Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

Het concept

De Lancôme Juicy Shaker-collectie biedt intensieve verzorging en spannende kleuren. Het innovatieve lipproduct bestaat uit twee fasen, namelijk geselecteerde oliën en gepigmenteerde verf. Schudden, draaien, liefhebben - schudden, draaien en liefhebben is het motto van de kleine cocktailshaker. Schudden combineert de voedende oliën met de kleurpigmenten. De draaibeurt levert voldoende product aan de innovatieve en grootformaat applicator. Hoewel de verf een grote glans heeft, is het niet plakkerig. De oliën worden direct in de lippen opgenomen en hebben een verzorgend effect. De conische applicator is ook zeer zacht, waardoor de Lancôme Juicy Shaker ideaal is voor droge, gevoelige of gestresste lippen.
Afhankelijk van de gewenste intensiteit kan de kleurnuance meerdere keren worden opgebouwd en aangebracht. Op deze manier kan de zorg ook in stand worden gehouden. Een combinatie van vijf oliën hydrateert, kalmeert, voedt en versterkt de gevoelige huid van de lippen. Perzikzaadolie zorgt voor een zacht gevoel, terwijl amandelolie tot in de diepte voedt. Abrikozenolie is vochtinbrengend, terwijl cranberryolie gewaardeerd wordt om zijn hoge gehalte aan antioxidanten. Tot slot is er Muscat Rose Oil, die rijk is aan essentiële vetzuren en tegelijkertijd een kalmerende werking heeft. De tweede fase bevat de kleurpigmenten, die door schudden met de oliefase versmelten. Het resultaat is een mix van lippenolie, liptint, glans en klassieke verzorgingssticks.
De Lancôme Juicy Shakers overtuigen door hun liefdevolle en speelse design en een breed kleurenpalet. De speciale combinatie van zachte, herstellende kleur en verzorging is ideaal voor vrouwen van alle leeftijden. Vooral wanneer de lippen worden belast door warmte, airconditioning of zelfs het verwarmen van lucht en koude, is de plus in de verzorging optimaal. In slechts één toepassing verwennen ze gestresste lippen en geven ze een geweldig kleurresultaat. De nuances variëren van naakten tot fris oranje en roze tot rode en donkerdere bessenkleuren, zodat er voor elk seizoen de juiste trendkleuren zijn.

Het design

Het ontwerp van de Lancôme Juicy Shakers is gebaseerd op een cocktail shaker. De zilverkleurige rand en het aan de bovenzijde iets smallere deksel zijn goed te herkennen. Bovendien is de container zelf transparant, zodat de betreffende kleurnuance goed herkenbaar is. De hals is ook versierd met Lancôme letters. Ook de applicator is interessant. Het is bijzonder groot en vervolgens taps toelopend. Het materiaal is verrassend zacht en daardoor zeer aangenaam op de lippen. Tegelijkertijd kan het de speciale formule met olie bijzonder goed absorberen en distribueren. Voor een perfecte toepassing wordt de Lancôme Juicy Shaker ruim van tevoren geschud, zodat beide fasen zich mengen.

Het assortiment

Zachtjes verzorgde lippen en een geweldige kleur met glans verenigen de Lancôme Juicy Shaker. Het is een tweefasige lipolie. In totaal vijf geselecteerde oliën zorgen samen voor intensieve hydraterende, voedende en beschermende verzorging. Daarnaast zijn er kleurpigmenten die door herhaald aanbrengen naar wens kunnen worden geïntensiveerd. De shakers zijn de perfecte mix van glans, lipverzorging en duurzame lipkleur. De kleur 102 Apri-Cute is een delicate abrikoost toon die je maakt willen lente en zomer. De lipolie bevat ook zeer fijne glitterdeeltjes, die bijdragen aan het glanseffect.
De Nuance 142 Freedom of Peach is een bijzonder natuurlijke en delicate pastelvariant van perzik. Opvallender is de pure sinaasappel van 154 Grote Fruit, geïnspireerd door de levendige kleur van de grapefruit. Natuurlijk is een kersrood zoals 151 Kersensymfonie ook een must in de collectie. Een warm rood is Lancôme Juicy Shaker 166 Loop de kalk. Zeer herfstig en elegant is de kastanjerode of roze van 252 vanille Pop. De nuance combineert oude roze en bruine ondertonen tot een medium noedeltint. De bestoon is de licht violette Lancôme Juicy Shaker 283 Berry in Love. Ondanks de naam is 300 Citroen Explosie een geweldige roze. Dit doet echter bijna denken aan sprankelende roze limonade, want de vriendelijke toon is gestreept met glitterdeeltjes.
Al in de fles herinnert 301 Melli Melon aan een heerlijke cocktail. De bovenste fase heeft een sterk roze, de onderste fase is oranje. Gemengde samen en je krijgt een geweldige meloen Toon. De roze 352 Wonder Meloen doet denken aan een watermeloen. De Nuance Lancôme Juicy Shaker 313 Boom-Meringue is een delicate baby roze, terwijl 372 Berry Tale is een klassieke framboos roze. Een groter aandeel violet is 381 mango spel, dat is een fuchsiaton. Elke shaker heeft een speels ontwerp dat doet denken aan de cocktail shaker. Voor elke toepassing worden de fasen door schudden gecombineerd. De royale en bijzonder zachte applicator maakt het aanbrengen heerlijk aangenaam.

De commerciële

Schud het: de Lancôme Juicy Shaker.