Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Lancôme werd opgericht in 1935 en trok al snel parfoliefhebbers over de hele wereld. De filosofie van het bedrijf richtte zich in het begin vooral op de ongewone en exclusieve parfumcreaties die dit luxueuze huis te bieden heeft. Lancôme voegde in de jaren veertig echter al geselecteerde huidverzorgingsproducten toe, zoals crèmes, zeep en lotions voor lichaam en gezicht, omdat de vraag ernaar steeds groter werd. Dit was voornamelijk het gevolg van de vraag van klanten naar verzorgingsproducten, make-up en parfums. Lancôme heeft zich echter altijd in de eerste plaats gepresenteerd met producten die een zeer goed aroma hadden en zich zo van de concurrentie onderscheidden. Om deze reden spraken de producten van het bedrijf echter lange tijd meer aan bij mensen met een normale en minder gevoelige huid. Uiteindelijk werden mensen met een minder problematische huid zich echter bewust van de exclusieve producten van het merk en eisten ze een assortiment dat ook op andere huidtypen was gericht. In de beginjaren was Lancôme in heel Europa buitengewoon succesvol, maar de wereldwijde doorbraak zou pas bijna 30 jaar later worden bereikt. Omdat het Lancôme-label destijds werd overgenomen door het conglomeraat L'Oréal. L'Oréal plaatste Lancôme rechtstreeks in zijn luxemerksegment en begon het wereldwijd op de markt te brengen en het gamma nog selectiever uit te breiden. En het doelgerichte concept voor succes was succesvol. Lancôme is een van 's werelds grootste aanbieders van luxueuze huidverzorging. Lancôme en haar producten zijn onderverdeeld in vijf submerken. Elk van deze submerken streeft ernaar om een bepaald huidtype zo goed mogelijk te verzorgen en te verwennen. Natuurlijk hangt het in de eerste plaats af van wat er precies bereikt wordt met de beschikbare producten. Verzorgingsproducten moeten verzorgingsproducten verzorgen, beschermende producten beschermen en make-up moet het beste bij de gebruiker naar boven halen. Lancôme doet dit vandaag de dag met innovatieve composities en exclusieve recepten. Lancôme is trouw gebleven aan haar liefde voor geselecteerde geuren, maar met het mascaragamma Lancôme Hypnôse richt Lancôme Hypnôme zich op de schoonheid van vrouwen - vooral op de schoonheid van hun ogen. De edele Lancôme Hypnôse volume mascaracollectie betovert, hypnotiseert en geeft de wimpers een enorm volume. Een gepatenteerde Powerfull borstel zorgt ervoor dat de wimpers tijdens het aanbrengen van de mascara op gang komen - zonder ze aan elkaar te plakken. Onvergetelijke momenten zijn voorgeprogrammeerd met deze mascara.

Het design

Mooi, elegant gevormd en toch eenvoudig: de mascara uit het assortiment Lancôme Hypnôse-Volumen springt op het eerste gezicht in het oog. De zwarte mascaraflacons fascineren met een verleidelijk gebogen vorm die er niet alleen geweldig uitziet, maar ook heel goed in de hand past, wat het aanbrengen vergemakkelijkt. De doppen van de Lancôme Hypnôse-Volumen Mascara zijn ook effen en zwart, maar geraffineerd met een gouden label met de naam van het merk en het product.

Het assortiment

Een must-have voor onvergetelijke momenten: de Hypnôse mascaracollectie van Lancôme is verkrijgbaar in 01 Noir, Lancôme Hypnôse-Volumen 02 Brun en Lancôme Hypnôse-Volumen Waterproof 01 Noir en zorgt ervoor dat u altijd meer kleur, meer lichaam en meer rijplezier wilt. Bent u klaar voor betoverende momenten?
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.