Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten  ·  Prijs van het goedkoopste product in de serie Kanebo Sensai Cellular Performance

Het concept

Schoonheid als afspiegeling van innerlijke harmonie is de filosofie waar het traditionele Japanse bedrijf Kanebo Sensai zich voor inzet. Rimpels en verlies van elasticiteit, schaduw van de ogen en pigmentatiestoornissen tasten de huid aan na 30 jaar gebruik. Hier komt de luxueuze verzorgingslijn Kanebo Sensai Cellular Performance met een formule die al reageert op huid- en lichte veroudering op celniveau. Het regenereert beschadigde huid door het stimuleren van de microcirculatie en celvorming.
Het Hydra Firming Booster, een complex van actieve ingrediënten ontwikkeld uit zijdeproteïnen door Kanebo onderzoek, stimuleert de hyaluronzuur en collega productie van de cellen. Shilane, een extract van de wortels van de violette orchidee, verstevigt en verstevigt de huid en het bindweefsel, Ogon uit Koi culturen stimuleert de microcirculatie van de cellen en de vetverbranding. Extracten van kakiyoku bessen verzachten pigmentstoornissen en laten de teint stralen.
De zijdeachtige glans en de lichte bloemige chypres geur maken de verzorging met Kanebo Sensai Cellular Performance Lotions, crèmes en gezichtsmaskers tot een luxe ervaring. Met Kanebo Sensai Cellular Performance bewijst Kanebo opnieuw haar hoge competentie in de ontwikkeling van antiverouderingsformules voor actieve ingrediënten. Het bedrijf, dat ooit katoen verhandelde, kwam in 1936 toevallig de formule van zijde-eiwitten tegen.
Regisseur Sanji Muto merkte dat de zijden spinners veel gladdere en beter verzorgde handen hadden dan zijn katoenarbeiders. Vanaf dat moment vloeiden al het onderzoek en de productie in de zijdetechnologie, het eerste cosmetische product was de zijdezeep Savon de Soie. De zijden moleculen zijn vergelijkbaar met die van de menselijke huid; hun aminozuren, technologisch opgesplitst, dringen direct door in de huidcellen en regenereren ze. Ze transporteren ook het vermogen van de zijde om 300 keer haar eigen gewicht in water op te slaan en zo de huidcellen te versterken.
De kostbare Koishimaru zijde die Sensai gebruikt voor zijn luxueuze verzorgingsproducten zoals de Kanebo Sensai Cellular Performance was ooit gereserveerd voor het Japanse koningshuis, vandaag kan elke vrouw voor zichzelf zorgen met haar luxueuze ingrediënten.
alle klanten beoordelen positieve
Kanebo Sensai Cellular Performance
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 7 klant adviezen

Commentaar van
Pure ontspanning
Ik vind deze pads echt top! Het is 's avonds een echte ontspanning. Je merkt ook hoe de huid de producten erna goed opneemt.
Commentaar van
Lichte emulsie, ideaal voor de gemengde huid
De emulsie is erg geschikt, vooral in combinatie met andere verzorgingsproducten van Kanebo. Prima voor de gemengde huid. Ik gebruik overdag ook de lotion voor de ogen. Zeer aan te bevelen, maar niet erg goedkoop.
Commentaar van
helemaal tevreden
Deze cream is echt heel goed. Ik gebruik hem al enige jaren en ben helemaal tevreden. Ook al is het product wat duurder, het is de moeite waard. Beveel deze cream graag aan.

Het design

De crèmes en emulsies uit de anti-verouderingszorgserie Kanebo Sensai Cellular Performance zijn verpakt in kostbare flacons en potten van gesatineerd glas, passend bij de kostbare inhoud. Zilverkleurige contraststrepen en schroefdoppen geven de hightech celregeneratietexturen een elegante touch. Het duidelijk zichtbare SENSAI-logo in hoofdletters vestigt de aandacht op het credo van de zorgserie.
Sensai in het Japans betekent fijn, delicaat en delicaat. Trakteer uzelf op de hoogwaardige producten van deze serie - uw huid zal u er dankbaar voor zijn. Nooit eerder was zorg zo heilzaam voor lichaam en ziel. Kanebo Sensai Cellular Performance - meer dan een allround feelgood assortiment van hoogwaardige producten. Deze serie is luxe voor een kleine prijs.

Het assortiment

Het Kanebo Sensai Cellular Performance-gamma is gewijd aan het stimuleren van de beschermende mechanismen van de huid bij de eerste tekenen van vermoeidheid en veroudering. De Hydra Firming Booster ontwikkeld uit zijde eiwitten regenereert cel activiteit door het opsplitsen van aminozuren van zijde. Deze bevorderen de natuurlijke vorming van hyaluronzuur en collageen in de lederhuid, die zichzelf vrijwel herstelt. Violette orchidee spant het bindweefsel extra aan, Koi-extract stimuleert de microcirculatie en bevordert de vetverbranding.
De Kanebo Sensai Cellular Performance dagcrème is geschikt voor de verzorging van de droge huid die moet worden geregenereerd en zorgt voor een stralende, egale teint. Kanebo Sensai Cellular Performance Essence serum hydrateert de droge huid terwijl Sensai Cellular Performance Cell-Refinig Essence, dat niet vet is, de huid verfijnt en gladder maakt. De gevoelige oogcontourzone wordt met oogcontourcrème aangespannen. Het bestrijdt oogschaduw en zwelling en is actief tegen rimpels.
De verfrissende oogcontourbalsem vermindert de zwelling en geeft de oogzone een frisse uitstraling. s Ochtends en 's avonds verscherpen, verfijnen en verzorgen de reinigingslotion I en II van Sensai Cellular Performance de combinatie van droge huid en huid al tijdens het reinigen. De huid is nu optimaal voorbereid op de opname van verzorgingsproducten zoals vochtinbrengende gelaatsemulsie I, II of II - voor de vette, normale en droge huid.
Dit maakt de huid zacht en soepel en vermindert rimpels. Het ontspannende verzorgende masker, de vochtinbrengende masker Lotion Mask Pads en de Total Lip Treatment voor stevige en stevige lippen ronden de exclusieve Kanebo Sensai Cellular Performance verzorgingsserie af. Deze zorgserie biedt dan ook het all-round beautyprogramma.