Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Lancôme werd in 1935 opgericht als onafhankelijk merk, maar concentreerde zich eerst op parfums en inspireerde de markt er snel mee. Natuurlijk biedt het merk ook vandaag nog parfums aan. Intussen is Lancôme ook zeer populair geworden door zijn verzorgingsassortimenten, die uiteindelijk aan het assortiment werden toegevoegd. Aanvankelijk lag de nadruk echter nog op de elegantie en exclusiviteit van de individuele aanbiedingen, zodat deze werden verrijkt met geuren en dergelijke. Daarom waren de eerste producten van Lancôme meer gericht op de normale huid. Geleidelijk aan werd echter de vraag ontdekt van klanten die "last hadden" van een droge, gecombineerde of gevoelige huid. Lancôme heeft de afgelopen decennia zijn assortiment uitgebreid met hoogwaardige en exclusieve make-up, die ook gericht is op een grote verscheidenheid aan huidtypen. In 1964 werd het merk uiteindelijk overgenomen door de groep L'Oréal, die Lancôme nu promoot als een van haar favoriete luxemerken. Lancôme beweert echter ook 's werelds grootste leverancier te zijn op de high-end markt voor zorgproducten. En deze verzorgingsproducten zijn nu voornamelijk verdeeld in de vijf bekendste series van het huis: Hydra Zen, Génifique, Primordiale, Absolue en de Rénergie serie. Elk van deze Lancôme-lijnen is gericht op een specifiek huidtype. Het assortiment voorziet deze kerel van alles wat hij nodig heeft om fris, gezond en zelfs te blijven. Dit betekent bijvoorbeeld dat Lancôme ervoor zorgt dat een normale huid geen voedingsstoffen tekort komt, dat een droge huid geen vochtgebrek heeft en dat een gevoelige huid geen bescherming geniet. Niet minder dan Hollywoodsterren Emma Watson (Harry Potter), Kate Winslet (Titanic) en Julia Roberts (Pretty Woman) promootten in het verleden bijvoorbeeld Lancôme. De Dreamtone serie is een van de nieuwste productlijnen van Lancôme - en belooft de gebruiker de huidskleur die ze altijd al gewild heeft. Droomtoon zorgt voor een gelijkmatige en gelijkmatige huidskleur dankzij de triple-action-technologie. De corrector vermindert pigmentvlekken, verfrist een bleke teint en vermindert roodheid, donkere vlekken en grijstinten. De correctiefactor werkt op elk pigmentprofiel via drie verschillende effectformules - van extreem licht tot zeer donker.

Het design

De Dreamtone proofreader presenteert zich in een modern en stijlvol design. De verschillende flessen in de lijn delen een paars kleurenschema dat aan de voet van de flesjes opvallend roze kleurt. Het geheel wordt onderstreept door een extravagante, driehoekige en toch afgeronde vorm. Een andere blikvanger is de zilveren dop op de flessen, die is versierd met het Lancôme-logo en lijkt over te komen toon in toon met de zilverkleurige letters op de flessen. Onder het Lancôme-logo, dat zich direct onder de dop op de voorkant van de fles bevindt, is een kleine witte roos gedrukt.

Het assortiment

Met de Dreamtone lijn wil Lancôme haar klanten de huidskleur geven die ze altijd al gewild hebben. Met behulp van drie uitgekiende effectformules zorgt de lijn ervoor dat pigmentvlekken, donkere vlekken en zelfs roodheid worden verzacht - waardoor de huid er gelijkmatiger uitziet. De lijn omvat de 01 Eerlijke Tint voor lichte huid, de 03 Donkere Toon voor donkere huid en de 02 Middelgrote Toon voor middelgrote donkere huid.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.