Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De Franse stijl in schoonheidcosmetica is de bedrijfsfilosofie van merkenfabrikant Lancôme. Deze omvatten aantrekkelijke make-ups, subtiele verfijning in mascara en eyeliners en de nieuwste in verleiding aangeboden door de schoonheidsmarkt. De verschillende Lancôme Artliners 24H, waarmee fijne lijntjes de vorm van het oog accentueren, veranderen of accentueren, komen ook overeen met de "French Touch". Het concept inspireert u om te dromen en deze droom van jeugdige schoonheid te beleven met dagelijkse nauwkeurige schoonheidsverzorging. Lancôme Artliner 24H tovert een exotisch tintje in het gezicht zonder er al te kunstmatig uit te zien. Grijs of turkoois, blauw of jade accentueren uw eigen oogkleur nog stralender. Voor de dagelijkse make-up is verzorging noodzakelijk. Producten van hoge kwaliteit moeten het mogelijk maken om kleine details er geweldig uit te laten zien. Een van deze details, de vorm en het uiterlijk van het oog, is erg belangrijk voor de doelgroep van Lancôme Artliner 24H. Eenmaal toegepast, verwachten gebruikers terecht briljante kleuren en een goede duurzaamheid. Waterdichte producten zijn belangrijk voor deze claim. Intens lichtgevende kleurpigmenten blijven de hele dag stralend fris zonder op het ooglid te lopen. De verschillende eyeliners zijn waterdicht, zodat er na het aanbrengen niets aan de schoonheidsproducten afdoet. Zelfs gevoelige ogen kunnen de briljante kleuren aan de wimperlijn lang zonder irritatie verdragen. Hierdoor blijft de mooie expressie van de precies getrokken ooglijn 24 uur lang behouden.
De vloeibare Lancôme Artliner 24H is op waterbasis en toch waterdicht. De belangrijkste actieve ingrediënten zijn huidvriendelijke aminozuren en intensieve kleurpigmenten. Dit betekent dat de Lancôme Artliner 24H precies daar blijft waar hij werd toegepast in alle weersomstandigheden en zelfs tijdens zweetsporten. De kleuren vervagen niet, maar blijven intens helder als een vlekkeloze afwerking van de schoonheid zorg voor de ogen. Een milde formule met actieve ingrediënten zorgt ervoor dat zelfs gevoelige gebruikers de Lancôme Artliner 24H dagelijks kunnen dragen zonder dat de huid onaangenaam aanvoelt. Met verdere oogmake-up komen de vloeibare kleuren goed samen en passen precies, zonder na een langere draagtijd te hoeven rennen.

Het design

De verschillende kleuren van deze Lancôme Artliner 24H eyeliner zijn verkrijgbaar in een lang, slank schroefpakket dat comfortabel licht in de hand ligt. Terwijl het lange deksel van het vat convex is, staat het product op een rechte bodem. De belangrijkste artikelgegevens, evenals de merknaam en de naam van de serie, Lancôme Artliner 24H, zijn in gouden letters op de basis gedrukt. Elk zwart kunststof deksel is in de betreffende kleur met een gekleurde streep bekleed. Al met al wordt het verpakkingsontwerp van de Lancôme Artliner 24H slank gehouden, wat overeenkomt met de toepassing, namelijk het plaatsen van een dunne, precieze lijn langs de wimperlijn. Voor gebruik wordt de geschroefde verpakking losgeschroefd en kan de dunne applicator, doordrenkt met de vloeibare Lancôme Artliner 24H Eyeliner, direct als een pen worden aangebracht.

Het assortiment

Het assortiment van Lancôme Artliner 24H omvat vijf betoverende kleuren, waaronder de Eyeliner Précision Couleur Intense 01 Black Diamond in klassiek zwart voor verleidelijke katjesogen. Dit zwart is echter bijzonder glanzend, waardoor de getekende lijn bij elke oogbeweging een levendige verschijning krijgt en de glans van de oogkleur nog intenser lijkt.
Een andere opvallende Lancôme Artliner 24H kleur is de Eyeliner Précision Couleur Intense 03 Saffier. Dit briljant glanzende blauw doet grijze of blauwe ogen sprankelen. Saffier is ook een extravagante afwerking van andere oogkleuren en een navenant sterke dagmake-up. Omdat alle kleuren goed verdragen worden, kan Lancôme Artliner 24H ook voor een lange draagtijd gekozen worden. Kleuren zoals de Eyeliner Précision Couleur Intense 05 Turkoois kunnen desgewenst ook meerdere keren worden aangebracht. Hierdoor glanst de kleur nog intenser. De vloeibare textuur kan precies op de wimperlijn worden verdeeld met de fijne punt van de applicator.
Twee lichtere tinten Lancôme Artliner 24H zijn de Eyeliner Précision Couleur Intense 11 zilver met een fijne zilveren glans aan de wimperlijn en de Lancôme Artliner 24H Eyeliner Précision Couleur Intense 12 Chrome. Beide zilveren nuances zijn vrij helder, zodat de ogen die op deze manier worden ingelijst groter lijken. De zilveren glans van beide kleuren van Lancôme Artliner 24H onderstreept ook de frisse glans van de ogen, waardoor het geheel er vitaler en jonger uitziet. Voor een gelijkmatige verftoepassing is het belangrijk dat het schroefreservoir met de eyeliner voor gebruik grondig wordt geschud. Hierdoor verspreiden de kleurpigmenten in de Eyeliner Précision Couleur Intense 51 Jade en de andere kleuren zich beter. Trek vervolgens eerst een kleurlijn van het midden van de wimperlijn naar buiten en in de tweede positie van dit midden naar de binnenkant van de dekselrand. De Lancôme Artliner 24H Eyeliner kan indien nodig opnieuw worden aangebracht voor een nog steeds briljant kleureffect. Dit is direct na het trekken van de eerste lijn mogelijk, omdat de vloeistof snel droogt en veegvast blijft.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.