Geen resultaten resultaat: resultaten:

Hugo Boss Pure

De geur +

Hugo Boss Pure, de zoet-gourmany vrouwengeur

Het mannelijke mannengeur Hugo Boss Pure uit het huis van Hugo Boss is een sensueel mengsel van fruit, kruiden en delicate bloemen. Het belichaamt de frisheid, energie en vitaliteit van het water en zijn kracht, vooral de kracht van een reusachtige waterval. De frisse geur straalt een coole elegantie uit en is absoluut onderscheidend en onmiskenbaar dankzij de lichte houtachtige noten.

Wanneer het volledige boeket van het parfum zich ontvouwt, kunt u letterlijk de frisheid van het water en zijn energie-donerende eigenschappen voelen. Hugo Boss Pure is opgericht voor succesvolle en zelfbewuste mannen die precies weten wat ze willen en hoe ze hun kracht en kracht kunnen gebruiken. De topnoot is verleidelijk mannelijk-fruity.

Fig- en citrusvruchten zoals lime en grapefruits in combinatie met fruitige mandarijn zorgen voor een exotische en frisse geur bij Hugo Boss Pure. Lelie, hyacint en lelie-van-de-vallei geven de hartnoot een bloemige toets, die samen met de houtachtige basisnoot van laurier en massoiahout een mannelijke en tegelijkertijd zeer sensuele nuance geeft. Een houtachtig en fris parfum voor sterke mannen vol vitaliteit en energie. Als een verfrissend, vitaliserend en verkwikkend bad in de brede zee.

Kopnoten:
Vijg
Citroen
Mandarijn
Grapefruit
Hartnoten:
Lelie
Hyacint
Basisnoten:
Laurierfamilie

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Hugo Boss Pure met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar Thretur van 20. augustus 2014
Geniale geur voor de man

Frisse, hoogwaardige geur. Past prima bij mijn partner die wat parfums betreft zeer moeilijk is. Dit parfum beviel hem meteen. Zeker ook hoe de geur zich later ontwikkelt.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten