Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Zoals de naam al doet vermoeden, is de Lancôme Grandiôse Mascara de perfecte plek om leuke momenten door te brengen. Kenmerkend voor mascara is het waaiereffect, dat de wimpers krult en de ogen optisch opent. Nog fijnere haren worden verlengd en bedekt met de exclusieve textuur.
De formule past bij het Lancôme-logo, dat sinds de oprichting van het bedrijf een gestileerde roos heeft laten zien, en bevat het Rose Cell-extract, dat is gepatenteerd door het Franse cosmeticabedrijf.
Het hart van de inkt is echter de speciaal gevormde applicator, die doet denken aan een zwanenhals. Het borsteltje moet het aanbrengen van de mascara vergemakkelijken en tegelijkertijd gemakkelijk alle wimpers bedekken, van de wortels tot de punten. Hierdoor kunnen vrouwen met kortere of fijnere haren het meeste uit hun natuurlijke wimpers halen. Lancôme biedt een kleine instructiehandleiding die het eerste gebruik van de borstel met gebogen hals vergemakkelijkt. Voor het rechter oog wordt de neerwaartse kromming vastgehouden, zodat de wimperlijn tegelijkertijd een impuls kan krijgen. Op deze manier kunnen wimpers ook in de binnenhoek van het oog mascara worden gemaakt. De onderste wimpers worden het best bereikt met de neerwaartse kromming en kunnen zo worden gescheiden en gedefinieerd.
De borstel kan zowel gebruikt worden wanneer het andere oog met de hand over de neus gemasseerd wordt als wanneer de pols gedraaid wordt of wanneer de hand volledig gewisseld wordt. Tegelijkertijd kan de zwaanborstel ook tijdens het aanbrengen worden gedraaid om de buitenste wimpers, het midden en de binnenste hoek perfect vast te leggen. De licht schuine applicator vermindert het risico van per ongeluk stoten in de neus of andere delen van de huid.
Het succesverhaal van Lancôme begon met vijf parfums in artistiek ontworpen flessen. Als familiebedrijf uit Frankrijk heeft de schoonheidsgigant zich internationaal gevestigd en zijn assortiment uitgebreid met make-up en huidverzorging. Het merk behoort al vele jaren tot L'Oréal en is één van de paradepaardjes van de Groep in het luxesegment.

Het design

De Lancôme Grandiôse Mascara heeft een bolvormige buis met een kleurverloop van zwart naar wit. Op het witte gedeelte ziet u de gestileerde roos, het Lancôme merklogo. Het onderste deel is breder om de exclusieve zwanenhals borstel aan te passen.
De gebogen vorm van de hals vergemakkelijkt de aanpassing aan alle delen van de wimperlijn en het vastpakken van fijnere wimpers. Het penseel zelf is licht afgeschuind en heeft haren van verschillende lengtes, die de inkt gelijkmatig verdelen.

Het assortiment

De Lancôme Grandiôse mascara is verkrijgbaar in de klassieke kleur 01 Noir. Zwart kan gecombineerd worden voor dramatische in het oog springende, maar ook voor natuurlijke looks. Donkere wimpers krijgen meer definitie en lengte en ook lichtere haren worden geënsceneerd.
Definitie, scheiding en lengte zijn de belangrijkste kenmerken van Grandiôse, die in combinatie de wimpers een waaiereffect geven. Dit wordt ook gegarandeerd door de speciaal gevormde applicator met gebogen hals. Deze kan worden gedraaid afhankelijk van de positie op het oog om elk deel van de wimpers een perfecte krul te geven. Dit maakt het ook gemakkelijk om de binnenste hoeken en de onderste wimpers te definiëren.
Het exclusieve Rose Cell Extract rondt de textuur af en geeft het een glad karakter dat het klonteren van de wimpers vermindert.