Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

Met Lancôme Vernis in Love heeft het Franse merk een brede collectie nagellak gecreëerd. Bijna 30 nuances behoren tot de serie, die wordt aangevuld met beperkte kleuren en trendedities. Van bijna transparante vernis tot diepe tinten, het kleurenspectrum omvat niet alleen neutrale en rode of roze tinten, maar ook meer ongebruikelijke kleuren zoals turkoois. Van pastel voor dagelijks gebruik tot felle steunkleuren, tal van manicures zijn mogelijk. Elke kleur overtuigt door zijn kleurintensiteit en briljante glans. De duurzame formule kan snel en nauwkeurig worden toegepast, waardoor het ideaal is voor vrouwen die weinig tijd hebben. Aan de andere kant zijn de nagellakken ook geschikt voor ongebruikelijkere nageldessins of Franse manicure.
Veel kleurgradaties sluiten perfect op elkaar aan en kunnen daardoor gecombineerd worden. Als alternatief kan elke afwerking worden verwisseld met een matte of glanzende over- en effectlak. Voor een perfect resultaat moet altijd een basiscoating worden aangebracht. Dit kan het oppervlak van de nagels gladstrijken en zorgen voor een meer gelijkmatige toepassing. Tegelijkertijd helpt het om verkleuring van de natuurlijke nagel te voorkomen, vooral in donkere nuances. Natuurlijk kan de Lancôme Vernis in Love-lak ook gebruikt worden voor kunstnagels of pedicures. Een toplaag verzegelt de verf, versterkt haar glans nog verder en beschermt haar tegen splinteren. In Love is een zeer succesvolle serie van Lancôme, die zowel een parfum als verschillende cosmetische lijnen omvat. De blush in Love lippenstiften of de Gloss In Love kan worden afgestemd op de nagellak om een zeer harmonieuze uitstraling te creëren. Onder andere actrice Emma Watson van Harry Potter heeft de collecties al gepromoot. Sinds het midden van de jaren dertig maakt het merk Lancôme al decennialang deel uit van de L'Oréal Groep. Het is een van 's werelds leidende cosmetica- en zorgmerken in de luxesector en staat ook bekend om geuren als Trésor en Hypnôse.

Het design

Lancôme Vernis in Love Nail Polishes hebben een klassieke glazen fles met een zwarte plastic dop. De fles combineert ronde en hoekige elementen en krijgt zo een vorm met hoge herkenningswaarde. Het Lancôme logo, een gestileerde roos, is in zilver op de fles te zien en is daardoor zeer discreet. De licht gebruinde borstel helpt bij het snel en exact schilderen van nagels of teennagels. Het kan ook gebruikt worden voor effecten zoals French Manicure.

Het assortiment

Due Lancôme Vernis in Love nagellak zorgt voor een langdurige kleur en intensieve glans, zodat de manicure en pedicure er lang mooi uitzien. De populaire Nuance Lancôme Vernis in Love Vernis á Ongles - Brillance Gloss Inaltérable 112B Rouge in Love in een felroze en de donkerdere frambozen schaduw 154M Miss Coquelicot komt overeen met de lippenstift van de In Love-serie. Een donkerdere tulp rood is 179M Madame Tulipe, terwijl 165N Very in Love is een bes roze. Een donkerdere magenta toon is beschikbaar met de Nuance 375B Rose Boudoir. De kleur 301M Sugar Rose heeft een rosaton die doet denken aan suikerspin en ziet er dus erg lenteachtig en jeugdig uit.
Daarentegen is 333M Rose Attrape-Coeur een koraaltint die roze en oranje tinten combineert. De intense perziktoon van 362B Peach Appeal is iets oranjeer. Een delicaat oud roze is verkrijgbaar met 300M Rose Plumetus en 345B Rose Bonheur is een intense fuchsia. Een klassiek sterk roze is te vinden bij 366B Rose Satin, terwijl lancome 441N Midnight Rose donkerder paars is. Als u op zoek bent naar een helderrood, is 351B Rose de Nymphes de plek voor u. Het grijs van 537N Pearl Grey heeft een licht glanseffect en delicate ondertonen in mauve. Hierdoor krijgt de verf meer dimensie. Ook zijn er naaktinten in de collectie Vernis in Love. De kleur 200M Beige Romance heeft een zeer lichte beige tint. 010M Cristal Quartz daarentegen is een zeer transparant roze dat natuurlijke of kunstnagels snel een goed verzorgd uiterlijk en glans geeft. Aan de andere kant van het kleurenspectrum zijn er verschillende nuances die zeer donker zijn en zo een alternatief vormen voor het klassieke zwart. Dus ook 473N Rouge Réglisse, een zeer diep rood.