt ondersteund door een ergonomisch gevormde scheermes handgreep. De verbeterde Lubrastrip en de brede lamellen van de Gillette scheerapparaten dragen ook bij aan perfect glijden. Alle Gillette Mach3 messen kunnen worden gecombineerd met alle handgrepen uit dezelfde serie. Dit biedt een uitstekende flexibiliteit voor een goed verzorgd scheerresultaat.

De messen van Gillette Mach3 maken het scheren nog comfortabeler en veiliger. Gillette scheermesjes hebben uitstekende glij-eigenschappen. Ze hebben de nodige assen voor een glad scheerresultaat, maar zijn tegelijkertijd zacht voor de huid en comfortabel in het gebruik. De geavanceerde scheerapparaten met Gillette's drieblads systeem bereiken elk deel van het gezicht en de hals. Hierdoor wordt het scheren nog grondiger en gelijkmatiger.

In combinatie met het scheerschuim en de verzorgingsproducten van Gillette ervaart u een aangenaam en nauwkeurig scheerresultaat van topklasse. Huidvriendelijkheid en grondigheid worden optimaal gecombineerd door de bladen uit de Gillette Mach3 serie. Als u iets goeds voor uw gezicht wilt doen, moet u nu de messen van de Gillette Mach3-serie testen.

Klantbeoordelingen van Gillette Mach3

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

De laatste beoordeling van Gillette Mach3 Scheermesjes (4 Stück) door op

Gebruik deze mesjes al lang maar kocht ze normaliter in de supermarkt waar ze een heel stuk duurder zijn. Ben blij dat ik ze bij jullie heb gevonden!

meer 1 Klantwaardering voor Gillette Mach3 Scheermesjes (4 Stück)

Meer producten van Gillette

Naast Gillette Mach3 vindt u in de easyCOSMETIC Beauty-shop de volgende series: