Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De potloden van de Lancôme Khôl Hypnôse eyeliner zorgen voor onvergetelijke momenten. Langdurige, hoge kleurintensiteit en eenvoudige bediening maken van deze serie een must-have voor elke make-uptas. De automatische eyeliners zijn voorzien van een intrekbare geleidingsdraad zodat de oorspronkelijke penlengte altijd behouden blijft. Dit maakt het gemakkelijker om vast te houden, zelfs na langdurig gebruik en dus een zeer nauwkeurige toepassing. Bovendien biedt de robuuste kunststofafdekking een betrouwbare bescherming tegen breuk. Indien nodig kan de bijvulling worden geslepen met de aan de bovenzijde geïntegreerde slijper. De zachte consistentie is ideaal voor toepassing op de gevoelige huid van de ogen en belast de zeer dunne huid niet. De verf is al bedekt met één toepassing.
Onmiddellijk na het aanbrengen kan het zachtjes gemengd worden met een spons, applicator of borstel. De rokerige look vult Smokey Eyes aan of zorgt voor een soepeler effect in het dagelijks leven. Daarna blijft de verf veegvast en dankzij de waterdichte textuur ook zeer lang houdbaar. Zo kan het ook in het binnenooglid worden aangebracht om het oog meer intensiteit te geven. Indien nodig kan de kohl voorzichtig worden verwijderd met een tweefasige verwijderaar. De olieachtige producten lossen ook waterbestendige texturen op zonder grof af te vegen. Naast de klassieke kleuren bruin en zwart zijn de Lancôme Khôl Hypnôse potloden ook verkrijgbaar in trendy nuances zoals pruimen- of marineblauw.
Zo kunnen subtiele kleuraccenten worden ingesteld en zelfs alledaagse locomotieven snel worden gekruid. Hypnôse is een zeer succesvolle productlijn van de Franse onderneming. Een gelijknamig parfum en tal van andere make-up producten voor de ogen overtuigen door hun hoge kwaliteit. In Duitsland is Lancôme een van de topmerken in de sector van de luxecosmetica. Armand Petitjean legde in 1936 de eerste steen voor het bedrijf, dat sinds de jaren zestig eigendom is van het moederbedrijf L'Oréal. Het brede assortiment omvat make-up producten voor dagelijks gebruik, maar ook geschikte producten om ze weer te verwijderen en de huid grondig te reinigen en te verzorgen.

Het design

De Lancôme Khôl Hypnôse zijn automatische eyeliners met een draaiende voorsprong. Het slanke ontwerp biedt een veilige grip en daardoor volledige controle tijdens het aanbrengen. Zelfs make-up beginners kunnen moeiteloos nauwkeurige lijnen tekenen dankzij de bewezen penvorm. Als alternatief kan de zachte textuur onmiddellijk na het aanbrengen worden uitgebleekt en vervaagd om een rokerig effect te creëren. Indien nodig kan met de geïntegreerde miniformaatslijper de navulling worden geslepen.

Het assortiment

De Lancôme Khôl Hypnôse zijn allemaal waterdicht en veegvast. De delicate textuur is zeer zacht wanneer het wordt aangebracht op de gevoelige zone van de ogen zonder aan ondoorzichtigheid en kleurintensiteit in te boeten. De twist-out navulling vermindert de verscherping en zorgt voor consistent goede resultaten. De klassieker voor elk huid- en haartype is de Nuance Waterproof 01 Noir in diepzwart. Lichtere types en een neutrale uitstraling in naakt tinten worden aangevuld door het zachtere bruin van Waterproof 02 Brun.
Waterproof 03 Marine in donkerblauw is zeer maritiem, maar ook geschikt voor casual jeans. Waterproof 05 Vert is daarentegen veel helderder en plaatst helderdere accenten in groenblauw. Een violet, meer herfstig alternatief is de Toon Waterproof 04 Prune. Dankzij de goede duurzaamheid kan het potlood zowel op het bovenste en onderste ooglid als op het binnenooglid worden aangebracht. Twee nuances, zoals zwart, kunnen gecombineerd worden met een lichtere kleur om vele looks te creëren. Als zeer smalle lijnen helpen ze om de wimperlijn visueel te condenseren en deze voller te laten lijken. Bovendien zijn de ogen ingekaderd, waardoor ze meer expressiviteit en definitie krijgen.