Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Lancôme verzorgt al 70 jaar de huid van mannen en vrouwen met haar cosmetica. Schoonheid wordt gezien als een wetenschap in voortdurende verandering. Lancôme hecht dan ook groot belang aan een continu optimalisatieproces, uitgaande van de premisse dat voor haar producten alleen de beste ingrediënten worden gebruikt.
Het doel is enerzijds om kwantitatieve kenmerken, zoals een gladde textuur, te vergroten. Anderzijds moeten kwalitatieve aspecten, zoals producteffecten, worden bevorderd. Zo ontstaan cosmetica die optimaal zijn aangepast aan de behoeften van de menselijke huid. Deze bedrijfsfilosofie heeft Lancôme tot een van de meest succesvolle cosmeticamerken ter wereld gemaakt.
De huid wordt als bijzonder beschermenswaardig beschouwd omdat zij wordt blootgesteld aan veel inwendige en uitwendige prikkels die schade veroorzaken. Van bijzonder belang is de toenemende belasting van het menselijk organisme in het dagelijks leven, die steeds belangrijker wordt. Dit resulteert in spanning en vermoeidheid, die ook tot uiting komen in de uiterlijke verschijningsvorm. Om deze ontwikkeling tegen te gaan, ontwikkelde Lancôme de serie Aroma Blue. Dit is geschikt voor elk huidtype en draait allemaal om frisheid.
Aroma Blue producten bevatten veel essentiële oliën, waaronder mandarijn, gember, pioen en osmanthus, die verondersteld worden het organisme nieuwe kracht en frisheid te geven. Tegelijkertijd voelt de huid na de behandeling met Lancôme Aroma Blue fluweelzacht en verzorgd aan.
Naast deze eigenschappen bevat Aroma Blue ook een innovatie. De laboratoria van Lancôme zijn erin geslaagd mineralen in hun producten te integreren, het zogenaamde mineraalmengsel. Dit zijn anorganische stoffen die voorheen alleen via eten of drinken aan het lichaam konden worden toegediend. Omdat zij een essentiële rol spelen bij het in stand houden van lichaamsfuncties, vormen zij een belangrijke krachtbron voor het menselijke organisme.
De integratie van deze mineralen in Lancôme Aroma Blue maakt het nu mogelijk om het lichaam te voorzien van belangrijke bouwstenen voor een goed extern welzijn. Het zogenaamde minerale elixer, dat hier gebruikt werd, bestaat enerzijds uit magnesium dat het immuunsysteem versterkt, maar anderzijds ook stress vermindert en het lichaam nieuw leven inblaast. Anderzijds bevat Lancôme Aroma Blue het mineraal kalium dat, naast de verfrissende noot, de vochtbalans van de huid verbetert en haar zo beschermt tegen uitdroging.
Ook op ecologisch vlak wordt de natuurlijkheid van het gamma Lancôme Aroma Blue benadrukt: het bevat geen siliconen, parabenen of kleurstoffen. De verpakking is ook overtuigend, want ze is gemaakt van ongeveer 50 procent gerecycled papier. Daarnaast wordt tijdens de productie aandacht besteed aan het gebruik van gecontroleerd, recyclebaar materiaal. Deze bijzondere verplichting werd beloond met een FSC-certificaat (Forest Stewardship Council).

Het design

In overeenstemming met de naam Lancôme Aroma Blue werden de producten verpakt in het delicate blauw; de sluitingen daarentegen zijn wit. De twee soorten Aroma Blue Body Milk en Lancôme Aroma Blue Shower Gel worden aangeboden in tubes, terwijl de Lancôme Aroma Blue Body Care geur wordt gepresenteerd in een parfumfles. De geur kan met een verstuiver uit de fles worden verwijderd.

Het assortiment

Het assortiment Lancôme Aroma Blue bestaat uit in totaal vier producten. De focus ligt op een holistisch verzorgingsritueel:
Voor een eerste verfrissing kan het aroma Blue Shower Gel gebruikt worden. De Lancôme Aroma Blue lichaamsmelk, verkrijgbaar in twee versies, neemt de huidverzorging over. De laatste geur is de Lancôme Aroma Blue lichaamsverzorgingsgeur. Een meer gedetailleerde beschrijving van de producten vindt u hieronder.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.