Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

Het concept

De Kanebo Sensai Silky Purifying Care serie is ontwikkeld voor een onberispelijke, mooie huid zoals zijde. Kanebo is een van de toonaangevende fabrikanten van cosmetica in Japan. Het traditionele bedrijf, dat vandaag de dag in meer dan 50 landen wereldwijd bekend is, bestaat sinds 1887. In feite begon het bedrijf met de productie van zijden draden voordat het in 1937 de overstap maakte naar de cosmetische industrie. Van de Beauty Academy in Tokio tot de spa in een vijfsterrenhotel in Zwitserland, de luxueuze zorg van Kanebo wordt wereldwijd door veel cosmetici gewaardeerd. De Sensai-lijn bevat extracten van Koishimaru zijde die in Japan zijn geproduceerd om de individuele schoonheid van elke huid te verbeteren. Biotechnologie, luxe ingrediënten en Japanse traditie komen bij Kanebo samen.
De oprichter van het huidige wereldwijde Kanebo bedrijf was Muto Sanji in 1887. Hij had een bijzondere zakelijke en persoonlijke interesse in zijde, het belangrijkste exportartikel uit Japan tot het begin van de Tweede Wereldoorlog. Vanuit deze inspiratie promootte Sanji de productie van fijne zijde en de succesvolle export van Kanebo's thuisland Japan naar Engeland en de VS. Pas na deze economische onrust ontdekte de cosmetica-industrie en dus ook zijdeproducent Kanebo de gunstige effecten van zijde-extracten. Een volledige verandering in de oriëntatie van het bedrijf werd geboren - de eerste ontwikkelingen van de huidige Kanebo Sensai cosmetica begonnen.
Dat dit een goed nieuw doel was, werd duidelijk op de Olympische Spelen van Tokio in 1964, toen Japanse vrouwen plotseling een voorliefde namen voor cosmetica en mode. De Japanse economie bloeide en nieuwe Kanebo Sensai cosmeticaproducten, toen zonder de toevoeging van het merk Sensai, veroverden de binnenlandse markt. Ten laatste in 1985, toen Japan vrouwen toestond een beroep uit te oefenen en managementfuncties te bekleden, was het vrijwel onvermijdelijk om de huidige Kanebo Sensai cosmetica goedkoop te kopen en zo de nieuwe, lichaamsbewuste houding ten opzichte van het leven te vieren. Met de mogelijkheid om Kanebo Sensai cosmetica online te vinden en te kopen in tijden van het grenzeloze internet, leidt Kanebo haar edele merk Sensai en de andere productreeksen als traditionele fabrikant naar een succesvolle toekomst op de wereldmarkten.
alle klanten beoordelen positieve
Kanebo Sensai Silky Purifying
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 6 klant adviezen

Commentaar van
De oplossing
Ik gebruik al enige jaren de 2-fasen reiniging van Shiseido. Ik heb er spijt van dat ik er niet vroeger mee ben begonnen. De verdeler is praktisch en geeft de goede hoeveelheid: slechts één druppeltje. Mijn huis is zeer sensibel maar ik heb nog nooit problemen gehad met de Silky Purifying Serie.
Commentaar van
Zeer milde gel
Ik gebuikt dit product voor het eerst en ik ben echt enthousiast. Deze ,wilde gel doet wat hij belooft. Diepe reiniging en een gladde huid.
Commentaar van
Kanebo is geweldig
Ik ga steeds meer naar Kanebo producten toe en ben echt enthousiast. Vooral de reinigingscrime heeft mij overtuigd. Het gevoel op de huid erna is fantastisch!

Het design

De verpakking van de Kanebo Sensai Silky Purifying is net zo chique en nobel als zijde als materiaal: In zuiver wit met zilverkleurige accenten zijn de slangen, pompdispensers en flessen perfect op elkaar afgestemd. De producten zijn eenvoudig te verwijderen en de bakken kunnen volledig worden geleegd.
Bij het dagelijks aanbrengen en reinigen van de huid is de functionaliteit en eenvoudige hantering van de verpakking van primair belang. Zoals kenmerkend is voor Japanse cosmetica, zijn de containers absolute traktaties voor de hand en kunnen ze ook goed worden gebruikt met natte handen. Met hun puristische elegantie versterken ze ook de uitstraling van elke badkamer.

Het assortiment

Kanebo Sensai zijdezuiverende reinigingsolie is een rijke reinigingsolie die make-upresten en onzuiverheden van de huid verwijdert. De formule weegt niet, maar kan gemakkelijk op het gezicht worden aangebracht en worden afgewassen. De poriën worden gereinigd en de huid voelt frisser aan. De reinigingsolie wordt bij voorkeur 's avonds gebruikt en aangevuld met een vochtinbrengende crème.
De Kanebo Sensai zijde reinigende reinigingsgel met schrob biedt een bijzonder grondige reiniging: De gel formule is verrijkt met fijne massage kralen die een peeling effect hebben. Ze verwijderen vuil en helpen de huid te reinigen. De peeling kan één tot twee keer per week worden aangebracht, speciaal voor de gevoelige huid. Zo wordt de huid niet te veel belast en kan ze nog dieper gereinigd worden. Kanebo Sensai Silky Purifying Cleansing Cream is een zijdezachte reinigingscrème die make-up en onzuiverheden van de huid verwijdert. De rijke formule is geschikt voor alle huidtypen en kan dagelijks gebruikt worden. De zijde-extracten laten de huid zacht aanvoelen.
Kanebo Sensai Zijdezuiverende Reinigingsmelk is ook geschikt voor de gevoelige huid. De reinigingsmelk droogt de huid niet uit, maar verwijdert make-up en vuil grondig. Het wordt 's avonds aangebracht en bijvoorbeeld met een wattenschijfje verwijderd. Zo is het gezicht optimaal voorbereid op verdere verzorging. Kanebo Sensai Silky Purifying Gentle MakeUp Remover voor ogen en lippen is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid rond de ogen. Oogmake-up en intensieve lipstick zijn vaak moeilijk te verwijderen. De milde make-upverwijderaar is ontwikkeld omdat de huid niet alleen aan extra wrijving moet worden blootgesteld. Het is ook geschikt voor contactlensdragers en voorziet de huid van vocht. Of het nu een normale, droge of gemengde huid is, de Kanebo Sensai zijdezuiverende zeep reinigt elke huid.
Het romige reinigingsschuim is ook verrijkt met zijde-extracten en hydrateert de huid 's morgens en 's avonds. Het positieve effect van moddermaskers is al lange tijd bekend en de Kanebo Sensai Zijdezuiverende Modder Zeep Was & Masker is ook perfect voor de vette en gemengde huid. Het 2-in-1 product kan gebruikt worden als schuimende zeep voor reiniging of indien nodig als gezichtsmasker. Terwijl veel schillen de huid irriteren door mechanische wrijving, is het Kanebo Sensai Zijdezuiverende Zijschilpoeder een zacht poeder. Het product schuimt licht op en verwijdert verhoorning van de huid en vuil uit de poriën. Het kan één keer per week gebruikt worden als intensive care.
De Kanebo Sensai Silky Purifying Essence is een intensief serum dat helpt om de onzuivere huid te zuiveren. Het helpt verstopte poriën te reinigen en reguleert de productie van talg in de huid. Dit voorkomt vlekken op de huid en zorgt voor een gelijkmatiger uiterlijk. Het Kanebo Sensai Zijdezuiverende Peeling Mask is bedoeld als intensieve verzorging voor probleemzones. De crème met kleine peelende bolletjes kan wekelijks gebruikt worden voor reiniging of als masker. De huid wordt grondig gereinigd en van vuil bevrijd.
De Kanebo Sensai Silky Purifying Sponge Chief is de toevoeging aan alle Sensai producten: De spons doek met fijne poriën ondersteunt de reinigende werking van de wascrèmes en peelings. De huid wordt voorzichtig maar grondig gereinigd. De doek wordt gebruikt om alle reinigingsproducten af te wassen. Het Kanebo Sensai Zijdezuiverende gezichtsverfrissende papier is ontworpen voor een snelle verfrissing van de teint ertussen. Het poederpapier absorbeert overtollig talg en versterkt de huid. Het kan ook worden toegepast over make-up, waardoor het een praktische metgezel voor onderweg. Intensieve make-up kan worden verwijderd met Kanebo Sensai zijdezuiverende balsem. De verzorgende formule met sinaasappel- en amandelolie reinigt en zuivert de huid zodat de make-up van de dag gemakkelijk kan worden afgewassen. Een van de handelsmerken van Kanebo is de dubbele reiniging van de huid. Kanebo Sensai Zijdezuiverende Gezichtsdouche kan gebruikt worden als een tweede stap na een van de andere reinigende crèmes. Het romige schuim reinigt en voedt de huid, waardoor deze zich grondig gereinigd voelt.