Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De Lancôme Hypnôse Doll Eyes Mascaras bieden grotere ogen en een poppenoog effect. Ze verlengen de wimpers visueel, waardoor ze meer definitie en volume krijgen. De zogenaamde Fibershine formule geeft hen hun speciale textuur. Nylon poeder bedekt ook kortere wimpers en is aangenaam gewichtloos. Klassiek zwart of veelzijdig bruin vult vele make-up looks aan en flatteert alle huid- en haartypen. De conische borstel vergemakkelijkt het aanbrengen. De smallere punt is ideaal voor het grijpen van de wimpers in de binnenste ooghoek om het beste uit de wimpers te halen. Bovendien helpt de schimmel bij de optimale dosering van het product en vermindert zo het risico op klonteren en vlekken. Om alle haren vast te pakken kan het borsteltje met zigzagbewegingen vanaf de wortels door de wimperlijn worden geleid.
Op deze manier is de Lancôme Hypnôse Doll Eyes Mascara ideaal verdeeld en behaalt u al na één bestelling een geweldig resultaat. Lancôme Hypnôse Doll Eyes is een zeer succesvolle lijn van Lancôme, die niet alleen make-up producten, maar ook een parfum met dezelfde naam omvat. Doll Eyes staat voor poppenogen, d.w.z. bijzonder groot uitziende ogen met expressieve, lange wimpers. Er zijn ook aanvullende paletten met oogschaduw, zodat veel producten met elkaar gecombineerd kunnen worden. Het merk Lancôme, waarvan het logo een gestileerde roos is, werd al in 1935 opgericht. Armand Petitjean startte zijn bedrijf met een reeks parfums waarvan de artistieke flessen vandaag de dag nog steeds gewaardeerd worden als verzamelobjecten. Met groeiend succes op internationaal niveau is het voormalige familiebedrijf overgedragen aan het management van de L'Oréal Groep, waar het tot op de dag van vandaag een van de meest succesvolle merken in de portefeuille is. In Duitsland is Lancôme marktleider in selectieve zorg en biedt vrouwen een breed assortiment geuren aan, waaronder klassiekers als trésor, verzorging en make-up. Sterren als Emma Watson uit de Harry Potter-serie, Julia Roberts, Kate Winslet en Penélope Cruz behoren tot de prominente reclamemedia die merkambassadeurs zijn voor Lancôme-producten.

Het design

De speciaal gevormde borstel van de mascara Lancôme Hypnôse Doll Eyes zorgt voor adembenemende momenten. Het is conisch en heeft nylon borstelharen van verschillende lengtes. Op deze manier kunnen zelfs de kortere wimpers aan de binnenkant van het oog perfect worden opgevangen. De buis reflecteert ook de conische vorm. Het grootste deel van de Lancôme Hypnôse Doll Eyes is iets smaller in het midden voor een goede grip. Het deksel is puntig en past perfect in de hand. Beide zorgen voor optimale controle tijdens het aanbrengen en voorkomen blunders. De gekozen kleur is licht glanzend zwart, versierd met zilverkleurige details. De bloemmotieven zijn speels en romantisch en passen bij het beroemde logo van het merk Lancôme, een gestileerde roos.

Het assortiment

De Lancôme Hypnôse Doll Eyes geven Mascaras volume, drive en een uniek effect. Er is een speciale borstel gemaakt voor verlengde wimpers die de ogen groter doen lijken. De ongebruikelijke vorm is smal aan de bovenkant en grijpt elk haar dankzij de verschillende haren. Het slijtvaste nylon is bijzonder soepel en tegelijkertijd zacht voor de fijne wimpers. Dit zorgt voor een ultiem volume en scheidt de wimpers zodat ze voller en perfect gedefinieerd lijken. De exclusieve vorm is gepatenteerd en vormt een aanvulling op de zeer succesvolle Hypnôse collectie met oogmake-up. De eigenlijke mascara wordt door de conische vorm precies goed gedoseerd. Zo klonteren de wimpers niet en is de mascara bijzonder comfortabel om te dragen.
Tegelijkertijd kan het gemakkelijk worden aangebracht, niet alleen op de bovenste, maar ook op de meestal fijnere haren van de onderste wimperlijn. Ook de exclusieve FiberShine formule van Lancôme helpt hierbij. Het vormt en geeft momentum. Het laat een speciaal kleurresultaat achter met een licht glanzende afwerking. Het resultaat is nog intenser als de wimpers zorgvuldig zijn gevormd met een wimperkruller. Er is de zeer klassieke Lancôme Hypnôme Doll Eyes 01 So Black! Met een intense zwarte kleur! Het gaat goed samen met de meer dramatische looks en de eenvoudige Cat Eye eyelid lijn. Zelfs vrouwen met lichte wimpers krijgen goede zichtbare resultaten dankzij de effectieve pigmentatie.
Lancôme Hypnôse Doll Eyes 02 So Brown! is een bruine mascara. De zachtere versie past bij de trendy naakte look en plattert ook lichtere types. Het is net zo veelzijdig in combinatie als traditioneel zwart en heeft dezelfde gepatenteerde formule. Voor een nog betrouwbaardere ondersteuning: Lancôme Hypnôse Doll Eyes Waterproof 01 So Black! De waterdichte formule gaat lange dagen en zelfs nachten mee zonder te besmeuren. Voor vrouwen die graag actief willen zijn of contactlenzen willen dragen, is de bijzonder resistente versie wellicht geschikter. Met een olieverwijderaar kan het echter net zo voorzichtig worden verwijderd.